~~~
Postat: 2007-04-21 / 00:00:58 / © sandraaandersson.blogg.se

If you could go back and change one thing about your life, would you?
And if you did, would that change make your life better?
Or would that change ultimately break your heart?
Or break the heart of another? Or would you choose an entirely different path?
Or would you change just one thing, just one moment?
One moment, that you've always wanted back.

Hello Again
Postat: 2007-04-18 / 22:57:45 / © sandraaandersson.blogg.se

Det var ett tag sen jag verkligen skrev något nu, jag har liksom inte varit på humör.
Men nu är jag tillbaka, i alla fall för denna gången.
Det har hänt en hel del den senaste tiden i alla fall.

För det första så dog ju min älskade bingolottobil, som antagligen de flesta redan vet om. Plupp, men du behöver inte läsa om du tycker jag tjatar på om den. Det var liksom bilen, och ingen annan kommer kunna ersätta den, absolut inte verkar det som nu. Ingen i familjen vill ha de bilar jag vill ha. Så jag är lite suris på de nu. Även att jag är chockad över att bilen fortfarande står kvar på bilbolaget och inte är borta än. Jag trodde den skulle vara borta för två veckor sedan. Och jag är förvånad över att mor inte blev mer arg på att bilen blev kvaddad medans hon var utomlands.
Bilen som vi hade endast tack vare mig är nu borta, gone forever.
Nej, slut pratat om bilen nu.

Sen så förra veckan, på lovet, så var jag med Helena till fjällen :) Bajs bra var det, och roligt. Och jag är numera en stjärnasnowboard.. eller snarare så är jag numera kallad Sälen, i alla fall av typ Helena. Kul var det i alla fall, blåmärken och onda kroppsdelar får man stå ut med, även om det krånglar till vardagen för en nu när man är hemma igen. Hoppas jag blir normal snart igen.
Jag vill till fjällen igen nu. Det var skönt att vara borta härifrån, från allt och alla typ. Datorn var det extremt skönt att slippa, eller slippa och slippa jag väljer ju själv att sitta här när jag är hemma. Men ändå.

Har det hänt något mer? Nej, egentligen inte.
Mitt nya liv del 4 började idag i alla fall. Denna vecka har jag hunnit med del 2 och 3 med, och det gick ju inte precis så bra. Så nu är jag på del 4 och nu ska det gå. Jag började det bra i alla fall, var iväg och tränade. 3 veckor sedan sist nu, och skönt var det. Eller skönt och skönt jag kände mig som en tönt för jag kunde inte göra alla övningar. Jag gillar inte min kropp just nu. Jag tittade bara på när det var armhävningar(jävla cp arm), när men skulle hoppa ngt moj(det brukar jag alltid göra men ändå, gick absolut inte nu med mitt damp knä), sen så kunde jag inte ens stretcha ordentligt. När knänen är fulla av blåmärken så är det inte speciellt skönt att stå på knäna, så jag sket i de grejerna när man var tvungen att göra det.
Aja, det gick ju bra ändå. Och nu måste jag fortsätta hålla mig till mitt nya liv. :) Annars blir jag arg på mig själv :P

Malta
Postat: 2007-04-02 / 15:46:07 / © sandraaandersson.blogg.se

Nya nedräkningen är igång nu.
MALTA! ;)


About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB