Rensning
Postat: 2007-10-31 / 14:49:06 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag fortsatte med garderobsrensningen idag.. och nu känns det som den är typ tom.
Men det är jävligt onödigt att ha kvar alla dessa kläder som jag aldrig mer kommer använda, bättre att göra sig av med de då :) Men jag är fortfarande tveksam om den där tröjan, ska jag göra mig av med den eller är det värt att behålla den. Egentligen är det onödigt att behålla den, kommer aldrig att använda den, men det gör ont att inte ha den kvar.

Pluggningen kommer jag ingen vart med, men jag måste ta och göra det.. någon dag.

Nöjd ändå
Postat: 2007-10-30 / 21:51:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Okej, jag fick inte lika mycket gjort idag som det var meningen. Men det var en bit på vägen i alla fall, och det är ju bra. Imorrn blir det garderobsrensning för hela slanten, och sen fortsättning med resten av rummet. Jag måste ta tag med matten oxå, i alla fall göra några tal så jag kommer igång lite. Känns inte bra att jag aldrig gör något på lektionerna, jag gillar inte mitt koncentrationsproblem.
Glosorna måste jag få in i skallen med, men det är på rätt väg det med. Kan bra mycket fler nu än för en vecka sedan, och det är ju över en vecka kvar tills provet, så det ska nog gå bra. Hoppas jag i alla fall :)

Det blev träning idag med, vilket det brukar bli på tisdagar. Fick med mig Emma idag med :) Alltid trevligt. Träning imorrn med, sen får det vara nog för veckan.. eller aah, på söndag ska jag nog träna men inte något mer fram tills dess i alla fall.


I need it

Bra start nu
Postat: 2007-10-30 / 01:01:42 / © sandraaandersson.blogg.se

Lovets början har varit bättre än förväntat, men jag antar att fortsättningen inte kommer vara lika bra.

I lördags fråga Nina om jag hade lust att komma på "festis", och jag som inte hade något annat för mig sa självklart ja och begav mig till Björkberg. Och kvällen var rätt nice, alkohol gör alltid susen :) Det behövdes kan jag säga.
Och jag antar att de var tur att jag inte fick cykla hem, för det hade gått åt helvete. Så hade någon hittat mig halvdöd i några buskar dagen efter eller något. Haha ^^

Natten var inte lika roligt, kunde absolut inte sova. Eller det var typ sova, vakna, sova, vakna hela natten. Och jag mådde sämre och sämre för varje gång jag vaknade, och jag hallicunerade rätt bra med. Jag vettefan vad som var med mig. Inte fick jag sova länge heller, med dödens huvudvärk skulle jag upp vid 10, eftersom jag skulle hjälpa mor med tvättstugan 11-15. Men det gick bra. Något som inte var så bra var att mor och jag bestämt att vi skulle övningsköra lite under den tiden med. Övningsköra bakis (Y). Det hade nog inte varit så bra om farbror polisen stoppat mig just då, det hade antagligen visat något form av utslag, kanske inte fyllekörning, men utslag hade den visat iaf..

På kvällen begav jag mig till Emma för filmtittande.. Tittade på Vanilla Sky, jag förstod inte mycket och var trött.. Så jag typ halvsov lite då och då, min huvudvärk gjorde inte precis så jag ville vara vaken^^
Men trevligt var det i alla fall, och cyklade hem strax före 1.

Latis dag idag, men det har varit rätt så nice. Dagen har gått snabbt ändå.
Träning på kvällen i alla fall, ett nytt pass som jag aldrig gått på. Eller aah, jag har inte gått denna termin så passet var ju nytt för mig. Emma var med hon med, gratis för alla under 20 denna vecka, så lika bra att passa på att ta med sig någon :)

Nu borde jag sova, imorrn ska jag vara duktig.
Eller försöka, om det blir som planerat..  Storstäda rummet och plugga..
Och sen på kvällen blir det träning som vanligt :)
Måste måste måste bli av.

Loooooooooooov
Postat: 2007-10-26 / 21:56:57 / © sandraaandersson.blogg.se

Äntligen lov, efterlängtat! :)

Svenskaprovet var inte alls lika svårt som jag trodde, så det finns en liten chans att jag kommer gå G i alla fall, och bra är ju det :) Jag har fortfarande inte börjat med matten, suck på mig, det är nog dags med det nu på lovet.. skolarbete på lov måste vara något av det bästa som finns. Ledarskapen är alltid nice, fick sluta ca 1½ timme tidigare och det är jag glad för, fast nu måste vi skriva ännu en ledarstudie grej. Och sånt är jag inte bra på kan jag lova, sista minuten igen gissar jag på.

Vad ska man då göra i dessa 9 dagar? De 9 dagar vi är lediga, slipper kliva upp tidigt, slipper ta sig till skolan, slipper stå ut med de människor man inte vill vara i närheten.
Jag gissar på att det blir en hel del sova för min del, och vara hemma och göra ingenting. Lite träning blir det väl oxå, som vanligt.

Jag måste lära mig plugga, jag är sämst.
Det är tråkigt och jag slutar innan jag knappt börjat.

Jag vill sooooooooova!

EN DAG
Postat: 2007-10-26 / 07:29:06 / © sandraaandersson.blogg.se

En dag, en dag kvar i skolan.. och sedan är det lov. Efterlängtat kan jag lova.
Jag vill verkligen verkligen inte ha svenskaprovet idag, om 35 minuter är det dags och jag kan ungefär inte ett skit. Känns bra, känns bra.. inte! Det får bli som det blir, inget mer att göra åt det nu.
Att jag slutar klockan 4 sista dagen innan lovet är ingen höjdare det heller, trösten är att sista lektionen är ledarskap. En av veckans roligaste lektioner, så det gör inte så mycket. De lektionerna brukar gå snabbt.
Något som är mindre kul är att jag behöver plugga på lovet, engelskaprovet som de andra gjorde förra veckan ska jag ha efter lovet. Och jag ska se till att börja plugga nu, varje dag så kanske jag får lite bra betyg.. jag känner att jag behöver kunna alla glosor och så. Jag måste ta och göra lite matte med, har inte öppnat boken sen det förra provet, vilket var 2 veckor sedan tror jag. Det är illa, matte b är långt ifrån lika lätt som matte a så jag måste ta och skärpa mig nu.

Nej, nu borde jag ta och sticka.. Man vill ju inte komma sent till ett prov precis!!

Onsdag
Postat: 2007-10-24 / 22:06:50 / © sandraaandersson.blogg.se

Alltså, onsdagarna är min favorit dag, men jag hatar den ännu mer. Så det blir hatets dag.
Idag kändes sådär extremt meningslös. Vi tittade på film typ 8-14, filmer som jag redan sett vilket gjorde det hela ännu mera meningslöst. Sova kändes bra tyckte jag, men det gick inte lika bra.
Trafikprov sen, var lättare och gick snabbare än jag trodde. Eller jag tror iaf att det var lättare, får se hur många rätt jag har :P Borde iaf gå G!

Jag borde verkligen plugga nu, har prov imorrn och på fredag.. Hur mycket kan jag? Inte ett skit. Har läst igenom kulturhistorian, hur mycket lär man sig av det? Kanske typ ett eller två svar. 20 frågor som jag ska kunna imorrn.
Och sen svenskan på fredag.. Skolan kan dö!

Blää
Postat: 2007-10-24 / 07:09:20 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag gillar inte denna vecka. Känns som det är något varenda dag.
Trafikkunskapsprov idag, kulturhistoriaprov imorrn, och svenskaprov på fredag... Yaay. Fredag kan gå och dö, men ändå inte. För sen är det ju lov :) Nice nice!

Jag gillar verkligen inte att vi började klockan 8 idag, och gjorde det förra onsdagen med när vi egentligen ska börja klockan 9. Det är plågsamt, jag behöver min sömn. Att dagen känns näst intill meningslös gör det hela inte bättre, titta på film de två första lektionerna.. vilket är fram till klockan 2. Och sedan har man prov klockan 3. Väldigt rogivande dag må jag säga.

Jag vill ha fredag, jag vill ha lov, jag vill sova, jag vill inte till skolan.. Jag vill bort!

Gööööööööööööööteborg
Postat: 2007-10-22 / 19:46:33 / © sandraaandersson.blogg.se

Hemma igen, 3 dygn på resande fot och det är skönt att vara hemma.. tillbaka till vardagen igen.

Det blev till att kliva upp riktigt tidigt i fredags, tåget gick 06.00 och jag ville som vanligt vara ute i god tid.. Klockan ringde 04.30, jag hade fått några få timmars sömn. Men det stoppar en då fan inte när det gäller att åka bort :)
Tågresan var.. ja, en helt vanlig dryg och lång tågresa helt enkelt.
Vi var framme i Göteborg ungefär 12.20, kom in på centralen och jag kom på att jag glömt halsduken på tåget. Det vara bara vända för min del och springa tillbaka, men försent, all personal hade stigit av tåget och var påväg därifrån.. Då vågar man inte gå på ett tåg, tänk om det hade åkt iväg med mig ensam på det liksom. ^^
Sen var det bara till att leta reda på hotellet, det var inga problem alls. Bara titta på kartan :) Men tugnt var det att bära väskan dit. Men vi kom fram i alla fall. Latade oss på hotellet ett bra tag och tog sedan tåget ut till Partille. Vi gick runt och kikade lite i Allum, väldigt bra må jag säga. Sen tog vi och åt på Max, mumsigt värre var det ;)
Åkte tillbaka till hotellet före sju, latade oss på hotellet framför tv:n resten av kvällen ungefär :)

Det blev morgon och hotellfrukost väntade. Jag älskar det. Dock ingen melon som jag sett fram emot. Men det var gott ändå. Alltid gott med hotellfrukost.
Vi tillbringade dagen inne på Nordstan, gick runt och kikade på en massa grejer och så.. Middagen blev på Pizza Hut, gott vare faktiskt. Och jag som inte ens gillar Pizza ^^
Så började klockan närma sig sju, snart var det dags för återträffen. Man fixade iordning sig och så, sen bar det iväg.. Mycket folk, och jag trodde inte vi skulle se någon vi kände igen. Men vips så stod Oscar där framför oss :) Och sen fylldes det bara på med mer och mer kända ansikten. Själva återträffen var inte den bästa, men det var sjukt kul att träffa alla igen. Ses snart igen hoppas jag.
Några av oss åkte in till Nordstan och åt lite nattmat på Donken efteråt, usch så hungrig jag var då. Äckligt hungrig! Så mat var bra..
Vi kom till hotellet kvar över 2 eller något, somnade strax före 3 skulle jag tro.

Klockan ringde klockan 8, jag stängde av den och somnade om. Jag var sjukt trött, klockan 9 kom vi upp i alla fall. Var ner och åt den mumsiga frukosten igen, upp på rummet för att göra sig iordning och sedan packa. Vi checkade ut och bar våra väskor till centralen och låste in de. Sedan blev det "shopping" igen. Vi gick runt och kikade, Emma handlade, satte oss och fikade och sedan kom Lynn. Det var kul att träffa henne ännu en gång innan vi åkte hem, gick runt lite och hade det allmänt trevligt bara :)
Vid 6 gick vi tillbaka till centralen för att hitta något att äta, hämta väskorna och så.. Så vips dök en Markoolio upp från ingenstans, kändisnörd jag är. Tåget gick i alla fall klockan 7, och sedan började den mycket långa resan hem. Den ville aldrig ta slut. När jag upptäckte att tåget gick förbi Hudik men inte stannade blev jag irriterad, när jag märkte att det stannade i lilla Söderhamn blev jag rasande. BLÄÄÄ, om jag bara vetat om det och jag hade kunnat komma hem 3 timmar tidigare. Suck på det men nu blev det som det blev.
Kom hem vid klockan 6 i alla fall.

Det var grymt skönt att få lägga sig och sova i sin egna säng sådär klockan 6 på morgonen, att man skulle upp klockan 9 var mindre kul. Att jag sedan vaknar och märker att klockan är 10.24 gör att jag får panik, jag skulle klivit upp för 1½ timme sedan. Jag måste ha stängt av klockan i sömnen för jag är 110% säker på att jag ställde den.
Stressigt blev det, jag började 11.10 och skulle hinna till skolan med. Ingen frukost och jag var snabb, kom till skolan vid 11.05 och jag var inte sen. Tack och lov. att komma sent är något av det värsta som finns!

Fotbolls tur nu igen ;)
Postat: 2007-10-18 / 16:22:24 / © sandraaandersson.blogg.se

Så igår var det nu dags för att åka och kolla på Sverige - Nordirland.
(Och jag har inte så mycket för mig just nu så jag tror jag kommer skriva ett äckligt långt inlägg med massor av för mycket detaljer ungefär)

Vi kom ifrån Hudik strax innan 3, var nere i Uppsala vid 5 ungefär. Där skulle det bli skoshoppning :) Skor är nödvändigt, och jag och Helena köpte ett par exakt likadana. Snygga är de iaf.
Sen bar det av vidare till Stockholm, närmare bestämt Solna och Råsunda. Ganska precis 2 timmar innan matchstart var vi framme, åt och så. Väntade på folk, sen vips så var det bara en timme kvar tills det började. Och vi var tvugna att hitta en bankomat, så jag, Helena, Jonas, Björn, Emil och Erik begav oss iväg för att leta efter en sådan. Vilket vi hittade relativt snabbt, pengar togs ut.
Och sedan gick jag och Helena åt ett håll och de andra åt ett annat. Emil hade ingen biljett så de gick iväg för att fixa en åt honom. Själva så gick jag och Helena mot Råsunda för att vara inne i god tid för att se uppvärmingen och sånt. Eftersom vi satt på Norra läktaren så var det på andra sidan och vi tog oss dit, väl framme och på väg in så sa Helenas vakt att hon inte fick ta med sig sin kamera in. PANIK! Vad fan skulle vi göra? Vi kunde inte bara lämna den där, så vi frågade vakterna om de visste vart vi kunde göra av den. De föreslog att vi skulle gå och prata med några andra "vakter" eller vad det nu var, när vi väl kom fram dit så förstod de inte vad vi yrade om. Mer panik, jag kom på att det kanske fanns värdeskåp nere vid tunnelbanan, så vi bestämde oss för att sticka dit.
Så vi tog och sprang dit, vilket var en bra bit, väl framme så ser vi inga värdeskåp och ännu en besvikelse kom. Vi måste ju lämna kameran någonstans. Jag, fega Sandra, gick fram till några(läskiga) poliser och frågade de om de visste någonstans där det kunde finnas värdeskåp, de föreslog att vi skulle kolla i centrum. Och vi hade inget annat väl än att springa dit med, tillslut hittade vi i alla fall ett Ica som tack och lov hade värdeskåp. Jag kände stressen komma, snart börjar matchen och vi är här. Så än en gång så sprang vi, närmare och närmare kom vi. Och trängre och trängre blev det, och det var ganska fullpackat med folk överallt som skulle in genom en massa olika ingångar. Och vi skulle som sagt till andra sidan om hela stadion. Sprang slalom mellan alla människor, rakt igenom en massa köer.. och vips så tog det tvär stopp. Det stod någon i min väg, jag tittade upp och vem stod inte där om självaste Tomas Ravelli. Jag hade sprungit rakt in i typ en legend. Jag hamnade i chock och stod och glodde på honom som ett fån, och han tittade på mig som om jag var världens största idiot. Jag fick inte ur mig ett ord, utan fortsatte springa när jag väl fattade vad som hänt. Efter det var jag och Helena galna ungefär. Men energi hade vi, och vi kom fram till ingången igen.. Och denna gång kom vi faktiskt in. Nu var det bara till att ta sig längst upp, och det var inte lite trappor kan jag lova. Vi sprang och sprang och trodde aldrig att det skulle ta slut. Till slut var vi i alla fall uppe, äntligen. Vi kom dit bara några minuter innan avspark, men vi hann i alla fall :)
Matchen var kul den med, en massa skratt blev det i alla fall. Och jag må vara väldigt klantig, men sånt är livet :)

Vi kom i alla fall hem ungefär halv 3 på natten, nu är jag trött.
Och imorrn bär det av till Göteborg med Emma! :)

Sömn?
Postat: 2007-10-17 / 00:12:35 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag måste lära mig att sova mer, lägga mig tidigare om kvällarna. Jag hade en period i våras när jag lyckades ganska bra med att lägga mig i tid, men sen så blev det inte så längre bara. Jag borde komma tillbaka till det där, det är inte bra att vara upp till 1-2 om nätterna när det är skola dagen efter. Verkligen inte bra.
Som nu, klockan är över 12 och jag ska upp klockan 6. Jag kommer få kanske 5 timmars sömn inatt när man borde ha 7-8 timmars sömn om naten, och man sover bäst innan midnatt och nu är det efter. Det är inte bra, och det känns som inatt var sista natten jag kunde sova ut nu på några nätter. Nästa natt kommer vi komma hem grymt sent, tur som satan att jag börjar 12.20 på torsdagar. Och sedan ska jag vara nere på stationen klockan 6 på morgonen på fredag. Känns bra, mycket sömn de kommande nätterna märker jag.

Jag borde ta och sova nu, men jag känner inte för det än. Och jag kommer inte kunna sömna, för många tankar. Tankar som jag inte borde ha.

Näe, jag måste lägga mig. Så vi säger godnatt till världen ^^

Snaaaaart så
Postat: 2007-10-16 / 19:13:08 / © sandraaandersson.blogg.se

Dagen gick snabbare än vad tisdagar brukar göra.
Gick på ledarskapen fast jag inte hade behövt, men det känns bra, nu förstår jag lite mer om vad som ska göras så det ska nog gå att få ihop något i alla fall. En början har jag nu, bara resten som behövs.. Haha
Sen gick resten av dagen galant.. eller i alla fall nästan. Det finns några undantag, 4 st för att vara exakt.  Åt helvete med det, jag vettefan vad det är med mig :S
Eller ahh, det är en sak till. Vad är det för nöje i att bara förstöra och göra saker besvärliga för andra? Töntar säger jag bara, idioter. Bläää! Jag hade blivit rasande om något gått sönder.

Imorrn, då ni :) Det bär av till Stockholm för fotbollen. Äntligen, jag har tjatat i typ flera månader nu. Och imorrn bär det av. Och jävlar om Helena är sjuk, vilket jag inte tror iofs :) Men är hon det så blir Sandra surer.

Så på fredag, då är det Göteborg som gäller. Även det är efterlängtat, träffa en massa människor igen. Synd bara att Carro, Micaela och Linda inte kan komma. Det hade varit roligt :) Men nu är det som det är och det blir nog bra ändå. 3 dagar med Emma.. I GÖTEBORG! Haha, bäst ska vi ha det. En massa roligt och så. :)

Nej, nu måste jag ta och byta om. Träningsdags igen nu :)

Braaaaa
Postat: 2007-10-14 / 13:20:03 / © sandraaandersson.blogg.se

Kvällen blev bättre än vad den såg ut att bli från början. Jag trodde den skulle bli kass, men den blev typ megabra tillslut ändå :)
Emma kom hit, alltid lika kul typ.
Skratt, babbel, skratt igen och svull.. haha :) Mjo, kul var det i alla fall.
Att prata om vårat gemensamma hat om kepsar när kepsnissar hör på är kanske inte det smartaste man kan göra men ändå :) HAHA!
Men kvällen var kul ändå, och ibland måste man få göra saker som man egentligen inte borde göra. Annars skulle livet vara alldeles för tråkigt ;)

Vid två blev jag lämnad ensam igen, soooovdags då :)

Clothes
Postat: 2007-10-13 / 18:36:10 / © sandraaandersson.blogg.se

Blev en sväng på stan med far min idag.. :)
Fick jackan jag tittade på i torsdags, fick även ett par jeans och ett linne.
Känns bra med lite nya kläder. Behövande.

Resten av dagen har varit rätt död, inte gjort något.
Och inte kommer det väl hända något heller, men jag har ingen som helst lust att bara sitta hemma och glo ikväll. Visst, det är fotboll på tv:n. Men känns inte som jag vill titta. Men det blir väl så ändå, ingen kommer väl höra av sig och vilja göra någe.

Jag är trötter, inte så konstigt. Det blir man av att bara sitta framför datorn hela dagen, så jag har väl mig själv att skylla.
Men baaaajs, jag har det trist just nu.

Heeeeeeeeeeelg :)
Postat: 2007-10-12 / 19:05:34 / © sandraaandersson.blogg.se

Äntligen helg! Så skönt, sen äre två dagars skola innan Sthlm och sen en dag i skolan och sen Göööööteborg! :)

Jag har ingen som helst aning om hur matteprovet gick. Det kan ha gått bra, men kan även ha gått piss.  VI får helt enkelt se nästa vecka. Ett G borde jag få i alla fall, om jag inte missuppfattat hela skiten, vilket jag lätt kan ha gjort.
Duktig var jag idag med, var med på idrotten. Haha, eller var med och var med jag stod ombytt och glodde. Jag var i alla fall aktiv när vi bestämde vad vi skulle göra i höst, var delaktig i alla förslag ungefär. Och det är nice, fast nu är jag nästan tvungen att vara med eftersom det är jag som typ valt vad vi ska ha.
Ännu mer nice var att vi fick sluta ledarskapen efter 15 minuter. Fett skönt det var att få sluta 14.15 istället för 16.00 en fredag kan jag lova. Ingen lektion på tisdag heller, eller vi får välja om vi ska gå på den eller inte. Vilket jag ska, jag behöver hjälp med den där jävla uppgiften. Jag är trög och fattar ingenting om den ungefär, eller jag kanske förstår. Men det är säkrast att fråga om hjälp liksom :)

Det var något jag skulle skriva, men nu har jag ingen aning om vad det är!
Ibland är mitt minne dåligt..

SNÖ?!?
Postat: 2007-10-11 / 20:09:19 / © sandraaandersson.blogg.se

Det är ganska skönt att man har torsdagarna att sova ut på under veckorna, det känns som det behövs för att klara av en fredag där man går 8-16. Och de flesta lektionerna är sådana som kan gå och dö.

Första "snön" kom ju idag den med, fast ja jag vet inte om man ska säga så. Det snöade helt enkelt, men smälte så fort den landade. Kallt och blött blev det idag alltså, och det var inte kul att ta sig hem från stan sedan snöandet övergått till regn. Att gå/cykla i regn med skor det är hål i är aldrig kul, dyngsur när man kommer hem. Yaaaay liksom.

Efter skolan blev det en sväng på stan med Nina. Klädningsletande då, och stackars far min kommer bli black om han ska köpa allt jag vill ha. Två linnen på Gina, två på Hollywood(sry Nina, men jag vill ha de), en jacka och en tjockaretröja från Hollywood med och ett par skor om det finns några i min storlek. Så på måndag blir det till att göra stan med far min, och han får så lov att plocka fram plånboken nu när han sagt det :)
Det blev även en fika, och nu är Sandra fattig. Men gott vare iaf, men jag har ingen aning om hur jag ska överleva i Göteborg nu. Jag måste fixa lite pengar på något sätt, jag kan inte klara mig i 3 dygn på 64 kr, det går ju bara inte..

Så imorrn kommer det där matteprovet, som vi från början skulle ha förra fredagen, som sedan flyttades till i tisdags, och sedan nu till imorrn. Men imorrn blir det av i alla fall, och jag hoppas på ett G, eller näe ett VG. Men det tror jag inte att jag kommer få.
Och jag måste börja vara med på idrotten, det är tre veckor jag inte varit med nu. Och imorrn är det trök gym, men jag måste vara med ändå. Blää!


Det är tid för en förändring..

:)
Postat: 2007-10-10 / 23:25:35 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag går alltid(för det mesta) runt och är mega über trött om dagarna, så när kvällen kommer så kommer även piggheten krypande och jag får hur mycket energi som helst. Det borde vara tvärtom, jag vill lära mig att vara pigg om dagarna och trötter om kvällarna istället.

Träningen gick väl inte precis så som jag tänkt mig, jag har blivit för lat på den fronten med. Typ tar i lite halvt och slappar mig igenom de övningar jag tycker är tråkiga. Jag borde inte göra så. Så medans jag väntade på mor så tänkte jag att jag kunde vara i gymmet lite, så jag tog med mig mobilen och ställde mig på motionsbandet(heter det så?) och gick på det i 15 minuter medans jag fipplade iväg en massa sms. Jag borde sluta upp med mitt mobilnördande och istället träna ordentligt.
Jag har svårt att tänka på att för fyra månader sedan så använde jag knappt min mobil, 100 kr kunde räcka i flera månader. Men nu är det annat, jag har skickat över 500 sms på 3 dagar utan att skämmas, fast jag egentligen borde skämmas sönder. Jag måste lära mig att leva utan det igen, men det är svårt när man nu börjat.

 Jag skulle vilja åka bort på höstlovet, de värmlänskaskogarna skulle nog vara bra för mig :) Ska se om jag kan fixa ihop lite pengar och se till att kunna åka iväg, om jag nu är välkommen där borta.
Bort från livet och folket här skulle vara nice!

Trött fan
Postat: 2007-10-10 / 17:58:17 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är trött, tack och lov så börjar vi inte förns 12 imorrn. Och det blir nog till att dejta kudden tidigt ikväll, för ovanligthetens skull. Jag måste försöka ändra på mina sovvanor.

Dagen gick rätt snabbt, svenskan och engelskan flög iväg kändes det som. Filmen vi såg på filmkunskapen var så kass till en början så jag använde bänken som kudde istället. Och trafikkunskapen den var.. ja, vad ska man säga.. intressant. ;)

Ska snart iväg och träna nu, och idag ska jag inte slappa mig igenom det som jag gjorde igår. Idag ska det vara allvar och jag ska ta i.. eller i alla fall försöka. Inte fucking långbyxor idag, det gick inget bra med de. Fast jag förstår inte hur jag ska orka med denna trötthet hängandes över mig.

Jag ska försöka, verkligen försöka att somna innan 12 ikväll. Får se hur det går med den saken, inte lyckat om jag känner mig själv rätt.

Snart är det helg.. relativt snart i alla fall..

1 vecka kvar till fobollen idag, 9 dagar kvar till Göteborg ,
Sandra längtar! :)

Tisdag
Postat: 2007-10-10 / 00:01:12 / © sandraaandersson.blogg.se

Dagen blev bättre än jag förväntat mig :)
Jag är glad och vet inte varför, eller egentligen vet jag det.. men försöker förtränga anledningen. Haha. Lååång skoldag i alla fall, men det gick ganska snabbt. Inget matteprov var det i alla fall, och tur var väl det för jag hade inte klarat det. Och så var vi ute och filmade på filmen, inte så äckligt tråkigt ändå :)

Jag måste skärpa mig med mitt sms nördande, jag kan inte fortsätta skicka såhär mycket sms. De kommer ta slut äckligt snabbt. Inte bra det, verkligen inte.

Även att jag borde skaffa mig ett speciellt "läxminne", jag brukar minnas det mesta med skolan. Men på den sista tiden så glömmer jag alla läxor och sånt. Bra Sandra! Väldigt bra, jag måste skärpa mig på den fronten med. Och ta skolan lite mer på allvar. Men jag har ingen ork.

Imorrn är det onsdag igen, yaaaaay. Verkligen min favoritdag på veckan, verkligen.. eller så inte. Jag orkar inte med de. Glosor till imorrn, orka. Jag läste igenom hälften nyss, det var tråkigt så jag sluta. Vi ska även ha en dikt till svenskan tills imorrn, och den har Sandra inte gjort. Filmkunskapen och trafikkunskapen drar ner på onsdagarna ännu mer. Död åt onsdagar.


Allt kommer tillbaka, bara för detta lilla! :/

:/
Postat: 2007-10-09 / 08:26:11 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag vill stanna hemma, sitta inne och bara vara. Har ingen som helst lust att gå ut, och ännu mindre lust har jag att ta mig till skolan. Vill verkligen inte dit idag. Men vi får se hur det blir, bra eller dåligt, det återstår att se.

Jag har fortfarande inte gjort matten, och jag har prov om 4 timmar, känns bra det här. Jag läser igenom det på lunchen och hoppas på det bästa. Det får bli som det blir.
Inte har jag någon lust att filma idag heller, blää, jag tycker inte ens att filmen är det minsta lilla bra. Det känns som den kommer suga stort. Men det får vi stå ut med, har man dålig fantasi så har man liksom. Och jag antar att vi kommer vara tvugna att gå ända till 4 idag med, eftersom det blir filma hela lektionen och vi kommer knappast bli klara idag. Eller det kanske vi blir, men isåfall är det en fruktansvärt dålig film om det går så snabbt att göra klart den.
Och jag bara klagar. :/


Skoldags nu, bläää! Det börjar i alla fall bra, ledarskap :) Men sen går det utför.

Bra?
Postat: 2007-10-08 / 08:47:26 / © sandraaandersson.blogg.se

Det känns verkligen bra att jag har matteprov imorrn och inte pluggade ett skit igår, ligger några veckor efter och inte förstår något. Toppen! (Y) Jag får verkligen ta och plugga ikväll gissar jag på, annars kommer jag inte klara det. Och att inte klara ett matteprov vore katastrof. Men det ska nog gå.. bara jag anstränger mig i någon timme efter skolan idag och verkligen försöker göra grejerna i boken, så borde jag klara det i alla fall. :)
Historian måste jag också göra, men matten är viktigare. Historian är det inte prov i, men vi skulle varit klara med det typ förra veckan eller något. Jag är så sämst på att göra saker i tid, och ännu sämre att plugga på skolan. Jag måste skärpa mig nu. Måste se till att börja få saker och ting gjorda.

Och jag måse även lära mig att inte sätta mig vid datorn före skolan varje morgon, det är extremt onödigt. Mycket bättre att sova i 20 minuter till än att sätta sig här. Eller så borde jag i alla fall göra mig iordning innan jag sätter mig här, så det slipper bli så stressigt.
Som till exempel att jag borde göra mig iordning nu.. då kanske jag hinner se Desperate Housewives före skolan idag :)

Home sweet home
Postat: 2007-10-07 / 17:47:14 / © sandraaandersson.blogg.se

Hemma igen efter en helg i skogen, inte lika illa som det brukar faktiskt.
Det kan ha att göra med att det var väldigt längesedan jag var där, eller just det att Niklas inte var där. Det blev en massa körande i alla fall. Runt, runt, till Norrbo, Bjuåker, Hudik och allt möjligt :) Köra bil är kul, körkort är efterlängtat. :)

Jag är nöjd med att jag inte gick på gfesten, men ändå inte.
Det är liksom på två sätt det där, men jag ångrar mig inte att jag inte gick så.
Men nästa gfest då jävlar, då ska det festas :) Som bara den kan jag lova, och lyckat ska det bli.

Ikväll blir det träning och plugg, jag har visst matteprov på tisdag. Och ligger lååångt efter, det känns bra! :S

Delsbo
Postat: 2007-10-05 / 17:23:03 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag dissar gfesten och åker till Delsbo istället.
Jag är trött och sliten, och har ingen som helst lust att träffa folk. Blir nog bäst för alla om jag åker iväg, även fast det nog bara blir för en natt.

Det blir ingen dator och så, och det blir lite körning :)
Skönt blir det i alla fall. Eller jag hoppas på det.

Jag behöver tid att tänka i lugn och ro, utan denna dator i närheten som bara stör.

Sömn tack
Postat: 2007-10-04 / 17:53:09 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är sådär dödligt trött, men inte ska det sovas här inte. Då kommer jag inte kunna somna ikväll, och det är lång skoldag imorrn så sömn kan behövas inatt.

Jag borde sitta och leta citat i boken jag läst till svenskan, men jag orkar verkligen inte. Jag satt och letade tidigare, men det är typ omöjligt. Jag kan inte precis sitta och titta igenom hela boken för att leta fram några citat, så jag skiter i det. Och där rök betyget med.

Inte fick jag sovmorgon idag heller, även fast vi började klockan 12. Blev till att stiga upp klockan 8 för att vara på stan till 10 och gå en sväng med Nina, vi drog en Jambo med. Mums vare i alla fall. :)
En cykeltur till skolan, och jag är stolt för att jag lyckades skjutsa henne. Och det kommer jag skryta om.. länge.
Onödig skoldag för min del, gjorde inte ett skit.

 Jag vill soooooooooooova!

Ännu en onsdag
Postat: 2007-10-03 / 17:17:44 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag ogillar onsdagarna bara mer och mer.
Känns som dagarna är evigt långa och jag är alltid extremt trött.
Filmkunskapen känns som den är i flera dygn, då är det typ sova som gäller.. vilket iofs är ganska skönt och behövs om man sedan ska orka med Trafikkunskapen. Den avskyr jag ännu mer om man säger så, men mest av andra anledningar än till att den är tråkig.
Men jag får skylla mig själv, jag har valt både filmkunskapen och trafikkunskapen själv.


Nu är jag trött, som vanligt dessa dagar. Ska iväg och träna om ett tag, ett ganska långt tag är det väl :) Nice och skönt är det i alla fall.

Nyss hade jag värsta skrivarlusten, nu är den borta och jag orkar inget mer :/

Kortis Dag
Postat: 2007-10-02 / 14:23:27 / © sandraaandersson.blogg.se

Halvstudiedag idag eller vad det heter, vilket på sätt och vis är skönt.
Mindre skönt är att man idag började klockan 9, och nästan alla skolkade kändes det som. Ingen Helena, Ingen Carro och Ingen Malin på skolan. WTF! Skolkis barn säger jag bara ;)
Skönt var i alla fall att vi fick sluta före klockan elva, två timmar i skolan är nice. Något som var mindre nice var att Ingvar pratade konstant under hela Historia lektionen. "Bla bla bla".

Träning ikväll, Hell Yeah!
Fast jag vettefan hur jag ska komma dit, Soffan är tydligen sjuker så jag vet inte om jag har skjuts. Men det ordnar sig hoppas jag. Och jag hoppas Malin ska gå nu :)
Jag skulle vilja träna nu, sitter och somnar här nästan. Lite hopp och skutt skulle inte skada i detta skede.  4 h 40 min kvar bara, inte allt lång tid, inte alls.


Och imorrn är det onsdag.. igen.
Död åt onsdagar!

Döö Dag
Postat: 2007-10-01 / 22:44:50 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag har känts typ väldigt meningslös.
Började 11.10, framkallade filmrullen.. Sen hade man inget att göra typ 12-14 då hade man prov. Så vips slutade man 14.10, ganska meningslös skoldag enligt mig i alla fall. Och imorrn känns inte bättre, två lektioner. Ledarskap och historia, historian kan gå och dö och jag har inte gjort läxan. Känns bra!

Jag var mega seg och trött på skolan idag, så tänkte att jag skulle hem och slappa vid datorn. Så kommer jag hem och tro på fan att inte internet fungerar. Jag blev fett sur och fick roa mig med annat än internet i ett par timmar, och jag har verkligen inget liv :P
Det började i alla fall fungera sen, och dagen fortstte vara lika död. Inget hände, inget av betydelse i alla fall.

Jag funderar på att åka till Delsbo i helgen, längesedan sist och eftersom alla andra ska på gfesten på fredag så har jag ändå inget bättre för mig. Kan lika bra ta mig en tur dig, och få köra lite på köpet. Fast jag tror nog att jag vill åka hem igen på Lördag om så är fallet, vi får se hur det blir med det hela.

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB