. . .
Postat: 2007-11-28 / 22:33:49 / © sandraaandersson.blogg.se

You can't disappoint me, because whatever you are is exactly what I want

Lusten?
Postat: 2007-11-22 / 17:29:49 / © sandraaandersson.blogg.se

Vad har hänt med min blogglust?
Den är helt borta, jag har inte lust att skriva ett skit länge. Nu gör jag ju det ändå eftersom jag inte orkar plugga, men aja. Förr ville jag skriva typ ofta. Varje dag, helst flera gånger om dagen. Men inte nu.

I alla fall så var det match igår igen. Sverige - Lettland (Y).
Vi kom iväg hemifrån lite väl sent, snabbt matstopp på Max i Uppsala. Kom till Sthlm i tid, men så var Teijas tåg inställt, suck på det. Hon kom äntligen vid 19.50(eller nå) i alla fall och då var jag tvungen att springa till bilen med Helenas väska. Vi står utanför och hör att matchen startar, är på väg in och vad händer? Jo, det blir mål. Och vi missar det. Ett mål efter 34 sek, hur vanligt är det? Typiskt var det i alla fall.
Resten av matchen var roligt i alla fall, min snygging gjorde mål. Puss Puss på han ;) Grr!

Gaah, nu försvann ALL lust helt. Jag slutar!

PAAAAAAAAAAARTY
Postat: 2007-11-16 / 18:05:13 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu blir det PARTY PARTY!

Typiskt
Postat: 2007-11-16 / 08:06:53 / © sandraaandersson.blogg.se

Det är typiskt att man blir förkyld precis när det är Gfest, okej jag vet inte om jag ska gå än men ändå. Jag brukar aldrig bli det minsta "sjuk" men tro på fan att när jag väl blir det så är det när jag som minst vill. Blä på det.  Men jag skiter i mitt halsont för ikväll..

Ingen ledarskap idag, nice. Ingen idrott idag, ännu mer nice. Slutar mycket tidigare, NIIICE :) Plus att vi slapp svenskan så vi fick sova en timme längre. Ganska bra skoldag ändå :)

Mhm
Postat: 2007-11-14 / 23:37:43 / © sandraaandersson.blogg.se

Fuck Life !

...
Postat: 2007-11-13 / 21:04:43 / © sandraaandersson.blogg.se


Memory is a way of holding on to the things you love,
the things you are, the things you never want to lose

Ingen lust
Postat: 2007-11-11 / 11:52:48 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har tappat blogg lusten.. igen.
Antar att jag kommer få tillbaka den snart igen, men just nu vill jag inte skriva.. inte ett skit.

Blaaash
Postat: 2007-11-07 / 18:02:56 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu är det kallt, alldeles för kallt. Jag vill ha sol och värme, vintern är ingenting för mig. Och just nu är det snorhalt ute med, jättekul! (Y)

Jag är trött, skolan tröttar ut mig som bara den. Jag har ingen lust med skiten längre. Men jag får väl stå ut, bara 1½ år kvar nu. Det borde gå ganska snabbt ändå. Jag hoppas i alla fall att det gör det.

Jag vill inte ha det där fucking engelska provet imorrn, eller aah jag har ingenting emot att ha det. Men jag avskyr att jag inte kan få högre än G. Det är stört, jag har inte haft möjlighet att göra provet tidigare, det är inte mitt fel. Engelska är ju ett av de få ämnen jag kan få högre än G i. :/

Jag orkar inte, jag vill sova.
Ligga ner och göra ingenting..
Things changes

Life goes on
Postat: 2007-11-06 / 00:29:21 / © sandraaandersson.blogg.se

Tillbaka till skolan idag då, det är skönt att våra måndagar är ganska så slappa och att vi börjar 11.10 så att man inte behöver stiga upp så tidigt. Mindre glad blir man när man vaknar 6.20 av att en hund står och gnäller brevid sängen, tack för det. Jag är glad att vi inte har hund, jag skulle aldrig orka med det.

Jag var lite duktig idag med, jag tog en promenad. Iofs så var det bara hem från Kvantum, vilket tar lite över 30 minuter att gå, så det var ju inte så långt. Men det var ju ändå något, vad jag hade varit där och gjort har inte med saken att göra ;)

Som jag trodde så tog min "jag har lust att plugga"-period slut i samma sekund som jag satte foten i skolan. Men jag ska försöka skärpa mig, ska ta och läsa lite på glosorna till engelskan nu. Jag ska lära mig de, det är några ord som vägrar fastna, men de flesta kan jag i alla fall.
Att jag har både historia -och fotoprov nästa vecka gör inte precis saken bättre, död åt att plugga säger jag bara. Men jag ska göra det. Imorrn ska bli lite pluggis dag. Vilket inte kommer bli mycket ändå med tanke på att jag slutar klockan 4 och ska träna klockan 8, men 3 timmar har jag på mig där mellan i alla fall. Engelskan i första hand, sen läsa lite till foton.

Nu ska jag läsa lite glosor, sen blir det nog till att dejta kudden :)


Vissa saker är man helt enkelt inte beredd på!

Back to hell
Postat: 2007-11-04 / 23:44:51 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag kan inte precis säga att jag tog vara på sista dagen av lovet, jag sov och sedan gjorde ingenting större delen av dagen. På kvällen blev det i alla fall lite nytta när jag och Emma var iväg och tränade, det var grymt skönt kan jag lova.

Jag antar att jag borde lägga mig i tid ikväll, men det kommer inte gå. Jag kommer sitta uppe halva natten som vanligt, jag får se till att göra nytta av tiden och plugga lite mer :)
Jag känner mig duktig som pluggar lite varje dag nu, ska lära mig alla glosor tills provet. Vilket ingen annan verkar tycka vara svårt, men min hjärna vägrar lära sig de :S

Just nu är jag äckligt sugen på glass.. Ben & Jerrys glass :) Jag är helt förälskad efter att ha ätit en burk, haha. Men gudomligt gott är vad det är :)

Nu ska här pluggas, engelska i allra högsta grad..

Sista chansen nu
Postat: 2007-11-03 / 23:00:04 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag ger det en chans till, mitt "nya liv" alltså.
Det är väl del en miljon som påbörjas nu, men nu ska jag ta det på allvar, jag måste ta det på allvar, för mig eget bästa. På måndag börjar det :)
Vet det innebär håller jag för mig själv, det är bäst så.

Idag har varit slappt, gjort ingenting och ingenting och åter ingenting ungefär. Körde en sväng till mormor, sen har jag gjort ingenting igen. Skönt skönt har det varit :)

Men nu ska här pluggas, fram med engelskan bara. :D

Det där med rubriker..
Postat: 2007-11-02 / 19:56:28 / © sandraaandersson.blogg.se

Det går långsamt framåt med städningen av rummet, tar något litet varje dag känns det som. Såsmåningom ser det väl i alla fall bra ut, bara jag inte latar till och stökar ner allt igen så fort skolan börjar, det vill vi inte. Jag vill ha mitt rum snyggt.
Pluggningen går det inget vidare med heller, jag tränade lite glosor tidigare idag. Men matten är fortfarande orörd. Det känns inte bra, men ändå så känns det inte som jag behöver ta tag i matten, det är flera veckor kvar till provet och jag brukar börja med det vi ska göra ungefär en vecka innan det är dags för prov. Men jag vill ha högre betyg, och då måste jag förstå allt. Så jag måste se till att börja plugga lite. Och det gäller alla ämnen, jag vill bli en lite plugghäst! Vi får se hur det går med det.

Det blev ingen promenad för mig idag.. heller. Det går inget bra för mig och mitt promenderande. Men jag tränade i alla fall istället, så det känns bra ändå. Tar ju mer att träna än att ta en liten promenad. Men jag ska börja promenera, det är nyttigt och bra mycket bättre än att sitta framför datorn :)

Ikväll blir det film och plugg, i vilken ordning det blir vet jag inte.. Hmm, vi får se. Men det måste bli av med plugg nu. ^^

Och jag vill svulla min glass, Ben & Jerrys. Jag trodde den var överskattad, men den är tammefan något av det godaste jag någonsin ätit. Det är lätt värt pengarna. Det är synd att de inte har så många smaker här bara, hade gärna velat smaka några andra :)

Trevligt Trevligt
Postat: 2007-11-01 / 15:47:24 / © sandraaandersson.blogg.se

Jao, jag for till Nina igår kväll så :)
Omkring halv 6 så sa hon att jag kunde ta bussen om 10 minuter till henne, sure bacon att sega jag skulle hinna med den. Så jag bad mor min skjutsa mig istället, eller det var ju jag som körde men iaf :)

Kvällen var väl trevligt i alla fall, pizzasvullande och en massa prat :) Omkring 2 satte vi igång en film, Five Fingers. Jag vet inte hur länge jag har velat se den :) Lat Nina somna, jag och Emelie låg vakna och tittade. Somnade någon gång kring 4 imorse tror jag.
Och eftersom jag är über mega känslig för personskador och sånt, tål inte alls sprutor eller något när kroppen skadas, så drömde jag självklart om filmen i natt.. Eller det var inte om filmen, men jag drömde att jag blev av med mina fingrar på samma sätt som i filmen, eller så var det jag som högg av någon annans, jag minns inte riktigt, jag drömde typ en skräckfilm i alla fall, lite humor var det allt :) Haha

Klev upp seeent idag då, bar iväg till hemåt ganska snabbt.
Nu sitter jag här och är trött, hade velat träna ikväll, men såg att mor min jobbade så har ingen skjuts och då sket sig det. Jag får ta och ta en promenad istället, till kvantum och köpa lite glass kanske :)

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB