Unhappy/Happy?
Postat: 2007-01-31 / 21:55:06 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag blir glad av att tänka på dig.
You makes me smile and feel alive.
I think I'm about too fall in love.


Shit Pommes Frites
Postat: 2007-01-31 / 18:16:07 / © sandraaandersson.blogg.se

Satt nyss och läste Helenas blogg och såg att hon nämnde dagens besök på Vero Moda. Och tydligen så trodde hon att jag skulle skriva lite detaljer eftersom hon länkade hit och så. Men det kan ni glömma. Det är alldeles för roligt, privat och pinsamt.  Och jag vet inte hur det hände :P Eller jag vet inte varför jag gjorde som jag gjorde rättare sagt, eller jag vet inte ens att jag gjorde så men tydligen så gjorde jag det.

Äsch, detta blev bara yrt.. Skit samma.

Men seriöst?
Postat: 2007-01-31 / 16:53:22 / © sandraaandersson.blogg.se

Hur korkad får man vara? Och hur korkad kan man vara?
Vad i helvete tänker jag med? Det är väl just det att jag inte tänker, jag bara gör.
Jag skämmer ut mig hela tiden. Varenda jävla dag, flera gånger om dagen. Visst, oftast är det roligt, men ibland är det bara såååå pinsamt :S
Jag tror helt seriöst att jag kommer dö :/

Det är faktiskt så
Postat: 2007-01-31 / 16:47:19 / © sandraaandersson.blogg.se

Vad Helena än säger så är det jag som är bäst..
.. alltså 
inte hon.

Whoot?
Postat: 2007-01-31 / 06:54:46 / © sandraaandersson.blogg.se

yrJag förstår inte vad det är med mig?
Vad händer? Det är något annorlunda, något konstigt.
Jag känner mig yr. WTF, jag vill veta. :S
Det här är inte roligt längre, svar nu tack.
Varför vet jag inte, varför? :/

Inse fakta
Postat: 2007-01-30 / 20:41:04 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är inte det!!! Fast jag skulle då inte ha något emot att vara det. ;)

It keeps me awake
Postat: 2007-01-30 / 08:46:56 / © sandraaandersson.blogg.se

Den senaste tiden har jag haft en massa hemska äckeldrömmar.
Och det som är ännu äckligare är att det är om mig själv. Jag tänker inte slösa bort tid på att skriva en lång förklaring här för det orkar jag inte, det skulle bli ett mycket långt inlägg för att någon skulle förstå. Och då skulle ingen orka läsa det ändå.

Det är bara det att It makes me wanna throw up :/

Typ död, eller vad säger man?
Postat: 2007-01-29 / 22:01:55 / © sandraaandersson.blogg.se

Dagen har gått snabbt som bara den.
Jag var tvungen att gå till Friskis idag, och jag var smart så jag stack lite väl sent hemifrån. Så jag fick typ halvspringa hem till Malin, sen fick vi halvspringa ner till Friskis med. Och självklart kom vi försent. Fick byta om i raketfart och sen gå in i salen, vilket är pinsamt när det är 55 pers där som redan håller på och gympar.
Jag var redan slut när vi kom in i salen, jag tränade igår. Så gick jag fram och tillbaka till skolan, och sen vägen till Friskis då såklart. Och man ska veta att det tar 30 min för mig till skolan, och samma tid till Friskis(typ samma ställe).
Aja, jag gympade ändå. Även fast det kändes som bara den i mina ben, ett tag trodde jag allvarligt att jag skulle ramla ihop.
Efter så gymmade vi iaf lite, vi skulle vänta på att Leo skulle komma. Han skulle köpa ett gymkort. Så var han seg och kom vid 7. Så det blev att stanna kvar ännu längre, stannade och gymmade med han, André och Oskar med sen. Och vips så var klockan nästan 9. Ojoj, jag var där länge.
Stack hemifrån strax efter 16 och kom hem efter 21. 5 timmar för att träna :o

Det är något fel på mig, jag börjar gilla det här med att träna?

Ny vecka, nya grejer
Postat: 2007-01-29 / 15:20:22 / © sandraaandersson.blogg.se

Måndag igen då, ännu en vecka.
Nu för tiden är inte måndagar en höjdare, börjar tidigt(9.30) och har en massa jobbigt lektioner.
Dagen var seg, men ändå snabb. Historian gick sakta som bara den, blää på det. Engelskan var ganska nice, svarade på lite frågor och sen fortsatte man läsa boken. Svenskan var booooring eller jag satt och skrattade med Helena. Och tackar André och Jakob för att ni "somnade" på lektionen så vi alla fick sluta. Haha, det var lite humor med det. Fast ändå inte, de var i alla fall tvugna att kolla klart på det vi kollade på innan de fick gå hem.

Snart ska jag iväg och träna igen, eller snart och snart. Det beror på om jag måste gå eller om jag får åka bil. Måste väl gå om en timme eller så om det blir så, annars kan jag åka om 1 h 20 min.  NICE ;)

10 frågor
Postat: 2007-01-29 / 00:39:30 / © sandraaandersson.blogg.se

Folk är inte så sociala den här tiden på dygnet, så jag får ägna mig åt detta istället

1. Var och när vaknade du i morse?
- 12.30 imorse(?) i min säng
2. Sover du naken eller i pyjamas?
- T-shirt och byxor/kalsonger
3. När grät du senast?
- Typ i fredags, skönt som satan
4. Vilken är din senaste lögn?
- Jag vet inte, någon dag sen?
5. När var du senast naken och vart?
- För några timmar sen.. i duschen
6. När och från vem fick du ditt senaste sms, vad stod det?
- "Men vad heter du? Jag heter nombe" Från bror, ville veta vad jag heter på bilddagboken
7. Vad ville du bli när du var liten?
- Kan inte stava det, men det där när man ritar hus och så.
8. Om du skulle befinna dig någon annanstans just nu, var skulle du vilja vara då?
- Utomlands.. där det är VARMT
9. Vilket är ditt bästa fyllekäk?
- Jag fyllekäkar inte :P
10. Vad gör du just nu?
- Funderar på om jag ska sova

Men ser man på
Postat: 2007-01-28 / 23:10:43 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag hade för mig att jag inte hade skrivit något inlägg idag, men visst hade jag det.
Sitter nu och läser min bok i alla fall, och jag tror att jag förstår något. Måste väl läsa 10-15 sidor till ikväll iaf.
Så, idag har jag inte gjort mycket. Men jag har ändå varit  upptagen hela dagen. Jag sov till 12.30 eller något sånt. Mellan det och 15.00 så åt jag frukost, middag och väntade(tiden gick snabbt som bara den). Det jag väntade på var att Malin skulle komma in på msn, hon kom in strax efter 14.30. Den latisen sov till 14.20 eller något.
Vid 15 åkte jag i alla fall till Malin, sen vid 18 stack vi och Emilia iväg och tränade. Kom hem vid åtta, duschade, käkade och tittade på tv lite. Sen vips så var klockan mycket och jag upptäckte att jag inte läst boken än. Så nu sitter jag och gör det.

Nu får det räcka.. Godnatt eller vad säger man?

Plugg? Njae
Postat: 2007-01-28 / 13:59:51 / © sandraaandersson.blogg.se

Helgen skulle bli en plugghelg. Men det verkar som det inte blir precis som jag tänkt mig. Jag pluggade en massa matte igår, men har fortfarande kulturhistorian och boken kvar. Och jag vet inte om jag hinner så mycket idag. Hade tänkt att göra lite på förmiddagen och så, men jag råkade väl vara uppe lite för länge i natt(inte mitt fel) så jag sov alldeles för länge. Så jag har inte hunnit börjat med pluggningen än. Och antagligen kommer jag inte börja förns jag ska iväg heller. Om jag nu får tag i Malin så är det tänkt att det ska bli lite träning idag.  Pluggning får det därför bli ikväll när jag kommer hem. Och jag tror att det är boken som råkar illa ut då, måste läsa 1/4 av den tills imorrn. Jag har kanske läst 1/10 än. Så kvällen får jag ta och spendera med den i handen. Och den är på engelska så det tar längre tid än vanligt att läsa den. Förresten så heter den Go Ask Alice och jag fattar ingenting :P

Nice day
Postat: 2007-01-26 / 22:46:52 / © sandraaandersson.blogg.se

Dagen har faktiskt varit ganska nice.
Hade data första timmen, och vi var typ 8 st som var där. Skönt det. Naturkunskapen och matten sov jag mig igenom typ. Och sen film och det var faktiskt kul. Vi fick redigera lite matrial som några andra hade filmat. Så vi satt och gjorde det, Helena och Malin gjorde även en grym låt som vi har i det vi gjorde. :)
Och självklart kunde inte jag och Helena låta bli att leka lite. Så vi började självklart knäppa en massa snygga kort med alla de effekter som finns på datorerna där. De blev riktigt nice. La in de flesta av de på bilddagboken.
Vi kom i alla fall inte ifrån skolan förns typ halv 5. Så gick jag och Helena till Donken för hon missat sin buss, så vi satt där och käkade medans vi väntade på hennes pappa. Och jag fick skjuts hem i alla fall. :)

Näe, nu orkar jag inte mera. :/

Data
Postat: 2007-01-26 / 08:33:02 / © sandraaandersson.blogg.se

Sitter nu här på datalektionen och har äntligen gjort klart min powerpoint grej. Jag har säkert gjort en massa fel och så men skit samma. Jag visste inte vad jag skulle göra om och så. Detta kommer bli en lång dag. 8-16 i skolan är inte precis roligt. Ännu värre är det på fredagar. :/

Alltså, vad tänker ni med?
Postat: 2007-01-25 / 17:14:38 / © sandraaandersson.blogg.se

Det finns risk för att detta inlägg kommer att låta elakt, och det är speciellt riktat mot några personer.

Jag förstår faktiskt inte vad vissa människor tänker med.
När man kommer sent(eller iaf en av de sista) in i klassrummet så är det ofta så att det finns spridda platser eller bara en enda plats kvar.  Och självklart så går man ju och sätter sig på den platsen då. Fast tydligen så är det inte så självklart, det är många(eller ett par st) som istället går till den platsen, tar stolen och går och sätter sig brevid sina kompisar så de sitter två st vid samma bänk. Det finns tillochmed de som flyttar bänken med.
Vad i helvete tänker ni med? Tänk hur den människan som sitter där alldeles ensam känner sig då? Är det så farligt att sitta där och inte sitta brevid era kompisar? Det är ju det de inte är. Jag förstår inte hur man kan göra så?

Och jag vet att folk kommer fatta vem / vilka jag menar när de läser detta. Men jag skiter faktiskt i det just nu, jag förstår inte hur man kan göra så. Tänk inte på er själva hela tiden.
Sure, ni gillar inte mig. Och jag vet att
en viss person hörde när vi satt och pratade om just detta idag, och så gjorde den precis så lektionen efter.  Hmm, undra om det var bara för att de hörde oss? Eller är ni allergiska mot alla utom er själva och era kompisar?

TÄNK PÅ ANDRA FÖR I HELVETE! :@

Inlägget kanske inte blev lika elakt som tänkt, men skitsamma.

Sömn måste vara den bästa uppfinningen
Postat: 2007-01-25 / 16:08:43 / © sandraaandersson.blogg.se

Att jag är trött är väl antagligen ingen nyhet. Men jag förstår verkligen inte hur jag kan vara så trött jämt nu. Jag brukade aldrig vara trött, och nu vill jag bara sova hela dagarna.

Dagen gick förvånande snabbt. Matte, idott, hål(2 jävla timmar) & naturkunskap.
Naturkunskapen verkar inte vara lika hemsk som jag trodde, men jag gillar den fortfarande inte. Det där med att labba är inte min grej, jag vågar aldrig göra något.
Även att jag är riktigt sugen på att gå på en obtuktion(fel jag vet, men en sån där när dom gräver i döda människor), skulle vara en upplevelse. Fast jag tror inte jag skulle klara det :P Haha..

Jag har fortfarande inte ringt pappa heller, tänkte göra det idag på skolan men så glömde jag ju det. Så jag får väl ta och göra det nu snart istället.

Nu helt plötsligt har våra torsdagar blivit hemska
Postat: 2007-01-25 / 07:54:08 / © sandraaandersson.blogg.se

Tidigare så gillade jag våra torsdagar ganska så mycket. Men nu har de blivit hemska. Eller detta är den första torsdagen sen vi bytte schema men ändå. En massa jobbiga lektioner. Förr hade vi matte, idrott, engelska och nu har vi matte, idrott, kulturhistoria och naturkunskap. Det är hemskt.
Naturkunskap är något jag verkligen inte klarar av, jag var på gränsen till IG genom hela högstadiet och det kommer knappast vara lättare nu. Detta kommer gå skit. Den enda lektionen jag gillar på torsdagarna nu är matten, och den har vi första timmen och då är man inte speciellt pigg.
Även att vi idag inte har någon kulturhistoria så vi får en håltimme på 2(!) timmar. Jag gillar verkligen inte håltimmar.. So boring.


Nej, jag ska försöka göra det bästa av dagen.
Och nu borde jag ta och göra mig klar.


Även att det är typ -13(möjligen ännu kallare) eller något sånt ute idag. Och jag är tvungen att gå i 30 min till skolan. Det är pest.

Cärro :)
Postat: 2007-01-24 / 18:13:59 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har tillbringat eftermiddagen med Carro. Det var en evighet sen vi gjorde något nu, så vi bestämde hos för det och gick ner på stan och så. Även att jag fick min älskade Jambo-macka. Mums.

Stordelen av tidigare på dagen var bara skit, som vanligt. Vi har bara en massa tråklektioner på onsdagar nu när vi gjort om schemat.  GKO, EOS(en jävla massa förkortningar och ingen vet vad det betyder) och Matte. Blä säger jag. Fast idag blev ganska bra, jag stannade kvar och gick på den andra gruppens fotolektion. Jag var ju tvungen att vänta på Carro och jag hade en bild kvar att kopiera. Inte för att det blev speciellt bra, men skit samma :P Jag gjorde det i alla fall.

Nu sitter jag här som vanligt och jag funderar på att ta och titta på något.. Kanske American Idol. Hmm, får se hur det blir med den saken

Träna träna träna
Postat: 2007-01-23 / 22:17:50 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag blev det träning igen.
Jag satt och tittade på Heroes, och helt plötsligt ringde Soffan och frågade om jag skulle med och träna.. på en gång. Så det var bara att ta och byta om och sticka, eller jag hann övertala Malin att följa med först. Kul var det i alla fall. Vi gympade ett pass, och sen så var jag och Malin i gymmet ett tag. Nu är min lite död, eller det var värre alldeles efter.
Och imorrn kommer man antagligen ha träningsverk som bara den :/ Vilket inte är speciellt skönt, fast på ett sätt är det de, då vet man att man gjort någon nytta och så.
Satt precis och tittade klart på Heroes avsnittet jag inte hann med tidigare, och nu får det ta och bli ett Prison Break avsnitt innan det är sovdags :)

"Sova över" är något av det osmartaste en människa kan göra
Postat: 2007-01-23 / 17:06:29 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är osmart.
Jag hade ingen lust med skolan idag, så tänkte vara hemma. Så jag "sov över", och i sista stunden bestämde jag mig för att gå ändå. Stress, och jag tvingade mig själv att äta frukost. Skitsamma om jag skulle komma försent, frukost skulle jag ha. Jag stressade sönder och sen typ sprang jag till skolan(tar 30 min att gå), och självklart kom jag försent. Jag hatar att komma in i klassrummet när alla redan är där.

Jag är glad att jag gick i alla fall, så missade jag inte foton. Hann kopiera lite kort. :) Nice, fast de blev inte precis bra men det är gjort i alla fall. Haha..

Och varför är det så egentligen?
Postat: 2007-01-22 / 21:12:45 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag förstår inte.
Man går runt hela dagarna och är trött som bara den, och sen när det blir kväll så är man jättepigg? Det är så irriterande, man vill bara gå och lägga sig tidigt för att vara pigg nästa dag, men så är man inte trött längre :/ Det är inte kul.
Idag har varit en sån där blaha blaha dag, och nu är jag helt plötsligt pigg som bara den. Jag tror ändå att jag ska ta och lägga mig tidigt. Fast iofs så behöver jag inte vara pigg imorrn, eller jo vi sla väl antagligen bara läsa och jag orkar inte läsa när jag är trött.

Ork, ork. Tänka på detta gör mig inget klokare.

Varför händer det alltid mig?
Postat: 2007-01-22 / 15:47:02 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag satt precis och skrev värsta långa inlägget, så försvann allt. Lagom irriterad man blir då eller. Hata, hata, hata ungefär.
Så nu orkar jag inte skriva om det så säger bara att dagen varit dryg och jag är trött och vill verkligen sova.
Även att vi nu läser böcker på engelskan, jag valde Go Ask Alice. Förstår ingenting hittills, var alldeles för trött för att koncentrera mig.

Nu skiter jag i detta och gör något kul istället.Vaken?
Postat: 2007-01-22 / 08:14:33 / © sandraaandersson.blogg.se

Att vara upp den här tiden på en måndag är inte skönt. Jag vill sova, nu är jag ju van att börja 11.10 på måndagar såhelt plötsligt så ska vi börja 9.30 istället? Vad tänker de med?
Jag vill sova, och jag tror inte jag är den enda som vill det. :/
Skolan är skit just nu, bara för att de ändrat det där schemat. :@

Näe, man kanske borde göra sig klar

Everything goes so fast
Postat: 2007-01-21 / 23:30:30 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu har det redan gått 3 veckor av det här året. Tiden går så ruskigt snabbt.
Och nu får vi nytt schema med. Sämre än det förra, fast iofs så går det inte att ha ett bättre schema än vi hade tidigare. Även att vi nu måste ha naturkunskap(what?) och vi kommer ha mindre engelska, förr hade vi 4 timmar i veckan nu blir det bara två.
Jag kommer sakna mina måndagar, nu måste vi börja 9.30 tidigare så började vi 11.10. Det är så mycket skönare med sovmorgon :P
Nu måste jag ju även lägga mig tidigare, måste kliva upp 7.30 eller något sånt imorrn. Så är väl bäst att gå och lägga sig om en timme eller så.

Nu pallar jag inte längre

Städa städa städa?
Postat: 2007-01-21 / 13:25:09 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är på städhumör. Men jag vet inte vad jag ska göra. :/ Jag har redan plockat upp allt från golvet och dammsugit det. Dammtorka skulle väl antagligen behövas, men jag hatar det. Och det är väl därför det behövs, gör det aldrig. Kanske en gång i halvåret, så det skulle verkligen behövas.
Jag skulle även behöva plugga lite. :/ Matte! Jag tror vi har prov snart, och jag har gjort typ 2 tal på detta kapitel. Inte bra det.
Detta får bli en städ och plugg dag, om jag nu inte får för mig att göra något annat :P

Alpha Dog
Postat: 2007-01-21 / 00:13:35 / © sandraaandersson.blogg.se

Såg nyss klart på Alpha Dog nu. Shit, vad jag har längtat efter den filmen. Jag älskar verkligen verklighetsbaserade filmer, de är oftast så sjukt bra. Och jag kan ju inte säga att jag blev besviken idag precis, filmen var så bra. Skulle lätt kunna se den en massa fler gånger, tror nog att jag kommer ta och se den på bio när den kommer hit. Vilket är i April om jag inte minns fel. Jag rekomenderar den i alla fall till alla. Det är ett gäng kända skådisar med oxå, Bruce Willis, Sharon Stone & Justin Timberlake är väl de mest kända. Sen finns det några "halv kända" med oxå. Som Oliva Wilde som spelade Alex i OC. Och jag måste väl ta och erkänna att jag endast ville se den för att Justin var med. Men det var ju bra det, annars hade jag ju inte sett den och gått miste om en riktigt bra film. Ta och se den gott folk. :)

Betyg: 9.5/10

Duktigt Sandra
Postat: 2007-01-20 / 18:11:58 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag tycker att jag varit extremt duktig idag. Följde med SoffanFriskis&Svettis. Haha.
Jag trodde jag skulle dö, i början var det bara pinsamt. Men jag förstår inte varför jag tyckte det, kanske för att jag är så dålig, men jag var ju faktiskt inte sämst. Och jag orkad hela passet, även fast jag var typ död efter 10 min så fortsatte jag ju såklart och dog ännu mera.
Men kul var det i alla fall. Och nyttigt. Haha. Något som var mindre kul var att jag måsta sitta och vänta på mamma i en hel timme, inte speciellt kul om man säger så. Men jag pallade inte att gå hem efter det, det tar mega lång tid att gå hem därifrån.

Korkade människa
Postat: 2007-01-20 / 12:57:44 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag förstår inte vad jag tänker med. Nu gav jag med mig på att gå på Friskis. Jag kommer dö efter 5 min, är sämst på sånt där och har sämst vad det nu heter. Fast jag tvingade syster att vi ska på gymmet lite efter med. :)
Usch, detta blir min sista dag. Träning är  hemskt tycker jag :/

Sömn tack
Postat: 2007-01-20 / 12:16:14 / © sandraaandersson.blogg.se

Just nu behöver jag en massa sömn, skulle kunna ligga och sova hela dagen och resten av helgen och  även nästa vecka. Men tyvärr så går ju inte det då. Jag tvingade mig själv att kliva upp för ett tag sen så jag inte skulle ligga och sova hela dagen.
Nu håller syster på och försöker få med mig på Friskis idag, är jag på humör? Nej, men jag skulle behöva att gå dit. Men det är bara en massa pinsamt, jag kan ingenting av grejerna man gör. Armhävningar, situps och såna dära saker är jag usel på, jag gör inte rätt och då blir det pinsamt. :/
Vi får se hur jag gör :S

En jädrans kväll och nu är det sovdags
Postat: 2007-01-20 / 01:14:42 / © sandraaandersson.blogg.se

Kvällen var.. ja, jag borde väl inte skriva om den här så en massa fel personer får reda på saker. Denna gång avstår jag från att säga något.
Nu är jag i alla fall väldigt trött, och har varit det i x antal timmar. Så nu är det dags att sova.

Godnatt gott folk! :)

Fixa fixa dona dona
Postat: 2007-01-19 / 17:19:02 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag kanske borde ta och ordna lite mat och äta. Och sen göra mig iordning inför kvällen kanske? Hmm, men det är fortfarande två timmar kvar till jag ska gå typ. Och jag är inte seg att göra mig klar, så jag kan väl sitta här länge till. :/
Men jag har inget att göra, funderar på att se ännu en film. Har fått hem Alpha Dog nu och är riktigt sugen på att se den, men hinner antagligen inte göra det ikväll. Det får bli imorrn istället.
Just idag tänkte jag inte ta med mig kameran, men så ville Malin att jag skulle göra det. Så nu får jag väl så lov att göra det. Men jag tänker inte gå runt och knäppa en massa kort som jag alltid brukar, det får någon annan göra. Det är alltid jag som springer runt med kameran och knäpper kort på allt och alla :P
Även att vi ska få tårta idag, Malin och Emilia ska göra en tårta åt oss :) Haha.

Kvällen ska bli trevlig, och ni får antagligen höra om den imorrn ;)

Äntligen helg
Postat: 2007-01-19 / 14:25:08 / © sandraaandersson.blogg.se

Äntligen helg nu då. Sköönt. Skoldagen var kort, men dryg. Data, prov och konsert. :/
Ikväll blir det i alla fall kul, ska fira Malin eftersom hon fyller år på måndag. Jag hoppas det blir en trevlig kväll. Vilket det antagligen blir med, brukar alltid bli det. :)

Data
Postat: 2007-01-19 / 08:50:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Sitter nu på data lektionen. Tråkigt, har i alla fall  nästan gjort klart min power point grej nu.
Svenska provet om 20 min då, det kommer gå piss. Ska sista minuten plugga på rasten.. Vill inte ha IG.. :/ Måste få G iaf.
Våra lektioner är oseriösa, just nu sitter de flesta inne på msn och gör ingeting.

Jag är stressad, så detta blev skit :P

Inget mera pluggande för ikväll för nu är det sovdags
Postat: 2007-01-18 / 23:39:03 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu får det vara slut med pluggandet för idag, känns som jag gjort det hela dagen. Inte kul kan jag ju säga. Den sista tiden har jag använt till att skriva upp allt på ett papper, så det ska bli lättare att träna imorrn. Funderar seriöst på att hoppa över våran data imorrn så jag kan träna på den lektionen, men jag behöver göra klart min power point grej med.

Jag ska nog ta och dra mig till sängen snart, men jag är inte trött än så jag kan lika bra sitta här lite till. Eller så kan jag ta och spela gameboy, har inte gjort det på flera år så gjorde jag det idag och upptäckte att det faktiskt är kul. Funderar på om jag ska sno med mig det till skolan imorrn :P Haha, jag är så nördig. Men äsch, det är faktiskt kul. :)

Plugg plugg och åter plugg
Postat: 2007-01-18 / 19:17:31 / © sandraaandersson.blogg.se

Denna kväll kommer att bestå av endast plugg.
Carro sitter och förhör mig nu och jag upptäcker att jag kan mindre än jag trodde, fast jag lär mig i alla fall lite nu. Det kommer bli plugga hela natten, och ändå lutar det mot ett ig :/
Jag bara måste klara det, jag vill inte ha mitt första ig i svenska. Det skulle vara pinsamt. Jag vill inte ha ig. :/

Lista
Postat: 2007-01-18 / 16:23:06 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är en av de få(antagligen) som gillar listor. Jag vet inte varför, men så fort jag ser en lista så läser jag genom den och oftast så svarar jag på den själv med. Så jag var tvungen att göra det även denna gång. :P

UTSEENDE

[ ] Jag är kortare än 160cm.(161 cm)
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar. (På sommaren)

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag gör nästan alltid mina läxor
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[X] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer
[x] Jag har kissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[ ] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Indien.
[x] Jag har varit i Sverige.(Öö, vilken fråga)
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

EFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".(Vaaa?)
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[ ] Jag har skidat.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.


FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel

[ ] Jag är i ett förhållande.

[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande. (No way)
[ ] Jag har skiljt mig.
[ ] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ]Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[ ] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[ ] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[x] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga (noo way)
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[x] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig
[ ] Jag älskar mörk choklad.(ljus ska det vara)
[ ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv. (man kan aldrig veta)

Händelserika dag
Postat: 2007-01-18 / 16:03:36 / © sandraaandersson.blogg.se

Min dag har varit mycket händelserik... eller inte.
Jag har pluggat lite till provet imorrn, jag förstår ingenting och kommer inte ihåg ett endaste namn. Så jag tror att jag får spendera kvällen med att läsa det genom den där texten några gånger till :/ Inte kul kan jag ju säga, antagligen ett IG för mig imorrn då.
Jag har faktiskt gjort en sak till med, var ner på stan och hämtade biljetterna jag ska sälja. :) Så nu har jag dom hemma, äntligen. Jag tog 60 st, eller det var visst 59 så nu kommer de väl tro att jag har tagit en. :/ jag får ta och säga till så fort människan kommer in på msn. Aja, säljer jag alla så är det bara att ta och hämta flera :) Så se nu till att köpa biljetter av mig.

Oops, så kan det gå
Postat: 2007-01-18 / 10:43:21 / © sandraaandersson.blogg.se

Det blev ingen skola för mig idag, första dagen jag inte är där. Eller inte riktigt, tog ju faktiskt ledigt en dag i december med. Men förutom det så har jag varit i skolan varje dag, och på varje lektion. Tills nu.
Vaknade sju imorse, men orkade inte kliva upp då. Och nästa gång jag vaknade var för en timme sen, och då hade vi redan börjat. Och eftersom vi bara skulle ha två(onödiga) lektioner idag, och jag redan missat en så tyckte jag att det var meningslöst att stressa sönder för att hinna till lektionen.
Mycket skönare att stanna hemma. :)

Fast dagen kommer väl ändå inte bli så skön. Måste plugga till provet imorrn, har läst igenom det en gång och jag fattar ingenting, så en stor del av dagen kommer gå åt till att lära mig det.
Sen så måste jag även ner på stan en sväng och hämta biljetterna och så, ska väl antagligen även få lite mera info.

Njae, nu tror jag att jag ska ta och läsa lite svenska. :/

Open your eyes guys
Postat: 2007-01-17 / 19:13:54 / © sandraaandersson.blogg.se

You're the only one who sees it

Trött trött trött trött trött
Postat: 2007-01-17 / 18:50:49 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är super trött :/
Det är inte roligt. Absolut inte roligt.
Tröttheten kan bero på att jag gick 8-16 idag.
Och en hög med skit lektioner. Jag gjorde som vanligt inget på Gko:n, på Eos satt jag vid datorn typ eller var runt och kikade på skolan. Matten så pratade Eddy hela lektionen, inget jobb alltså. Och på kulturhistorian så pratade Christer hela tiden, så där satt jag typ och sov. Foto sen, var ut och knäppte om våra kort iaf och framkallade de. Jag hoppas de blev bra, orkade inte kolla hur de blev.

Jag är så trött så, jag funderar på att sova mycket inatt. Får se hur det blir med den saken.

Skit EOS
Postat: 2007-01-17 / 10:01:08 / © sandraaandersson.blogg.se

Sitter nu här på EOS och det är booring.
Jag förstår verkligen inte varför vi har det, vi gör aldrig något vettigt.
Så onödigt, vi har det antagligen bara för att vi ska plågas.
Och nu är jag elak och inte hjälper till med det vi ska göra,  utan sitter istället vid datorn. :/
Även att lektionen är så extremt lång, det är 1 timme kvar, och vi har redan haft en timme.
Liksom, världens tråkigaste lektion i 2(!) timmar. :S

Jaja, nu ska jag inte klaga nå mera. Och kanske vara snäll och hjälpa till.

Långa "härliga" onsdag
Postat: 2007-01-17 / 06:49:01 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag förstår inte varför man ska börja 8?
Det är inte mänskligt, i alla fall om man inte är van det och bara gör det ibland.
Antingen så ska man börja 8 varje morgon, eller aldrig. :/
Idag är det en sån där jobbig dag, 8-16. Och bara skit lektioner, nästan.
Den enda lektionen idag som jag verkligen gillar är foto.
De andra lektionerna är skit, speciellt Eos och Gko.

Man kanske borde ta och sätta fart så att man inte kommer försent. :S

Friskis & Svettis
Postat: 2007-01-16 / 23:34:03 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu kan jag börja gå på Friskis, mor har köpt ett kort åt mig idag :)
Haha. Det kommer vara jag, Malin och en massa gamlingar där ;)
Jag tror nog att jag kommer att hålla mig på gymmet den största delen av tiden, det är nog min stil skulle jag tro. Jag tycker i alla fall att vi är mycket duktiga som ska börja. Haha :)

Sista Onsdagen när det är skönt öde när man slutar
Postat: 2007-01-16 / 23:07:15 / © sandraaandersson.blogg.se

Eftersom vi får nytt schema nästa vecka så är imorrn den sista onsdagen då vi går 8-4.
På ett sätt är det skönt att det är den sista, men ändå inte.
Jag borde väl inte klaga, för vårat nya schema är nice det med.
Men jag kommer sakna mina måndagar, det var helt perfekt att gå 11.10-13.40 första dagen efter helgen. Nu blir det 9.25-13.45 istället. Inte lika nice.
Men schemat kommer ändå att vara bra :)

Bebis
Postat: 2007-01-16 / 20:01:04 / © sandraaandersson.blogg.se


Tänk att ha en liten sån där sötis :P

Varför måste allting vara som det är? Kan det inte vara lite bättre? WTF! :@
Postat: 2007-01-16 / 19:01:09 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är så.. ÅHH! Jag är så absolut inte glad just nu. Allt och då menar jag allt är bara bajs nu.
Denna värld är hemsk. Hemska jävla värld. Jag förstår verkligen inte hur det kan vara såhär. Vill inte ha det på detta viset.
Tänk om allt bara kunde vara bra, vara perfekt och alla skulle vara glada. Det skulle vara så fantastiskt. Men nu är inte världen så, och det är hemskt.
Jag bara sitter här och klagar, till vilken nytta? INGEN. Inte fan blir något bättre av att jag sitter och beklagar mig här, inte ett skit blir bättre. Snarare så blir det sämre. Så varför gör jag det? JO, jag måste.
Jag blir galen om jag inte gör det. Och jag vill inte bli galen, i alla fall inte mer än jag redan är :/ WTF, vad är det med mig egentligen? Är det något fel på mig :S Jag vill ha svar, en jädra massa svar. Svar på allt.
Varför sitter jag och skriver allt detta? Folk ska inte veta. Bajs så korkad jag är.
Nej, nu är det slut på mina fasoner..

Utmaning
Postat: 2007-01-16 / 17:04:25 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag brukar aldrig bli utmanad, och nu när jag blivit det så kan jag inte göra den :P
Blev utmanad av Honeydew att visa vilka parfymer man har. Men saken är den att jag inte vet vad mina heter, och jag har slängt alla förpackningar. Satan oxå.
Jag känner mig elak nu när jag inte kan göra den :/

Hoppas att jag kan göra nästa :P

Varför har man alltid en massa problem med att komma på en vettig rubrik?
Postat: 2007-01-16 / 15:34:42 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är alltid trött nu förtiden, jag brukar inte vara det. Det känns som jag går runt och sover hela dagarna. :/
Vad är det som hänt med mig? Jag vill att allt ska bli som vanligt igen.

Det är ett helvetes väder nu, glashalt :/ Och självklart ramlade jag imorse när jag skulle till skolan.. i en vattenpöl, nice liksom!
Mina skoldagar är så hemskt onödiga, kan vi inte börja göra något vettigt. Det känns bara meningslöst att gå dit, det händer aldrig något. Booring! Vi jobbar nästan aldrig något, bara sitter och gör onödiga saker och tittar på film eller något liknande.
Men lär sig nästan mer av att inte gå i skolan än att göra det. :/

Skit samma, jag orkar inte!

Ojojoj
Postat: 2007-01-15 / 21:23:15 / © sandraaandersson.blogg.se

Vilken dag det har varit, eller egentligen är det inget spec, men jag har inte varit hemma och det brukar jag alltid vara :P

Skolan först då, tittade på film.. endast. Började titta på Pleasentville i fredags, så vi kollade klart på den idag. Slutade sen en timme tidigare än vi skulle. Jag och Malin tog och gick till Friskis(vi ska börja träna :P) och kollade in hur det såg ut där och så direkt efter skolan.
Så gick vi till Malin och var där i väntan på att mamma skulle sluta, så jag fick skjuts hem. Var hem en snabbis och åt och så, sen åkte jag till Malin igen. Så där har jag varit hela kvällen nu och umgåtts med Malin. :) Kom hem för typ 10 min sen.

Nej, nu ska jag ta en lång varm dusch ;)

Love?
Postat: 2007-01-14 / 23:23:33 / © sandraaandersson.blogg.se

Some things aren't suppose to happen

Onödigt, väldigt onödigt
Postat: 2007-01-14 / 21:35:50 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag ville så gärna ha godis idag. Eftersom detta är sista dagen jag får äta godis så tänkte jag ju passa på. Så jag tvingade med mig bror ut i detta hemska väder. Det var verkligen hemskt, det snöade och blåste som bara den, och det kändes verkligen som att jag skulle blåsa bort.
Iaf så gick vi bort till Dollar och köpte godis, så nu har jag ätit 1/5 kanske och vill inte ha något mer. Ett jävla slöseri på pengar och tid. Jag gick frivilligt ut i stormen för att köpa godis som jag nu inte längre vill ha :/ Vad tänker jag med egentligen? Nu måste jag ju ge bort en massa godis, så osmart jag är.

Biljetter säljes
Postat: 2007-01-14 / 17:03:16 / © sandraaandersson.blogg.se

För er som inte vet så kommer ClubHeat till Hudik den 9 feb. Och jag säljer biljetter.
Så vill ni ha biljetter så får ni ta och köpa dom av mig ;)
Det verkar faktiskt riktigt bra.:)
Så ta och köp av mig :P

Clayoholic
Postat: 2007-01-14 / 13:41:11 / © sandraaandersson.blogg.se

Egentligen så förstår jag inte vad det är jag gillar så mycket med Clay.
Han är bara underbar på något sätt. :P
Ruskigt bra. Jag har svårt att förstå hur man kan ha en sån röst.
Och jag tycker att han ska bli känd här, så han kan komma hit ;) Haha
Vilket aldrig kommer hända, för det svenska folket har så extremt dålig smak.

Photobucket - Video and Image Hosting


Folk borde fatta att Clay helt enkelt är bäst :P

No life
Postat: 2007-01-14 / 13:28:41 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har inget liv :P
En stor del av gårdagskvällen och natten satt jag och gjorde en massa test :/
Så la jag in typ alla resultat i bilddagboken, såklart ingen bryr sig om att veta sånt. Men jag hade tråkigt :P haha...
Jag borde ta och skaffa mig något att göra :P

6 Månader Nu.
Postat: 2007-01-13 / 22:51:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag är det precis 6 månader tills att jag och Emma åker.
4 veckor utomland utan föräldrar ;) Nice.
Jag längtar sönder :P

Drygt
Postat: 2007-01-13 / 21:42:12 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag hatar verkligen när man sitter vid datorn och sen så slutar internet helt plötsligt fungera.. Psyk.
Denna gång var det i alla fall inte internet det var fel på utan routern, och eftersom jag är bäst i denna familj så är det jag som får ha internet nu när routern är paj ;)
Blir väl till att köpa en ny om inte Jonas kan fixa den. :/

Igen ;)
Postat: 2007-01-13 / 14:41:44 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag satt och tittade igenom mina första inlägg i bloggen så såg jag min första lista och på något vis så fick jag för mig att fylla i den igen för att se om något ändrats :P
6 saker var det som ändrades ;)

1. Var hittade du den här listan? I min egen blogg
2. Var är dina föräldrar födda? Pappa i Forsa(eller antagligen i Hudik) och mamma någonstans i Finland
3. Vad är det senaste du installerade på datorn? Hmm, ingenaning. Något olagligt
4. Vilken är din favoritrestaurang? Går inte på resturang
5. När badade du i en pool senast? Vattenparken i Sunne, före det i Turkiet
6. Har du varit med i någon skolpjäs? SJÄLVKLART
7. Hur många barn vill du ha? 3 st friska
8. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Typ klassiskt
9. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Får inte rösta, så har inte tänkt på det
10. Vad har du för TV-kanaler? SVT 1 & 2, trean, fyran, femman, sexan, barnkanalen, mtv, cartoon network och eurosport
11. Har du åkt moped någon gång? Ja
12. Har du busringt någon gång? Jaa
13. Har du fått felparkeringsböter? Kör inte bil eller moppe så nej
14. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Jaaa, längtar efter båda. Hade redan gjort det om det inte var så dyrt
15. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Thailand
16. Har du en egen trädgård? Näe
17. Vilken är din favorit bland tecknade serier? Ingen
18. Kan du alla orden i nationalsången? Nej
19. Badkar eller duschkabin? Har badkar, men duschar
20. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Hmm, vet inte. Sett må nga bra filmer.
21. Favoritpizza? Gillar inte pizza
22. Chips eller popcorn? Chips
23. Vilken färg på läppstift använder du? Använder inte det
24. Har du rökt jordnötsskal någon gång? Nope
25. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Nope
26. Apelsin- eller äppeljuice? Äppel
27. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? McDonalds x2 med Helena igår.
28. Favoritchoklad? Marabou vanliga :P
29. När röstade du senast? Vet inte
30. När åt du en hemodlad tomat sist? Har aldrig gjort det
31. Har du vunnit en prispokal någon gång? Nope
32. Är du bra på matlagning? NEJ
33. Klarar du att tanka själv? Vet inte
34. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna? Nopp
35. Pepsi eller Coca Cola? Coca Cola
36. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Jobbar inte
37. Vad var det senaste du handlade? Chips på Statiol
38. Har du kräkts offentligt? Tyvärr så :/
39. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Kärleken
40. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Japp
41. Har du ringt något betalnummer? Näe
42. Kan man vara vän med sitt ex? Jaa
43. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Farmor
44. Hade du mycket hår som liten bebis? Vet inte
45. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? Har inget
46. Vad har du i din väska? Just nu så är den tom tror jag :P
47. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Näe
48. Vad är du tacksam för idag? Allt jag har

Thanx
Postat: 2007-01-13 / 00:40:05 / © sandraaandersson.blogg.se

Tack så väldigt mycket :D
Glömmer det inte.

Snö
Postat: 2007-01-12 / 23:58:47 / © sandraaandersson.blogg.se

Nej, när jag var på väg ner på stan så började det snöa. Jag bara: NEJ! Fast idag var det inte jag som klagade på att det var kallt i alla fall, tyckte faktiskt inte det var så kallt. :)
Nu finns det i alla fall snö ute, inte bra det. Har ingen lust att gå ut nå mera.

Aja, jag gick på Donken med Helena, Simon och Micke iaf. Var väl tänkt att jag skulle köpa en hamburgare, men jag kunde inte, hade redan ätit det två gånger idag. Jag och Helena var på Donken en snabbis efter skolan, sen så åt vi det hemma med. Så hamburgare en tredje gång ville jag inte ha. Det fick bli en McFlurry och dricka istället. Men jag klarade inte ens av att äta upp McFlurryn, vilken inte har hänt förr. Liksom, hur kan man inte äta upp en sån?
Gick till stan sen iaf.. Simon och Micke skulle in på gfesten, och jag var elak och övertalade Helena att inte gå. :/ Så vi gick runt och frös på stan ett tag, träffade folk och så. Sen åkte vi hem.
Eller vi åkte till Statoil för att köpa chips med, och när jag skulle betala så funkade inte mitt kort. Jag ba: Va Fan. Det hade funkat någon timme tidigare på Donken :/ Tur var att Helena hade lite pengar så jag fick mina älskade chips ändå :P Haha

Sitter nu här och svullar ;)

Svårt att lista ut :P
Postat: 2007-01-12 / 20:33:32 / © sandraaandersson.blogg.se

Det är komiskt när folk dissar en anonymt.
Eller de skriver att det är riktat mot någon speciell, men inte vem.
Ex. "Detta är till en viss person och inte till alla".
I alla fall när man fattar att det är en själv de har skrivit om.
Liksom, varför kan ni/du inte säga det direkt? Det är ändå många som vet vem ni/du menar.
Äsch, jag orkar inte bry mig. Tycker bara att det är komiskt

You and me?
Postat: 2007-01-12 / 19:56:44 / © sandraaandersson.blogg.se

I really like you... but I don't know why :S

Ute och yra
Postat: 2007-01-12 / 19:08:34 / © sandraaandersson.blogg.se

Ikväll blir det till att ut och yra på stan med Helena och sen Donken.
En gång var vi ute och gick runt i stan i flera timmar. Det är faktiskt ganska kul, och sen blir det självklart Donken på det :)  Vi gillar Donken, i alla fall jag. Haha.
Antagligen så kommer det vara en massa folk på stan idag eftersom det är gfest, även att det är första gfesten jag inte ska gå på :D Har kommit på att det är ganska onödigt att slösa bort pengar på det. Finns en massa saker man kan göra gratis :)

Skit dag
Postat: 2007-01-12 / 17:30:14 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag förstår inte hur jag kan vara så trött nu för tiden, det känns som jag sover mig igenom skoldagarna. Jag som alltid brukar vara pigg och så, nu känns det bara som att jag vill sova :/

Självklart var det min grupp som var tvungen att gå till fyra idag. Ingen av oss var speciellt glad för det kan jag ju säga. Film i fyra timmar :/ Fast vi behövde inte gå till fyra idag, slutade halv :P Fick titta på film iaf, Goodmorning Vietnam*. It was kinda funny. Men jag var så trött, och jag kunde inte sitta still :S Plus att jag inte såg någonting den första halvtimmen, sen var jag smart nog att flytta på mig. Det är så oskönt att sitta och titta på film i skolan, vi har extra nice stolar i filmsalen, men det är ändå inte skönt. 1/3 av filmen satt/låg jag nog på golvet för att jag inte hittade något skönt sätt att sitta på :/
Även att vi tittade på film på engelskan, Pleasentville tror jag den heter. Ska väl antagligen kolla klart på den på måndag :/ Jag tycker vi tittar på film hela tiden, men det är ganska nice. Då kan man passa på att sova :)


Även att allt annat är skit :/

Kärlek
Postat: 2007-01-11 / 23:58:51 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har gått och förälskat mig i ..... mysbyxor :)
Eller jag har nog varit det mycket länge, men det är först nu jag insett det.
I framtiden ska jag nästan bara köpa såna. Haha, jag älskar de verkligen.
Supersköna, och inte är de precis fula heller. Och skulle de vara de så skit samma, de är ändå så sköna att jag skulle använda de :P
Det är iaf mycket mycket skönare än jeans. Haha..
Aja, mysbyxor i mitt hjärta ;)

15 Juni
Postat: 2007-01-11 / 08:11:34 / © sandraaandersson.blogg.se

Det är ca 20 veckor kvar till sommarlovet, och jag tror aldrig att jag längtat så här mycket förr :/
Lov nu skulle vara underbart. Fan, vi hade ju lov för några dagar sen.
Jag brukar inte sitta och längta och längta till loven så här, vad är det med mig? :S
Vad har hänt med mig?

Life's a bitch
Postat: 2007-01-10 / 20:44:38 / © sandraaandersson.blogg.se

Whatever, I can make it on my own.

Why do I feel like this? WHY? It's weird..

Sad baby
Postat: 2007-01-10 / 18:27:52 / © sandraaandersson.blogg.se

Dagen är/har varit såhär :/

Trött skit dag :/
Postat: 2007-01-10 / 16:57:03 / © sandraaandersson.blogg.se

Att gå 8-16 är aldrig trevligt, och att man är ruskigt trött gör inte saken bättre :/
Egentligen ska jag väl inte klaga, jag tror inte jag skrev en enda sak på hela dagen, vilket var skönt :)
Jag halvsov mig igenom de flesta lektionerna.
På håltimmen(som vi egentligen inte hade, men de flesta trodde det) stack  jag ner på stan för att köpa mina efterlängtade byxor :) Nu är de köpta och jag är glad.
Jag hade ingen lust att knäppa kort på fotolektionen och eftersom jag hade varit med på genomgången av studion så fick jag denna gång agera "modell" . Fick sitta där på en pall framför de andra och se dum ut :P En lampa rakt i ansiktet, nice, det gick nästan inte att kolla. Men det var kinda funny. Jag skrattade iaf, antagligen bara för att våran lärare är så sjukt rolig och driver med allt och alla.

Även att jag fick tillbaka min tröja av Emilia idag. :) Hon var snäll och tvättade den åt mig. Tack tack ;)

Storm?
Postat: 2007-01-10 / 06:41:16 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har ingen lust att gå ut i detta väder.
Jag tror helt seriöst att jag kommer blåsa bort :S
Åhh, det kommer ta en evighet att ta sig till skolan, man kanske borde börja gå nu?
Jaja, jag hoppas att det blir lite bättre tills det är dags för mig att gå.

Annars vet jag inte vad jag tar mig till :/

What? Jag? Min?
Postat: 2007-01-09 / 23:27:14 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag satt och sökte lite på google och helt plötsligt så kom det upp en massa saker som hade med mig att göra jag bara: Whot? Herregud.
Bl.a. en massa olika länkar hit, sen till en massa andras folks bloggar som de hade skrivit om mig i. Och jag sökte inte ens på mitt namn.
Jag var bara tvungen att söka lite mer, så kom det upp en massa andra saker. ;) Länkar till mina videor på YouTube, och i något forum hade någon skrivit att man skulle kolla in min lunar :P Haha, det är bra med gratis reklam ;) Haha

smile
Jag trodde aldrig att man skulle kunna hitta en massa saker om/med mig när man satt och sökte :S

Vad ska vi med en massa jobbiga Onsdagar till?
Postat: 2007-01-09 / 22:57:13 / © sandraaandersson.blogg.se

Onsdagar är verkligen min Nej Nej dag. Det är sällan jag gillar de.
Går i skolan 8-16 och de flesta lektionerna är skit.
Grafisk kommunikation är något jag absolut inte förstår varför vi har, en massa bild och sånt. Vi går foto/film varför ska vi lära oss måla? Ville vi det hade vi väl valt Bild & Form istället?
Samma med EOS, vilket motsvarar alla andra klassers estetiskverksamhet.
Men bara för att vi går estet blir vi särbehandlade och indelade i en massa grupper och måste göra en dockteater(hör ni hur det låter?). Vi är tvugna att skriva manus, göra musiken, kuliserna, dockorna och allt sånt där själv. Hur många är det som gillar det? Kanske 5-10 st av ca 60 pers. Även att lektionerna är 2(!) timmar.

Resten lektionerna står man ut med. Men dagen blir förstörd bara för att de tre första timmarna på dagen är hemska. Man hinner få upp humöret lagom till 14 tiden, och bra är det. För då har vi veckans antagligen bästa lektion, foto. :)

Tur är att vi slipper Eos imorrn, bara för att vi ska på någon info om valbara-kurser som ska väljas inom snar framtid. :) Tack tack tack säger jag bara..

Yeah, I'm hot
Postat: 2007-01-09 / 18:12:18 / © sandraaandersson.blogg.se

På ett sätt är det komiskt som bara den, och på ett är det bara mucho irriterande.
Jag sa något jag inte kommer ihåg eller menade, och nu har jag fått ett par alldeles egna fans som går och glor på mig the whole fucking days.
Jag kan inte låta bli att skratta åt det, men jag blir också väldigt, väldigt irriterad. Liksom why? Blir det bättre av att ni går och stirrar ut mig hela tiden? I don't think so.
Well, I'm over it. Ni kan ju försöka göra det ni med, eller ni kanske vill fortsätta att gå och kika in mig i 2½ år till. Det är erat val.

Justin Timberlake
Postat: 2007-01-09 / 17:25:30 / © sandraaandersson.blogg.se

 Nu har Justins turné haft premiär, och att det står om det i tidningarna och på nätet gör att jag bara ännu hellre vill gå ju. Det suger att jag inte har råd, det är ju inte bara biljetten man måste ha, resan och en massa sånt skit med. :/
Tydligen så var det helt galet och otroligt bra. Usch, vad jag vill gå.  Måste lista ut något sätt så jag kan gå. Stämningen var helt sjuk. Jag är halvdöv av alla Beatles-skrik, säger Expressens Anders Nunstedt.
Jag kallar det fusk att jag inte kan gå, man skulle bott i Stockholm eller Göteborg, då hade det varit hur enkelt som helst.

Jag är avis.

Varför jag?
Postat: 2007-01-09 / 08:42:51 / © sandraaandersson.blogg.se

Nej nej, jag gillar inte detta. Ingen skulle gjort det.
Det är inte kul, snarare tvärtom. Och det är då inte självmant iaf.
Jaja, jag vet att jag bara klagar, klagar och klagar nu. Men jag behöver faktiskt det :S
Speciellt just nu. Allt är bara åt skogen ju.
Det skulle vara perfekt att åka bort nu, långt bort. Och bara glömma allt :/

Lista
Postat: 2007-01-08 / 23:23:37 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är rastlös som jag alltid brukar vara vid den här tiden på dygnet :P
Så jag tar och svarar på en meningslös lista :S

PERSONLIGT

1. Vad heter du?
Sandra
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja?
Vet inte, något ganska vanligt, men inte lika vanligt som Sandra
3. Vilka andranamn tänkte dina föräldrar ge dig?
Ingen aning
4. Vilket stjärntecken är du?
Vädur
5. Vart bor du?
Hemma ;) Rättare sagt Hudiksvall
6. Bott utomlands?
Inte än ;)
7. Flyttat antal gånger?
Hm, 4 kanske? Håller inte så bra koll
8. Vart skulle du vilja bo?
United States of America ;) haha

UTSEENDE

1. Hur lång är du?
Oj, var väl ett år sen jag mätte mig. Var 1,61 då
2. Hur mycket väger du?
Haha, ingen aning, och vill inte veta
3. Hårfärg och frisyr?
"Brunt" axellångt
4. Ögonfärg?
Blå/grå?
5. Mest nöjd med?
Inget :/ Mina prinskorvs fingrar skulle det vara då
6. Minst nöjd med?
Mycket, megavaderna och äckelnäsan?
7. Skostorlek?
37 tror jag
8. Glasögon?
Nope, inte än
9. Har du några piercingar/tatueringar?
Öron? Om det nu räknas


FAVORITER

1. Filmer?
Många. Bl.a. Cruel Intentions
2. Låtar?
Alldeles för många, just är det antagligen någon med Clay
3. Årstider?
SOMMAR
4. Mat/dryck?
Mat? Typ kyckling. / Vatten
5. Djur?
Ingen aning
6. Färg?
Röd, Lila
7. Parfym?
Vet inte
8. Tv-program?
Desperate Housewives, One tree hill, Heroes m.fl.
9. Sysselsättning?
Just nu? Ingenting.


KLÄDER

1. Vad använder du just nu för jacka?
En stor
2. Vad använder du just nu för skor?
Tennisskor(heter det så)
3. Favoritfärg på kläder?
Hmm det går i perioder. Just nu, lila och rött?
4. Favoritmaterial på kläder?
Ingen aning :S
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu?
En massa tjocktröjor
6. Favoritaffärer?
Gina Tricot, Vero Moda(eller Hollywood om man ska vara korrekt)
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden?
Köper inte kläder varje månad :/ Har inte råd
8. Favoritmärke?
Inget spec


GREJER

1. Plånbok:
Går inte att förklara
2. Tandborste:
En blå vanlig sak
3. Smycken:
Använder inte sånt
4. Solglasögon:
Mittimellan stora, helsvarta
Underkläder:
Olika, det som är närmast :P
6. Nagellack:
Inget
7. Mp3:
En grå sak
Mobil:

En gammal Samsung(tejpad)

Crazy Printer
Postat: 2007-01-08 / 22:47:55 / © sandraaandersson.blogg.se

Min skrivare har fått fnatt, eller så är det bara så att färger håller på att ta slut :/ Vilket skulle vara konstigt eftersom jag inte använt den så mycket. Eller var är mycker på 1½ år? Det kanske är dags att köpa nya färger och se om den fungerar lite bättre då :S
Jag har i alla fall lyckats skriva ut historian nu, lite fläckar här och där och bilderna ser inte ut som de ska, men jag har det i alla fall på pappar. Är han inte nöjd så kan jag prova skriva ut det på skolan, vilket jag inte tror kommer gå så bra eftersom jag inte använder word hemma, så det skulle väl bara bli konstigt. :/

Aja, whatever. Han får se till att bli nöjd.
Jag kommer väl ändå inte få mer än G för den skiten ändå :S

Ännu en meningslös rubrik
Postat: 2007-01-08 / 20:30:51 / © sandraaandersson.blogg.se

Vad gör jag?
Vad vill jag?
Vad har jag gjort?
Vad känner jag?

Och framför allt, varför har jag inget svar på dessa frågor?

Cleaning in darkness
Postat: 2007-01-08 / 19:18:42 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag var jag snäll mot Jonas. Eller jag var kanske inte så snäll ändå eftersom han var snäll och skjutsade mig till skolan idag, och sen hämtade han mig på vägen efter, så det kanske var menat att jag skulle hjälpa honom.
Iaf så följde jag med honom till sin lilla lägenhet och städade lite, bara för att det smartort har blivit vräkt och måste vara ute imorrn. Smarta människa. Aja, vi var i alla fall där och städade och så. Det är lite krångligt att hålla på där efter det blivit mörkt eftersom de har stängt av elen för honom, så vi fick lösa det med ficklampa och en massa ljus. Även att jag är mucho smart och tänder ljusen så fort vi kommer dit, så ställer jag mig med de i handen i hallen så helt plötsligt går brandvarnarn igång, självklart hade jag ställt mig rakt under den :S Jag kan ju inte säga att jag är smart när det gäller sånt.

Orka skriva mer, lägger in lite onödiga bilder från det i bilddagboken istället.

Sandra Must Die
Postat: 2007-01-08 / 15:03:13 / © sandraaandersson.blogg.se

Åhh, jag vill gå och lägga mig och bara ligga där tills allt är glömt.
Jag förstår inte hur jag kunde, jag är korkad. I fortsättningen ska jag hålla tyst, kommer bli lite svårt, men jag ska verkligen försöka. Och varför sa jag en massa saker jag inte en menar? ÅHH, jag blir så frustrerad.
Jag vill bara att hela den där kvällen ska glömmas bort, av allt och alla.

Tänker jag med lilltån eller? Nej, nu ska jag skärpa mig.

Nu blir det uppe med tuppen igen.
Postat: 2007-01-08 / 09:52:23 / © sandraaandersson.blogg.se

Så idag blir det back to school. Usch och nej säger jag bara, jag är inte på humör.
Jag är i alla fall glad att vi fortfarande börjar 11.10 på måndagar, så jag behövde inte kliva upp innan klockan 9, vilket är ruskigt skönt.

Nej, nu måste man ju börja plugga igen med :/ Jag har ingen ork. Även att vi ska lämna in vårat historia arbete imorrn och min skrivare är paj, eller färgen är slut. Jonas var och mojsade med den igår, så jag ska prova idag igen och se om det fungerar, annars blir det inte bra.
Vi ska väl antagligen snart ha det där provet om kameran med, jag hade tänkt läsa igenom papperna om det på lovet, men det blev aldrig av så jag kommer väl inte klara det där. Jag förstår typ ingenting av kamerajäveln, inte bra det. :S

Why?
Postat: 2007-01-07 / 21:49:13 / © sandraaandersson.blogg.se

How can i feel this way?

Boken
Postat: 2007-01-07 / 15:45:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu tror jag faktiskt att jag kommer köpa Clay Aikens bok inom snar framtid.
Det är ett antal saker jag kommer störa mig på i den, men whatever. Jag kommer säkert slänga iväg boken och inte vilja läsa den mer, så kommer den ligga på golvet i flera månader innan jag tillslut bestämmer mig för att läsa ut den vad jag än tycker.
Min Clay besatthet har kommit riktigt snabbt. Jag vågar inte ens säga hur kort tid jag gillar honom, för då verkar jag väl vara ett freak. :P
Aja, strunt samma. Jag köper den så får vi se vad jag tycker :)

Film?
Postat: 2007-01-07 / 14:50:17 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är på filmhumör, men jag har ingen aning om vad jag vill se.
Hm, det finns en massa bra filmer som jag inte sett än :/
Några förslag?

~ ~ ~
Postat: 2007-01-07 / 12:30:04 / © sandraaandersson.blogg.se

Var det meningen att det skulle bli såhär?

Donken
Postat: 2007-01-07 / 00:28:46 / © sandraaandersson.blogg.se

Såå, nu är jag nöjd.
Har äntligen fått varit på Donken :)
Helena tog 21 bussen in, så jag fick äntligen min middag ca 21.45.
Det var ruskigt gott ;)

Ojoj, vad jag har skrattat nu. Usch, hemskt.
Och nu mår jag dåligt igen :/ Blä!

Tired
Postat: 2007-01-06 / 20:48:59 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är trött som bara den just nu.
Fick inte många timmars sömn inatt, 3-4 kanske.
Åhh, jag ska sluta komma hem så sent, kan aldrig somna då.
Inatt ska jag i alla fall sova ut, jag behöver det verkligen. Och nu börjar ju skolan snart med, det stället jag minst vill gå till just nu känns det som :/

Aja, sånt är livet

Booring
Postat: 2007-01-06 / 19:44:07 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har tråkigt, hela dagen har bestått av att må bättre ungefär :/
Jag är sugen på att gå på Donken, mums. Det skulle sitta fint det.

Pratade precis med Helena nu, och jag kommer gå till mitt älskade Donken :P
Haha, jag är hungrig. Eller nja, men jag borde äta. Och jag orkar inte laga mat, så donken får sitta fint det. ;)

Oh my god
Postat: 2007-01-06 / 12:22:14 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu är jag officiellt bortgjord for the rest of my life
Tjopp. Nu vet ni det. Adjö!

Sista minuten
Postat: 2007-01-05 / 18:27:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Varför är jag alltid i sista minuten? Åhh!
Antagligen så borde jag vara på väg nu, men jag har typ inte ens börjat göra mig klar. Också sätter jag mig här och skriver, ännu mera korkat?
Nej, nu räcker det. Ska iväg och ha kul ;)

Memory?
Postat: 2007-01-05 / 17:20:12 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag förstår inte hur folk kan komma ihåg vem man är.
Dagisfröknar och låg - och mellanstadie lärare. Liksom hur?
Jag träffade min gamla lärare från mellanstadiet idag, jag förstår inte hur hon kunde känna igen mig. Jag ser inte precis lika ut som jag gjorde när jag gick i sexan.
De har ju haft en massa andra elever sen jag slutade där så de borde ju inte komma ihåg mig, jag förstår absolut inte hur dagisfröknarna kan minnas en. Jag var ju ca 5 år när jag slutade där, och de känner igen en 10 år senare när de har haft hundratals andra barn mellan. Ojoj, bra minne säger jag bara.

Money?
Postat: 2007-01-05 / 14:53:50 / © sandraaandersson.blogg.se

Någon som vill skänka mig lite pengar?
Egentligen ska jag väl inte klaga, jag har mer än jag brukar. Men jag måste spara. :/
Och jag vill köpa de där böckerna, det lutar åt att det blir Clays bok och den första Shopaholic boken, men de är ju så dyra. Vet inte om jag vill lägga mina pengar på det.
Mor kanske vill hjälpa till lite :P Man kan ju alltid hoppas.

Books
Postat: 2007-01-04 / 21:20:47 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag funderar på att bli duktig och börja läsa lite mera, och alltså sitta minde vid datorn.
Har ett par böcker jag vill köpa nu. Jag vill köpa Clay Aikens bok, den fjärde Systrar i Jeans boken oxå tipsade Janina om Shopaholic böckerna(3 eller 4 st tror jag). Jag får se vilka jag köper, även att alla böcker bara finns på engelska än. Men det gör ingenting, det är snarare bra :) I need to learn more english.

ÅHH!
Postat: 2007-01-04 / 17:22:39 / © sandraaandersson.blogg.se

Åhh, varför måste jag ha den jobbigaste familjen som existerar?
Jävla idioter säger jag bara.
Jag tycker vi kan hoppa fram 2½ år i tiden nu så att jag kan flytta så långt härifrån som möjligt. Så slipper jag min familj och denna lilla håla(som jag inte förstår varför den kallas stad) för alltid eller i alla fall tills jag själv väljer att komma tillbaka.

Over & Out

Nörd
Postat: 2007-01-04 / 14:40:19 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu är jag officiellt nördföklarad
Jag har suttit och kollat igenom hela säsong 2 av Ai på bara några dagar.
Vilket betyder att jag tittat på ca 40 avsnitt som är 20 - 80 min långa.
Värst var nog igår, jag tror jag tittade på hälften av avsnitten då. ILLA
Det är så ruskigt bra att man inte kan sluta titta, svenska Idol är så fjuttigt när man jämför.
Jag såg finalen alldeles nyss, och som vanligt är jag ytterst känslig och grinar.

The OC läggs ner.
Postat: 2007-01-04 / 13:25:05 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu läggs OC ner, det är väl knappast en överaskning. Men varför nu? Precis nu när det börjar bli bra igen, jag gillar inte att det försvinner.
Efter säsong 3 så ville jag inte titta mer, men i säsong 4 så har den verkligen hämtat upp sig.
ÅHH, jag är inte glad nu.
Aja, 22 Februari sänds det sista avsnittet på Fox.

Någon mer som kommer sakna det?

Sömn?
Postat: 2007-01-04 / 01:02:31 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag borde börja lägga mig i tid nu, så jag kan sova när skolan börjar igen.
Fast iofs så brukar jag lägga mig den här tiden när jag ska till skolan med så :P  Det är så när man har ett soft schema som jag, men snart ska det ändras och då får jag väl lära mig att sova lite bättre med. Fast kanske inte ändå, jag behöver inte mer än 5-6 timmars sömn :)

Tjobilo, jag får ta och se hur det blir.

Clay Källström - Kim Aiken?
Postat: 2007-01-03 / 23:56:20 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har upptäckt en sak som antagligen ingen kommer hålla med mig om. :P
Men Kim Källström och Clay Aiken är faktiskt ganska lika varann, i vissa vinklar. Våga inte säga emot mig för jag vet att jag har rätt.
Alltså måste det betyda att Clay är snygg, vilket jag inte vet om jag kan hålla med om men ändå.
Även att både Clay och Kim har såna där dumbo ears.. söta som bara den. ;)

Två av mina favoriter är lika varann, varför är det alltid så? Hmm..

Clayoholic
Postat: 2007-01-03 / 19:31:24 / © sandraaandersson.blogg.se

I can't deny it anymore..
Photobucket - Video and Image Hosting
.. I think I'm falling in love with Clay.

Dreams
Postat: 2007-01-03 / 10:54:08 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag gillar att drömma. Mina är always funny, även att jag nästan alltid glömmer bort dom innan jag hunnit berättat den för någon. Vilket inte är lika roande.
Nattens var as always mycket roande, i alla fall för mig.
Jag förstör inte varför jag drömmer om folk jag inte träffat på 3-4 år, det känns lite konstigt. Ännu konstigare känns det när jag tror att drömmen är på riktigt, jag gillar inte sånt, eller inte i såna här drömmar i alla fall för nu hade jag velat att det skulle vara på riktigt.
Självklart var även my lovely friends med i drömmen, mer vill jag inte säga. Det är kinda embarrassing.

Fabulous Dress ;)
Postat: 2007-01-02 / 22:55:18 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är fortfarande galen i klänningen som Hilary Duff
hade på VMA 2005.
Jag tycker att den är såå underbart vacker, eller i alla fall
en del av den. Nedersta delen av den är väl inte så fin,
men resten av den är bara so fabulous.


Jag skulle kunna göra mycket för att få den där klänningen ;) I really love it.


Pinsamt?
Postat: 2007-01-02 / 19:46:17 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag ska köpa ett par myspys byxor. Så i lördags när jag var på stan så provade jag ett par, eller flera, men jag hittade ett par som passade.
Så idag när jag var på stan så var jag dit och tittade om dom fått hem några i rätt färg så såg jag en skylt om vad man ska ha för storlek efter hur gammal man är och sånt där. Och jag trodde jag skulle dö  när jag såg hur gammal man skulle va för den storleken. 11-12 år? Ja, jag var på barnavdelningen :P Men jag trodde inte att det var för 11-12 åringar ändå. Haha, okej det låter inte kul men det var det faktiskt.
Nice att gå runt med kläder för 11 åringar ;)

Shopping
Postat: 2007-01-02 / 18:40:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag var jag ner på stan med Helena :)
Självklart var jag sen ner, men äsch, hon behöver lära sig och vänta ;)
Aja, jag köpte i alla fall något, en tröja på Gina Tricot och en på Vero Moda(eller Hollywood som det heter nu).
Vill ner någon mer dag och handla lite nu medans det är billigt. Jag behöver lite mera kläder.

Även att vi självklart var på Jambo. Love that place. Deras mackor är underbara. :)

Over & Out

Nyårslöften
Postat: 2007-01-02 / 14:12:39 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag vet att det är lite sent med nyårslöften men ändå, de ska inte börja gälla förns på måndag. :P

    - Jag ska inte äta ngt godis, kakor, glass eller något sånt.
    - Ska sluta småäta
    - Börja träna(om ngn vill träna med mig, tråkigt själv, så säg till om du vill)
    - Sluta göra allt i sista minuten
    - Och göra detta år till det bästa
    - Inte klaga så mycket

Fyller väl antagligen på den lite senare


Förresten så vill jag inte kalla det nyårslöften för då kommer jag aldrig hålla det :P

Picture whore
Postat: 2007-01-01 / 17:58:56 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu tror jag att jag skickat alla kort från igår till 7 pers eller något sånt.
Och det var ca 120 bilder som knäpptes, jag borde nästan ta betalt för att ge folk bilderna, för det var faktiskt jag och min kamera som knäppte dom :P
Shit, jag kan ju bli rik på det här. Värsta bra buisness.
Nästa gång orkar jag inte knäppa en massa kort, jag kan ta med kameran men de andra får ta korten för jag orkar inte :P
Det är drygt att gå runt med kameran i handen hela tiden och bara knäppa en massa kort.
Aja, jag tycker i alla fall att jag är snäll som skickar alla bilder till folk ;)

Duktigt Sandra
Postat: 2007-01-01 / 16:35:54 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag tycker att jag har varit ruskigt duktig idag..

Jag har "städat" rummet, alltså plockat bort allting från glovet och fixat en massa andra saker. Jag har även gjort klart mitt historia arbete(äntligen), men skrivaren dampade när jag skulle skriva ut det så det är fortfarande kvar på datorn, vilket inte är så bra om datorn får för sig att strejka.

Jag har även hunnit med att lägga in närmare 40 av bilderna som knäpptes igår på bilddagboken. :)
Så kolla in dom och kommentera, även fast det bara är en massa onödiga bilder så vill jag ha kommentarer :P

Har ännu inte varit inne på msn idag, så när jag nu kommer logga in där kommer jag väl tvingas skicka alla bilder till en massa folk :/

Gårdagskvällen
Postat: 2007-01-01 / 14:16:20 / © sandraaandersson.blogg.se

Blod, svett
(läs skratt) och tårar är nog de ord man ska använda om man ska sammanfatta kvällen :)

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, den var lite blandad. Lite skit  men också lite bästighet. Jag orkar inte skriva allting här så det får bli lite kortfattat, kolla in bilderna i bilddagboken sen så förstår ni kanske lite bättre.
Det bästa folket var i alla fall samlat + några som jag aldrig hade träffat, men de var bäst de med förstod jag efter ett tag. Vi var i alla fall hemma hos André, 13 pers i en etta. Till tolvslaget gick vi ner på stan, och självklart tappade vi bort lite folk så på tolvslaget hade jag sällskap av Helena, André, Jakob och Oskar. :)
9 st av hos gick sen tillbaka till André och fortsatte att umgås, och det var underbart.
Vid 02.20(eller något) var jag elak och ringde mor så att hon fick komma och hämta mig, usch så elak jag kände mig när jag ringde och väckte henne. Jag kom väl hem vid 02.45 och somnade nog närmare 4.

Det var nog allt jag hade att dela med mig av, men som sagt, kolla in bilddagboken om ni vill se bilderna. Knäpptes över 100 bilder undet kvällen :)

Nyår
Innan jag åkte så ville de ta en gruppbild på alla som var kvar, så det blev så.
Och jag tvingades vara med på kort och I look like hell

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB