Jaha, men tack så hemskt mycket
Postat: 2007-03-29 / 23:24:52 / © sandraaandersson.blogg.se

I fyra månader har man gått och tänkt Torquay 13/7-9/8 kommer bli underbart.
Men till vilken nytta? Nu är det visst så att resan inte kan bli av för att det är "för några som bokat det alternativet". Men ta er i röven. Har man bokat något så ska man få åka på det med, men icke.
Så nu blir det inget England för min och Emmas del. De hade två förslag på andra tidpunkter och reselängder vi kunde åka, men vi ville åka dit i fyra veckor det datumet vi bokat. Inte tre veckor någon vecka tidigare eller senare. Så vi sket i det, och nu har vi bestämt oss för att istället åka till Malta. Så det får bli en riktig solsemester istället :) Vilket vi är riktigt nöjda med, dock blir det bara i tre veckor nu. Och vi nu får plats vill säga, men det fanns platser idag när Emmas pappa ringde och pratade med dem. Och vi ska se till att boka imorrn. Det roligaste av allt är ju att just nu är mamma utomlands och jag har ingen aning om hon fick mitt sms om att vi ska byta resa och så. Så hon kanske får en liten överaskning när hon kommer hem. Liksom "Hej mamma, bara så du vet så ska jag till Malta i sommar".
Vi hoppas på att få platser till den som är 16/6-6/7(?), vilket jag inte gillar men ändå gillar. 16 är dagen efter att vi slutar skolan så det blir liksom direkt på. Men skit samma, då kommer vi komma hem och vara negrar hela sommaren :) Vilket är bra.

Aja, vi får se hur det blir. Imorrn vet jag.!
Även att jag inte orkar ta bort det förra inlägget med nedräkningen.

England
Postat: 2007-03-25 / 13:34:47 / © sandraaandersson.blogg.se

Nedräkningen har börjat :)

Resa i tiden?
Postat: 2007-03-25 / 12:35:04 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag vill att det ska vara som förr.
Eller som det kunde blivit?
Kan man få spola tillbaka tiden i 2 år?

Vilken sovmorgon.. eller inte
Postat: 2007-03-24 / 11:45:49 / © sandraaandersson.blogg.se

Hata att ställa klockan på 05.20. Hata att tvingas kliva upp när klokan ringer så tidigt. Hata att vakna 4.50 och tro att man måste kliva upp fast man kan sova i 30 min till. Hata att vara tvungen att gå hemifrån 05.50.
Älska att jobba! Eller egentligen inte, men jag gillar det fast jag blir lite smått irriterad när jag är där.
En sak som är bra med det är att nu är klockan inte ens tolv, och jag har varit uppe i 6 timmar. Jobbat i 3½-4 och hunnit duscha. Inte skulle jag ens klivit upp ur sängen annars.
Även att Soffan tvingade mig att vara pinsam och springa runt på stan i kläderna jag jobbat i. Riktigt sexigt! Leriga byxor, en tröja som det är ett stort tryck på ryggen där det står "hudiksvalls rid- och ponnyklubb" + att den var höig. Man var osminkad och håret stod åt alla håll och man stank häst. Så snygg fick jag springa runt och göra en massa saker.. Klädaffärer ;) Yeah, riktigt uppskattat skulle jag tro.

Orka detta, jag är upptagen

Så var denna dag över
Postat: 2007-03-23 / 23:42:14 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag måste ju säga att dagen har haft sina höjdpunkter och vad säger man? Lågpunkter? Nejje, äsch!
Överlag så var väl i alla fall dagen braig. Skola 8-16(15.30) var väl lite drygt, men sen blev det bättre. Matilda var snällig och bjöd mig på Frasses, så vi gick dit och åt direkt efter skolan. Även att hon väntade på mig i hela 3 timmar på skolan innan jag slutade.
Iaf så bar det av hem till mig sen, så svullfikade vi med far även fast jag var proppmätt efter maten. Men svull är gott och det säger jag inte nej till. Så typ när mor kom hem så svullade vi igen, kladdkaka är mums.
Sen stack jag och Jonas till mormor en sväng och var snällig och hälsade på. Så när jag kom hem så började jag svulla igen. Tjopp, jag är ett svull och det är jag stolt över!

Jag är inte på humör för detta, därför hela alltet blir så kortfattat och tråkigt.
Men nu är jag trött, och jag ska upp om 5 h 40 min.. Alltså 5.20. ILLA! Men vill man ha pengar så får man plåga sig med att kliva upp tidigt, hoppas bara jag inte måste jobba länge. Orka det! ;)

Bara ett år kvar tills 18-års dagen nu ;)

Jaha, idag fyller man år
Postat: 2007-03-23 / 06:38:14 / © sandraaandersson.blogg.seVet ni vad det är för dag idag?
Japps, det är min födelsedag :)
Så nu är man sjutton, eller inte än.
12.47 för att vara exakt men orka det.

Grattis till mig i alla fall :D

Jag vill tillbaka.. jag saknar
Postat: 2007-03-18 / 00:03:48 / © sandraaandersson.blogg.se

Japps, jag höll mig borta från bloggen i hela 4 dagar(tror jag). Men faktiskt är detta bara ett undantag, jag är mycket extremt tråkigt och satt idag och tänkte lite.

Jag vill ha tillbaka tiden för några år sedan, när man var liten(mindre) och allting var mycket lättare. Man tyckte skolan var rolig och behövde inte ta den på allvar. Tiden då man jämt var glad(förutom när någon hade varit "dum") och jag var med Jenny varje dag. Det var tider det. Under några(ganska många) år var det alltid jag och Jenny. Vi gjorde alltid en massa bus, allt som man inte får göra gjorde vi. Och vi tyckte det var förbaskat kul.

Det var vi/du som..
 • cyklade med cykelhjälmarna på styret(okej, jag läste kommentaren på lunar).
 • var svull och alltid käkade godis, vi smög in på Vivo när vi var små för att hennes mamma inte skulle se oss eftersom hon jobbar i huset brevid(och vi fick ju faktiskt inte äta godis på vardagarna^^), sen gick vi och satte oss i en lekpark/trapphus/skogen och åt upp allt på en gång.
 • tog mina "pippi-pengar"(leksakpengar från spel) och använde de i tuggummiautomaterna på Vivo.
 • anmälde oss till småstjärnorna och hade tänkt att endast vi två skulle vara med som Spice Girls, vi skrev ett brev, och postade det med mina leksaksfrimärken. Så fick jag ett samtal hem från dem att vi skulle prova igen nästan år. Vi var stolta att de hade ringt, liksom de kan väl inte ringa hem till alla som har sökt och säga att de inte kom med?
 • aldrig stängde ytterdörren hemma hos oss, och hela min familj fick damp.
 • cyklade till min farmor & farfar i Forsa bara ändå. Det tog en väldans tid, men det var kul och värt det. Fika och pengar(som vi genast köpte godis & glass för) fick vi av snällis farmor.
 • bestämde oss för att gå runt sjön vid mig(som jag inte har en aning om vad den heter), men vi kom inte speciellt långt + att den var mycket större än vi trodde att den var. Det var inte precis någon stig, så var jag smart och gjorde illa benet(och hade ärr i flera år efter). Men vi skrattade, för vi fick klättra och ha det jobbigt där ute.
 • färgade håret grönt(inte hela, färgen räckte inte) dagen före skolfotograferingen i ettan. Det tyckte vi var jätte fint.
 • bestämde oss för att ha en fest där vid stigen i skogen när vi gick typ i tvåan. Vi skrev inbjudningar och gav de till de vi tyckte om. Så fixade vi dricka och snacks, allt tog slut väldigt snabbt och det slutade med att vi gick hem till mig och rotade igenom hela köket efter mera onyttiga saker.
 • tävlade om att göra ut "ABC-boken" först när vi gick i ettan. Jenny vann, men det var inte med mycket.
 • kastade en Panpizza(eller pAnpizza som Jenny uttalar det) på en tants dörr och sen sprang därifrån, och hon kom efter med bilen.
 • skulle cykla och hälsa på systers kanin när Jenny ramlade och slog hål i hakan, och fick åka in och sy den. Jag blev orolig, och trodde att ambulansen hade kommit och hämtat henne, men så var det inte. Hon åkte bil in.
 • alltid åkte in till stan den 20:onde, och gjorde av med alla våra pengar den dagen. Och varje gång blev det ett besök på donken.
 • var och kollade på Daniel Lindström och var typ jättekär i honom. Och blev helt galna när vi såg honom på Donken tidigare den dagen, så sprang vi till Prix och köpte penna + papper och sen tillbaka, men då var han borta. Sen stod vi och köade i typ 3-4 timmar ute i kylan(det var jädrans kallt), endast för att vara först. Och det var vi ju med, kul var det i alla fall. Och han var sååå bra.. tyckte vi iaf då.
Nu orkar jag inte mer, vi gjorde helt enkelt en massa massa bus och hade det kul.
Och jag erkänner, idag saknar jag Jenny(eller det gör jag ofta, men extra mycket idag)
Vi gick i skolan i 10 år tillsammans och nu hör man aldrig av sig. Varför blir det så? :S

Sista nu
Postat: 2007-03-13 / 17:16:34 / © sandraaandersson.blogg.se

Detta blir det sista inlägget.. iaf på ett tag.
Får se hur länge det varar. Några dagar eller veckor?
Har tröttnat på detta, skrivandet i bloggen, datorn, allt.
Det är tråkigt nu, jag förstår inte vad som har hänt med mig.
Jag gillade det förr, bara för någon vecka sen. Men nu bara.. nej.
Datorn tänker jag inte dissa, inte än iaf. Kanske om någon vecka eller så. Helena skulle bli så ledsen om jag aldrig var inne på msn.

Jag har inte lust med något längre.
Ingenting, nada.
Helst av allt skulle jag bara vilja ligga och sova dygnet runt tills i sommar.
Skolan, datorn och allt annat är bara bajs. Ojoj, vad jag klagar nu. Men allt är verkligen typ bääjs. Det skulle vara skönt att åka till en öde ö och bara vara ensam. Få tänka igenom allt. Jag måste få tänka, det är typ det enda jag gör. Men tiden räcker inte till.
Mina dagar är tråkiga. Jag har inget liv. Skola, hem, datorn, träna, hem, datorn, sova. Det är typ så mina dagar är. Jippie liksom. Näe, inte alls.

Så nu tar jag en paus från detta, och försöker fundera ut vad jag vill med allt och inget.
Och om jag nu struntar i datorn/msn med, då finns det alltid telefoner ifall någon skulle bry sig?

BYE!

Vad ska jag säga till dig?

Njet
Postat: 2007-03-12 / 17:51:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är inte på humör för bloggen längre,
jag är inte på humör för att sitta vid datorn längre.
Har nästan lust att dissa datorn ett tag..
..får se hur det blir med det.


Puss på dig liksom

Japps :D
Postat: 2007-03-11 / 13:17:25 / © sandraaandersson.blogg.se

Såå, sitter hemma hos Helena nu igen :)

Igår blev det in till stan och där stannade vi hela dagen.
Blev typ en mini sväng på stan och sen var vi snäll och följde med Jonas när han skulle vara onyttig.
Vi blev hemma hos mig ett tag sen, nördade dator och Hannah Montana som vanligt. Så fick Jonas med oss att åka och äta pizza med "hela släkten" eller det var ganska många iaf, de kom hem från fjällen så Jag, Jonas och Helena åka och köpte pizzor åt alla. Och nu vet vi att man inte ska låta mig bära pizzan. Den blev typ förstörd efter att jag hade hållit på med den. Orkar inte berätta. Blev iaf till att åka och äta med alla sen, mums var det och jag gillar inte ens pizza. Fast dränker man den med bea så blir det gott :)
Så vandrade vi hem till mig och fortsatte nörda Hannah Montana sen, Helena har blivit typ besatt av det.
Sen ska jag nog vara tyst om det som hände efter det tror jag . :P Haha..
Efter det blev det iaf Donken :$ Och sen tillbaka till  Iggesund och Helena. Sen sovdags :P

Så nu sitter jag här igen.
Ska väl åka hem någon gång i framtiden.
Har en massa plugg jag måste göra, har inte gjort ett skit på hela lovet. Smart liksom. Eller jag har läst lite i boken, men har jag kommit ihåg att leta citat? NEJ. Tänker man på det så missar man ju hela handlingen i boken.
Aja, ikväll får det bli plugg. :P

Bäääjs
Postat: 2007-03-10 / 13:56:31 / © sandraaandersson.blogg.se

Sitter hemma hos Helena nu.
Snart blir det in till Hudik, eller nu blir det Hudik.

Hinner inte mera :P

Trök
Postat: 2007-03-10 / 01:01:55 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har tråkigt :P
Helena dissar mig för att ligga i sängen och läsa.
Och inte en endaste rolig är inne på msn heller.
Bajs liksom

Helena
Postat: 2007-03-10 / 00:15:12 / © sandraaandersson.blogg.se

Gissa vad jag gjort iag? Rätt, varit med Helena.
Vi var duktiga och var och tränade en sväng.
Så var vi hem till mig en snabbis för jag skulle packa, så mor skjutsade oss till Iggesund och när vi åkt kom jag på att jag glömt kameran på byrån i hallen. Så mamma fick stanna och jag fick springa ända hem, vilket var extremt jobbigt. Bara en massa uppförs hela vägen plus att jag tränat nu i 3 dagar i rad.
Iaf så åkte vi till folkan. Tittade på revyn och så. Älska revyn, humor liksom. :)
Även att vi är svull så vi var på konsum och köpte en massa chips och dipp. Så nu sitter jag och svullar medans Helena ligger och läser i sängen. Duktig flicka liksom.
Just ja, sa jag att jag är hos henne nu? Första gången på flera år, andra gången någonsin. Yay, men orka Iggesund. Hudik är mkt bättre, och det är inte ens bra. :P

Jaja, nu orkar jag inte skriva mera

Jaha
Postat: 2007-03-09 / 15:21:40 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag blir det träning igen för mig och Helena.
Gäller att passa på :)

Vi har även planerat att se Jocke Joakim den bästigaste "teatern" vi var med i för typ 4 år sedan. Jag kommer typ ligga på golvet och skratta. Jag skäms för mig själv :P

Sen blir det till Iggesund ikväll. Ska se revyn och sen ska jag till Helena. Det är jävla konstigt. Jag har varit hos Helena 1 gång. Och det var 2-3 år sedan. Hon är hos mig flera gånger i veckan typ. Weird. Jag kommer knappt ihåg hur det ser ut där.

Nej, nu ska jag ta och äta :P

My Hair
Postat: 2007-03-08 / 23:09:43 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag ska färga håret.. lalala.
Och vet ni vilken färg? Jo, ljust.
Jag saknar faktiskt mitt blonda hår ibland.
Fast riktigt så ljust som jag hade förr vill jag inte ha nu, jag vill ha typ Lindsay blont. Jag tycker faktiskt att det är nice.
Och folk får tycka vad de vill, för jag vet att jag kommer tycka om det.
Älska ljust hår liksom, har haft mörkt i typ 3 år nu.
Jag behöver en förändring. Fast jag behöver pengar först.
Men en förändring ska det bli iaf :) Om några veckor :/

Ojoj, mitt sparande tills i sommar går riktigt bra. Hela 200 kr, och nu kommer jag ta "lönen" till att fixa håret. Men det behövs faktiskt. Jag får ta och försöka spara så mycket som möjligt av mars & april pengarna. Och sen typ alla pengar från maj. Och sen precis allt från Juni. Så, det ska nog gå ihop. Sen får jag ta och låna lite pengar från mor och far med. Och kanske mormor skänker mig en slant :)

 

blonde%20lindsay%20lohan.jpg

Dagen
Postat: 2007-03-08 / 20:55:43 / © sandraaandersson.blogg.se

Såå, dagen har jag alltså tillbringat med Helena som vanligt.
Var till Delsbo och hälsade på far en sväng iaf.
Sen har vi varit duktiga och var och tränade även idag.
Yay oss. Så jädrans duktiga vi är, men vi måste ju passa på medans det är gratis.
Annars får jag gå själv och det är inte lika roligt.

Aja, nu har jag ingen lust med detta. Som jag aldrig har nu för tiden.
Adios amigos

Städat och fint
Postat: 2007-03-08 / 12:43:33 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu har jag varit riktigt duktig.
Klev upp tidigt imorse, och sen har jag städat. Yay me, säger jag bara. :)
Inte för att det är speciellt rent och fint här nu heller, men det är bättre i alla fall.
Hmm, sitter och väntar på att Helena ska komma nu, vilket är vilken minut som helst. Så vi kan ta och åka till Delsbo. Jippie liksom.. eller inte.


Snart är det lördag igen(8)
Ursäkta, men jag har fått "låten" på huvudet.

" "
Postat: 2007-03-08 / 09:40:55 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag lyckades jag, klev upp precis när jag skulle.
Klockan 9 för att vara exakt, ingen vet varför. Men duktigt var det i alla fall.
Aja, nu ska jag ta och "städa" lite i någon timme.
Sen blir det till att åka till Dyngbo med Helena.

Nu har jag inte tid med detta längre, golvet skriker.

Blaha dag
Postat: 2007-03-07 / 22:09:06 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har varit hemma nästan hela dag, och har ändå inte gjort något vettigt.
Behöver verkligen plugga lite och städa. Imorrn måste jag verkligen kliva upp tidigt så jag kan göra något innan vi ska åka.

Jag har i alla fall gjort något vettigt idag, Helena och jag var iväg och tränade. Nice. Blir lite sånt även imorrn tror jag.

Åhh, jag är inte på blogg-humör idag. Så varför skriver jag?
Nej, nu slutar jag.

Duktigt
Postat: 2007-03-07 / 11:49:48 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag hade tänkt att vara lite duktig idag, och kliva upp tidigt så jag skulle stöka runt lite här. Så jag ställde klockan på 9, vaknade och stängde av klockan och tänkte att jag skulle ligga i 2 min till. Så vips så var klockan 11. Jag brukar aldrig somna om. Herregud, vad har hänt?
Den senaste tiden har jag lyckats sovit över x antal gånger och nu även detta. Oops, jag måste bättra på mig.

Aja, skit samma :S

Trötthet
Postat: 2007-03-06 / 21:15:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Ojoj, vad trött man kan vara.
Jag ska verkligen sluta vara uppe på nätterna, har varit trött hela dagen.
Och ikväll blir det till att lägga sig tidigt.

Iaf så var jag och Helena ner på stan en sväng idag iaf.
Helena köpte ett par nya skor(mina) och jag är en fattiglapp, så jag får klara mig utan saker :P
Mitt minne suger just nu, minns inte ens vad jag gjort denna dag :S

Njet, nu ska jag dra mig härifrån!

Herregud
Postat: 2007-03-06 / 11:26:08 / © sandraaandersson.blogg.se

Ojoj, säger jag bara.
Mina drömmar är typ bäst, eller näe. Men dom är roliga att tänka på efteråt. Man kan inte låta bli att skratta. Herregud liksom.
Jag gillar dom, kanske inte medans jag drömmer. Men efteråt :) Haha, aja.
Ingen förstår vad jag yrar om nu. Jag säger bara senap*urk*

Skratt
Postat: 2007-03-06 / 02:04:11 / © sandraaandersson.blogg.se

Ojoj, vad jag har skrattat ikväll.
Kul, kul, kul ;) Det är kul är jävlas med Helena.
Fast egentligen så gör jag inte det, jag gör henne en tjänst.
Tjopp, hela kvällen har varit braig, eller bästig om man vill säga så.

Njet, nu börjar jag blir trött. Sovdags kanske?

Kvällen
Postat: 2007-03-05 / 23:35:35 / © sandraaandersson.blogg.se

Jaha, så har jag tillbringat kvällen med Helena.
Promenix och sen blev det svull med film.
Fast jag kan ju inte säga att vi koncentrerade speciellt mycket. Jag satt/låg mest och skrattade. Och knäppte miljontals kort kändes det som :P
Kul var det i alla fall. Fast det är det alltid när man umgås med Helena.

Btw så ska Helena sova här, med Niklas ;) Eller nope, och det där tycker ingen som inte känner oss riktigt är kul. Tjopp. Jag är rastlös nu. Helena ligger bara och latar sig i min säng och glor igenom skolkatalogen. Är det bara jag som inte tycker att den är rolig? :S

Förresten så har jag ont i magen efter att vi skrattat så mycket. Humor åt mig liksom.

MEN JA
Postat: 2007-03-05 / 19:25:47 / © sandraaandersson.blogg.se

Kvällen ska jag tillbringa med Helena.... Även natten ;)
Sitter på att hon ska komma nu, hon är en segis.
Jag ska försöka tvinga med henne ut, fast hon gör det nog frivilligt. Våra promenader runt staden om kvällarna är typ bäst. Kameran ska med den oxå, och nu ska den användas. Jag gillar den faktiskt, vad tänkte jag med när jag funderade på att göra mig av med den? Ett liv utan min kamera fungerar inte, jag är typ kär i den.

Nu kanske jag borde ta och göra mig "fin" tills hon kommer :P haha

Men duktigt
Postat: 2007-03-05 / 17:25:54 / © sandraaandersson.blogg.se

Men duktigt Sandra!
Riktigt smart.. eller inte.
Vad tänker jag med? Lilltånageln?

Blubb
Postat: 2007-03-05 / 11:34:58 / © sandraaandersson.blogg.se

Hmm, vad ska man göra?
Jag är rastlös, varför klev jag upp? Hade ju kunnat sovit ett par timmar till i alla fall. Osmart jag är.
Man kanske ska ta och se en film? Jo, så får det bli. Om jag hittar någon bra vill säga. Annars orkar jag inte. Ojfan,det var ju över en vecka sen jag såg en film nu. Typ rekord! Då är det dags nu.

Vem fan ringer till folk 1 på natten?
Hata folk som ringer om nätterna, och speciellt om det är hemligt nummer. Inte lite irriterande heller, orka svara någon då. Eller vet man vem det är så svarar man väl, men orka hemligt nummer. Så trycker man bort skiten en miljon gånger.
Äsch, skit samma..

Tjopp
Postat: 2007-03-04 / 22:10:42 / © sandraaandersson.blogg.se

Kvällen spenderade jag med Helena.
Hmm, vi gjorde..  vi gick på Donken(ovanligt :P). Men denna gång var det inte mitt fel, det var Helenas mammas, hon var en snällis och bjöd mig. :) Mums var det i alla fall.
Vad gjorde vi mera? Jo, inte så mycket. Skrattade och så. Helena satt och nördade sitt Hannah Montana. Vilket faktiskt är bra, men om man redan sett alla avsnitt så är det inte lika roande :P

Njet, vad ska man nu göra? :S

Bääjs
Postat: 2007-03-04 / 19:30:07 / © sandraaandersson.blogg.se

Helena är här och det är jag med.
Jag är på skratthumör och jag skrattar.. ibland.
Om Helena gör/säger något roligt.

Aja, nu ska jag fortsätta skratta!

Men perfekt
Postat: 2007-03-04 / 13:51:22 / © sandraaandersson.blogg.se

Men vilken tajming du har.
Perfekt liksom.. eller inte.
Skulle precis bli tack och adjö för ett tag.
Och ni blev det såhär. Ajaj, säger jag bara.
Mina "planer" lyckas aldrig.
Men nu var det iaf inte mitt fel.
Aja :S

Dagen
Postat: 2007-03-04 / 13:17:35 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag blir det till att umgås med Helena.
Skönt det, då kanske man inte blir fast vid datorn hela dagen.
Fast så blir det säkert ändå :P
Njet, vi måste hitta på något. Och nu blir det planera. :)
Vi hoppas, hoppas, hoppas :D

Jag kanske borde ta och göra mig klar nu
Men jag orkar inte, är alldeles för lat

Hoppas
Postat: 2007-03-03 / 20:28:24 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu blev jag glad.
Hoppas, hoppas, hoppas.
Nu vill jag verkligen att det ska bli så,
det skulle vara perfekt. Super perfekt. :)

Äntligen
Postat: 2007-03-03 / 18:40:30 / © sandraaandersson.blogg.se

Men äntligen.
Nu har bloggen börjat fungera igen, de inläggen jag skrivit har kommit upp :)
Och jag hade visst skrivit liknande saker i de, men skit samma.

Sitter här och har tråkigt nu iaf, jag vill ha hit Helena då kanske jag blir lite piggare.
Är trött som bara den just nu, men att lägga sig nu är lite extremt, så det skulle vara bra om Helena kom hit så vi kunde gå ut. Kan ingen vara snäll och hämta henne åt mig? Hon har ingen skjuts denna dag, vilket hon alltid brukar ha, eller så brukar hon kunna ta bussen. Men icke. Så skulle någon kunna vara snäll och skjutsa hit henne?
Annars får jag väl tillbringa kvällen framför tv:n med mor. Eller så kanske jag ska ta och städa rummet, vilket verkligen behövs. Plugg skulle oxå behövas, men orka det på en lördagkväll.

Nu ska jag försöka hitta på något. Inte bara sitta här och uggla hela kvällen. :/

Fortfarande inte
Postat: 2007-03-03 / 16:53:50 / © sandraaandersson.blogg.se

Detta funderar fortfarande inte som det ska, men skit samma jag skriver ändå. Det borde ju komma upp någon gång.

Blev inte mycket till sömn denna natt kan jag ju säga. Gick och la mig vid 01.30 och skulle upp 05.30. Bra Sandra! Egentligen var det bara bra, jag är oftast piggare om jag sover mindre. Så det gick bra ändå.
Jobbade bara ca 3 timmar i alla fall. Var hemma strax innan 09.30.
Antagligen så låter detta helt sjukt men jag gillar verkligen att jobba där. Det är så lugnt och skönt(förutom när man precis kommer dit och de inte fått mat än, då är det ett jävla liv) där, typ 3 pers som är där. Man gör något samtidigt som man får en massa tid att tänka och det kan jag säga att jag verkligen behöver just nu.

Var hemma i 1½ timme sen följde jag med Jonas när han skulle hämta Markuu's bil. Så blev det ut att åka lite, galning säger jag bara. Ännu en gång en tur in i snöhögen inget ovanligt när man åker med honom.
Vi var i alla fall och hämtade ut biljetterna. Som jag nu inte har en aning om vart de är, jag hoppas att han var och hämtade de i mitt rum, annars har jag slarvat bort dom :P

Aja, hemma nu iaf. Så blir det antagligen resten av kvällen med.
Hmm, kanske borde städa. Har sagt det i flera dagar nu, men det blir aldrig av.

Okej?
Postat: 2007-03-03 / 10:05:40 / © sandraaandersson.blogg.se

Blogg.se bara krånglar nu.
Visst, de byter utseende och uppdaterar en massa saker.
Men inläggen man skriver borde ju ändå komma upp på sidan,
och det för det t tydligen för alla.. utom mig.
Irriterande. Jag vill att det ska fungera nu

Loov
Postat: 2007-03-02 / 13:54:29 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu är det äntligen lov.
Och jag är extremt glad bara för det.
Ett efterlängtat och skönt lov.
Bara ta lugnt och träffa de jag verkligen vill träffa.

Fast iofs så måste jag plugga en hel del.
Vilket suger, men så är det när man är smart och inte gör något på lektionerna.
Aja, det går väl snabbt och göra det jag ska göra ändå. :)

Idag blir tröök.
Hmm, ska se till att städa mitt rum.. tror jag.
Så ska jag försöka plugga lite, sen så ska jag lägga mig tidigt idag.
Ska ju upp 5.30 imorrn och jobba. Och jag ska inte klaga.
Jag gillar det faktiskt, och det är inte så jobbigt som man tror att kliva upp och jobba då. Man rör på sig 97% av tiden och det är riktigt avslappnande, tycker jag i alla fall. Så får man en massa tid att tänka. Jag vet inte varför, men jag tänker bättre när jag är på stallet. Jag vill dit oftare, men det hjälper inte om jag bara går dit ändå. Jag måste ha något att göra där. Nu har jag inte jobbat sen julafton och är verkligen sugen nu. Jag vill jobba oftare, så tjänar jag ju lite pengar med. Men jag skulle nästan kunna göra det gratis, men bara nästan.
Men det är lite irriterande, jag har inte fått pengarna sen jag jobbade i julas än. :/ Blir till att jag får de denna månad tror jag. I need money.

Trötter.. igen
Postat: 2007-03-01 / 23:16:04 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu ska jag sova.. eller snart.
Hmm, vad har hänt idag?
Inte mycket, varit hemma för det mesta.
Sen var jag till mormor en sväng och käkade blåbärspaj, mums säger jag bara. Oxå blir man blå/lila och fin runt och i munnen. :) Gott var det i alla fall.
Så har man självklart elaka syskon. Jonas knuffade än en gång ner mig i en snöhög så att jag blev alldeles blöt och kall. Han är 22(eller är han 23, nej han är 22 tror jag) år och håller på sådär. Ojoj, säger jag bara :P

Nästa vecka blir nice. Niklas ska till fjällen och Jonas ska till Bollnäs. Vilket innebär att jag blir typ ensam hemma eftersom mor aldrig är här. Skönt det ska bli : )

Nej, nu ska jag bege mig till sängen tror jag. Eller om ett tag.

Åhh
Postat: 2007-03-01 / 16:51:14 / © sandraaandersson.blogg.se

Den senaste tiden har jag varit så jävla trött.
Jag förstår inte, det började när jag började lägga mig tidigare, liksom jag borde ju bli piggare då. Får väl ta och börja lägga mig senare igen, så kanske jag börjar piggna till.
Kändes som jag gick runt som en zombie med världens största påsar under ögonen på skolan idag. Jag får väl antagligen skylle mig själv eftersom jag inte var med på idrotten(igen), skulle antagligen ha blivit lite piggare av det. Men det är så extremt tråkigt, det är typ gymmet hela tiden. Kul liksom, skolans gym suger. Ojoj, vad jag klagar nu.
Aja, istället fick jag i alla fall 4 timmars håltimme. Kul? Näe, inte precis. Tråkigt som bara den, nästa gång ska jag vara med på idrotten så det bara blir två timmars hål. Bajs på det.

Jag kanske borde gå ut och slänga mig i snön, då borde jag bli lite piggare!

Men kul
Postat: 2007-03-01 / 12:05:12 / © sandraaandersson.blogg.se

Världens längsta hål timme, kul.. eller inte!
Haft 2 timmar, och två timmar kvar. Yaay liksom.
Fast jag får väl skylla mig själv bara för att jag är för lat för att vara med på idrotten.
Aja, skit samma.

Mars
Postat: 2007-03-01 / 08:12:51 / © sandraaandersson.blogg.se

Mars... redan? :o
Tiden går otroligt överdriver snabbt, jag tyckte det nyss var sommar och det var liksom hur längesen som helst. Och jul tyckte jag det var för typ 2 veckor sen. Ojoj, vad det går snabbt. Nu är det 3 ynka veckor kvar tills jag fyller år.
Mars kommer gå snabbt som bara den.. Först nu är det lov, sen veckan efter det är det gfest, så efter det är det min födelsedag(yaay mee). Sen är liksom Mars slut, och sen i början av April blir det ju fjällen.
Shit, snart kommer det vara sommer igen :o

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB