Snart nu
Postat: 2006-09-30 / 19:07:03 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu är det snart dags att säga hej då till min färg. Helena är på väg hit, och då börjar det. Yay, jag är glad :)

"Källström hyllas i Frankrike"
Postat: 2006-09-30 / 17:03:08 / © sandraaandersson.blogg.se

http://expressen.se/index.jsp?a=701959

Det går bra för min framtida man i Frankrike. :) Yay. Det är bra det, fast jag vill inte bo i Frankrike, men jag tror att jag kan göra det ändå :P
Haha, gud vad töntig jag är egenlitgen. Men faktiskt så ska jag gifta mig med honom.

Färgen är köpt
Postat: 2006-09-30 / 16:21:44 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu har jag varit ner på H&M och köpt hårfärgen. :) Nu är det bara Helena som fattas, och hon kommer om ca  2 timmar. Och då blir det hårfärgningsdags.. :P Äntligen säger jag bara. Är glad att bli av med den här färgen. Hoppas nu bara att det blir bra. :D

Hide and Seek
Postat: 2006-09-30 / 13:36:29 / © sandraaandersson.blogg.se

Bästa låten just nu är helt klart..  Imogen Heap - Hide And Seek.
Jag vet att den inte är ny, men jag älskar den ändå :P Haha

 

Trööök!
Postat: 2006-09-30 / 13:15:24 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har tråkigt just nu. Vet inte vad jag ska göra. Har ingen lust att gå ut idag, är kallt och jag har inte köpt någon jacka än. Måste göra det till veckan. Ska tvinga med mor ner på stan så att hon kan köpa en åt mig, fryser ihjäl varje morgon när jag cyklar till skolan utan jacka nu. Det är kallt. Och igår var det hemskt, det spöregnade. Det tog flera timmar innan jeansen torkade. Och tröjan var jag tvungen att hänga på tork när jag kom hem, den torkade typ sent igår kväll för den var lika blöt som om man stoppat ner den i en hink full med vatten. Usch, så blöt jag var igår. Det var riktigt  hemskt. Gick runt i blöta kläder på skolan och nästan alla andra åker buss så dom var torra, oxå kommer jag blöt som om jag duschat med kläderna på. Inte kul det.
Jaja, jag kanske ska ta och läsa lite i kulturhistoria boken, det är faktiskt ganska intressant. Antingen så gillar man det, eller så gillar man det inte. Och jag gillar det nog. :P Lika bra att läsa det nu istället för när vi måste. :P Men men, vi får se hur jag gör.
Har ingen lust att skriva något mera nu iaf.

Hårfärgningsdags
Postat: 2006-09-29 / 23:50:09 / © sandraaandersson.blogg.se

Så nu har jag verkligen bestämt mig för att färga håret. Vill göra det så snabbt som möjligt. :) Men tyvärr så blir det hemmagjort, har verkligen inte råd att göra det hos frissan just nu och jag vill verkligen inte vänta längre. Eller eftersom jag väntat såhär länga så borde jag ju kunna vänta lite till oxå, men jag orkar inte längre. Hade tänkt göra det idag, men Soffan är sjuk så hon vill inte göra det nu. Men så fort hon blir frisk så är det färgning som gäller, och jag hoppas det bli inom den närmsta veckan. Vill verkligen färga nu, det ser hemskt ut.
Vill ha ungefär som Lindsay Lohans röda färg hon hade tidigare, men kommer väl inte bli så nu när jag ska färga själv, men hoppas på så nära som möjligt. Skulle vara skönt med rött hår. Är trött på det här..


Lindsay

Jag är bara tvungen, världens roligaste.. Funny Knowlton
Postat: 2006-09-28 / 22:53:33 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är bara tvungen att länka ..
http://www.youtube.com/watch?v=DTIvn2OoqDo
Han är såå rolig, alla jag känner som sett den tycker att han är rolig. Så denna gång kan det inte vara min humor det är fel på. Han dansar sjukt roligt. :D
Han är min idol! :P

Helena dissar mig
Postat: 2006-09-27 / 19:16:52 / © sandraaandersson.blogg.se

Helena är en elak människa. Hon dissar mig. Och skrattar alltid åt det jag säger, inte snällt det :P
Just nu mobbar hon mig för att jag ska gifta mig med 4 personer och hon bara en. Vad är det för fel med att gifta sig med 4 pers? Liksom vem kan välja mellan Kim Källström, Shawn Pyfrom, Lucas Grabeel och Travis Wall? Ingen! Eller ingen borde kunna göra det iaf, fast nästan ingen här vet vilka det är.
Kim vet väl folk vem det är, Shawn är Andrew i DH, Lucas är Ryan i HSM och Travis var med i SYTYCD! Så nu var det avklarat, nu gäller det bara att man fattar vad förkortningarna står för :P

"Min nya mobil var full av porr"
Postat: 2006-09-27 / 17:31:07 / © sandraaandersson.blogg.se

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,894266,00.html

Okej, vi är alltså inte ensamma om det.
Vi var med om nästa precis samma sak i April, min syster hade beställt en telefon från netonnet och den var använd. Vi reagerade när vi såg att plomberingen var uppbryten, men tänkte inte på det. Men märkte sen att mobilen redan var halvt laddad(och det ska den ju inte). Och att det fanns en massa saker på mobilen, en massa bilder och videoklipp. Klippen var från i julas, det var en julgran och så. Och såklart så var det "porr", eller det var iallafall en video på en snopp.
Vi ringde i alla fall till netonnet och sa som det var. Och dom sa att vi skulle skicka tillbaka telefonen för att dom skulle kolla om det stämde. Vi gjorde det och hörde inget av dom på flera veckor. Mamma ringde igen, och dom sa att vi fick välja om vi skulle handla för pengarna som vi betalat eller om vi skulle ha tillbaka dom. Vi valde att ta tillbaka pengarna, men vi fick dom aldrig. Mamma skickade en massa mejl och i typ Augusti så fick vi pengarna. Det här ska bara inte hända, man ska absolut inte behöva få en begagnad telefon, och om det inträffar så borde man få någon kompensation. Och det tog liksom 4 månader innan vi fick tillbaka pengarna.
Vi var på väg att ringa till tidningarna och berätta det och så, men eftersom vi inte hade kvar telefonen så hade vi ju inte precis några bevis på att det inträffat och det blev aldrig av. Får se nu om det blir så att vi gör det nu, när det är en till som råkat ut för det.
Vi kommer aldrig mer att handla från netonnet nu, inte våra vänner heller. Alla som vet det säger att det är helt fel. Vi fick världens sämsta service från dom och så. Som om det var vårat fel, men liksom klippen och det var från i julas och eftersom vi köpte den i April så kan det ju inte varit vi som filmat dom.
Jaja, sånt här ska bara inte hända. Jag önskar att vi gått ut i tidningen med det då.

Finska Munkar
Postat: 2006-09-27 / 06:45:16 / © sandraaandersson.blogg.se

Var hem till mormor igår, det var typ 6 månader sen jag var hemma hos henne och det tar typ 2 min att cykla dit. Hmm?
Hon kom i alla fall hem från Finland igår, och tyckte att vi skulle komma dit. Så jag och Niklas cyklade dit. Och såklart fick vi en massa godis och jag som inte får äta godis. Typiskt, men det går nog att övertala mor att jag ska få äta det. :) Vi fick ju självklart fika där oxå finska munkar. :) Hon köpte dom precis innan hon åkte därifrån och dom är sååå goda. Men äppelmos i. Har inte ätit äppelmos på flera år, och det är ju så gott.

Fick det här extramt goda godiset, plus en fazer chokladkaka och laktrits pipor :P Mums..!

Youtube konto
Postat: 2006-09-26 / 16:15:12 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu har jag skaffat ett "konto" på youtube igen :) Har inte lagt upp så många videor än, men det kommer. Tror att jag har 4 st där just nu.
Det är dåligt att youtube tog bort mitt förra konto, hade några videor där som jag inte har kvar på datorn. Men men, sånt är livet
Här är iaf länken till mina videor..
http://www.youtube.com/profile_videos?user=SandraaAndersson

Truman Show
Postat: 2006-09-25 / 23:29:52 / © sandraaandersson.blogg.se

Satt och kollade på Truman Show igår :)
Jag hade inte ens hört talas om filmen tidigare, vi har en affich på den i filmsalen på skolan och det var några som sa att den var bra. Verkade som alla hade sett den utom jag. :P
Jaja, jag trodde att den skulle vara helt annorlunda än vad den var i alla fall. Var ju inte precis jättebra, men den gick att titta på :P :)

Sköna Måndagar
Postat: 2006-09-25 / 10:27:29 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag gillar verkligen mina Måndagar just nu :)
Börjar 12.20 och slutar 14.50, det kan inte bli så mycket bättre. Måndagar brukar ju bli den segaste dagen, orkar ingenting i skolan. Men när man kan sova till 9-10 så är det inte så svårt att koncentrera sig.
Men idag hade vi ju en piss fotografering till skolkatalogen 9.30. Men aldrig att jag kliver upp 3 timmar tidigare för en fotografering, så jag sket i det. Jag vill ändå inte vara med i skolkatalogen.
Antar att några i klassen inte kommar att vara så glada nu när inte alla är med på fotot. Men liksom, dom vet ju redan hur jag ser ut så vad spelar det för roll om jag är med i skolkatalogen eller inte?

Los Angeles
Postat: 2006-09-24 / 11:54:42 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu har jag bestämt mig till 100% att jag ska åka till L.A nästa sommar :)
3 veckors språkresa där ska bli helt underbar, man jag förstår inte hur jag ska våga och klara mig. Jag är typ sämst på engelska, så det kommer gå åt skogen att prata där. Och det måste man ju göra typ hela tiden, inte bra det.  Men det får jag jobba på tills dess, är ju ca 9 månader tills det är sommar och på den tiden hinner man lära sig mycket.
Och att åka utomlands själv, till USA. Jag kommer få panik, men jag vill så gärna göra det så jag ska göra det. .:) Finns ingen jag kan åka med heller, ingen jag känner vill åka dit, alla vill åka på språkresa till typ Malta eller något sånt. Och det är ändå ingen som har råd att åka, jag har tur jag som får ett stipendium,  annars skulle inte jag kunna åka heller.
Jag kanske borde boka resan snart, eller det kan inte vara så bråttom att göra det. Borde kunna göra det senare. Men liksom att bo i en familja jag aldrig träffat i 3 veckor. Usch, jag vill inte ens tänka tanken. Men man får hoppas att det är några man gillar.
Jag kommer kunna uppfylla min dröm om att åka till USA, det är bra det. För då får jag ju reda på om jag verkligen vill flytta dit eller inte. :)

Benji Schwimmer & Heidi Groskreutz - So You Think You Can Dance
Postat: 2006-09-23 / 20:32:24 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag förstår inte hur man kan vara så bra på att dansa :P

http://www.youtube.com/watch?v=_C0GzFJGxno Dom i US Open 2005. Fattar inte hur dom klarar av att göra vissa av sakerna dom gör i den här, som tex hjulningen tillsammans, när hon åker ner på honom(eller vad man ska säga) och slut grejen dom gör.

http://www.youtube.com/watch?v=j-QgnkARnTQ Dom i US Open 2001..

http://www.youtube.com/watch?v=hqmaiLuiAbw US Open 1989, så små och söta :) Haha
http://www.youtube.com/watch?v=ENSLAV0BBLQ Oxå från US Open 1989

http://www.youtube.com/watch?v=oLiU6mIpgJ8 US Open 1994, Heidi är så mycket större än Benji..

http://www.youtube.com/watch?v=vzDi8NXbsk8 US Open 2002. Förstår inte hur dom kan göra vissa av sakerna här heller. Underbart :P

Jag tycker dom är helt otroliga :P
Men tycker ändå inte att det var rätt att Benji vann SYTYCD, det skulle Travis ha gjort.

Yeah!!
Postat: 2006-09-22 / 22:13:57 / © sandraaandersson.blogg.se

Äntligen har jag fått tillbaka min älskade tv :P
Eller den är inte min, men det borde den vara. Bror har haft den i ett år nu, eftersom jag har haft min dator. Men nu har jag fått tillbaka den, så skönt med en tv på rummet :)

Ännu en lista :)
Postat: 2006-09-22 / 20:53:50 / © sandraaandersson.blogg.se

Namn: Sandra
Antal kuddar i sängen: 2
Bästa platsen på jorden: På en strand utomlands.
Bästa surftips: http://www.youtube.com
Drömmer om: Att flytta till USA
Favorit-tvprogram: Gilmore Girls, Desperate Housewives, So You Think You Can Dance, Prison Break m.m
Favoritbok: Hmm, Systrar i jeans böckerna kanske.. Töntigt, jag vet.
Favoritdryck: Multivitamin
Favoritfik: Jambo, inget slår det
Favoritfika: En Tunabergare(macka med tonfiskröra) och vatten
Favoritfilm: High School Musical
Favoritförfattare: Camilla Läckberg
Favoritgodis: Choklad
Favoritmat: Pasta med baconsåsen eller pesto.. Mums
Favoritmusik: Mycket, typ Gavin DeGraw, The Killers och Fall Out Boy
Favoritskådis: Shawn Pyfrom
Favvoritfärg: Svart och röd
Frisyr: Typ fult. :P
Går i sömnen: Nej, inte vad jag vet
Har på mig just nu: Blåa mysbyxor och en svart t-shirt
Hårfärg: Typ , jag vet inte :P Någon blandning
Högsta önskan: Få ett lyckligt liv i USA
Kammar håret: Japp
Kan baka bullar: Vet inte, har aldrig gjort det
Ogillar mest hos folk: Vet inte, mycket det
På söndag ska jag: Sova och plugga
Senast köpta skiva: OC Mix 1 för 1½ år sen
Senast sedda film: In Her Shoes
Skonummer: 37
Skulle helst vilja: Just nu? Sova
Tror på evig kärlek: Japp
Tror på spöken: Jaa
Tror på ufon: Nope
Vill kunna: Sjunga och dansa
Vill åka till: USA, London och Bahamas
Är bra på: Prata, eller jag gör det mycker i alla fall
Ålder: 16
Åt till frukost imorse: Någon macka med leverpastej och ett glas oboy
Ögonfärg: Blå/grå
Önskar mig i present: Videokamera, Pengar, Resa

Helg
Postat: 2006-09-22 / 16:51:28 / © sandraaandersson.blogg.se

Äntligen är det helg och jag är så trött. Orkar inte göra något, det är för varmt.
Det känns som att jag är en padda i öknen, inte kul alls.
Vill bara sova.

Plugg
Postat: 2006-09-21 / 14:56:55 / © sandraaandersson.blogg.se

Finns det någon som gillar att plugga? Det är så tråkigt, jag hatar verkligen läxor. Väntar alltid till sista dagen innan jag gör dom.
Ska lämna in svenskan och redovisa engelskan imorrn, sitter och håller på med det nu och det är så tråkigt. Jag gillar det verkligen inte. Känns som jag har ett ton läxor, men när jag väl börjar göra dom så tar det inte lång tid att bli klar. Varför tycker man alltid att man har mer än man har?
Måste göra historian i helgen oxå, alla andra är nästan klara. Jag har inte gjort en enda fråga. Blää. Och jag måste läsa 10 sidor i kulturhistoria tills på Onsdag oxå, fast det var ganska intressant så det blir inga problem.

Jaja, nu måste jag fortsätta med men lilla svenska :(

Första fotolektionen. :)
Postat: 2006-09-20 / 17:17:55 / © sandraaandersson.blogg.se

Hade första fotolektionen idag då, eller det var egentligen inte den första. Men den första när vi fick fota. Skulle knäppa på detaljer, jag och Malin gick runt lite ute och försökte hitta bra saker.
Och jag hoppas korterna blev bra, dom blir säkert suddiga och mörka och så. Jag kan nästan aldrig ställa in bländaren, för den där grejen är bara suddig för mig. Tror jag behöver glasögon eller något liknande. :)
Nästa vecka ska i alla fall framkalla dom och då får vi ju se om dom blev bra eller inte :) Hoppas det i alla fall. :D

Klänningar :D
Postat: 2006-09-19 / 22:11:25 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har kommit in i en klännings-period tror jag. Vill ha en massa klänningar, fast jag tror inte jag skulle använda dom. Jag är inte en klännings människa :P Jag är en jeans och tröja person.
Men det finns såå många extremt snygga klänningar som jag skulle vilja ha, det är synd att jag inte trivs i att ha klänningar.. :(

Här är några riktigt snygga :PJag vet att jag skrivit om Hilary klänningarna förr, men dom är ju så snygga :D

Filmprogram?
Postat: 2006-09-19 / 21:30:46 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag hatar verkligen Windows Movie Maker.. Det är verkligen inte bra, det blir hack och så i filmerna och det segar ner hela datorn. Är det någon som vet något bättre program som är gratis? Skulle verkligen behöva ett nytt, det går nästan inte att använda Movie Maker, det är inte kul när det blir en massa och mitt i klippen och så.. Usch. Jag som vill sitta och hålla på med en video oxå blir det bara en massa problem. :(

Säg till om ni vet något.. :D

YouTube
Postat: 2006-09-19 / 21:10:44 / © sandraaandersson.blogg.se

Gud vad jag inte gillar youtube just nu. Dom har tagit bort mitt konto. Det är väldigt irriterande.
Jag har inte ens fått reda på varför, det står bara: "Your account has now been permanently disabled." när jag försöker logga in. Det är verkligen inte kul. Liksom jag har ett antal videor där som jag vill ha kvar.
Det är usch, någon som vet någon annan sida där man kan lägga upp sina videor och sånt??

Schemat
Postat: 2006-09-18 / 20:53:20 / © sandraaandersson.blogg.se

Alltså, jag gillar verkligen mitt schema just nu :) Det är verkligen bra, i alla fall för mig. Måndagar, Tisdagar och Torsdagar är grymt sköna.
Måndagar har jag två lektioner, börjar 12.20 och slutar mellan 14.40 & 15.00 beror på om vi orkar klassrådet.
Tisdagar börjar jag 10.10 och slutar 14.30.. 3 lektioner.
Onsdagarna börjar jag 9.00 och slutar 16.00. Men då är första lektionen EOS i två timmar och sista är foto i två timmar. Så den är inte så jobbig ändå.
Tordagarna så börjar jag 9.10 och slutar ca 13.30. Tre lektioner även då, och en är idrott så det är två lektioner plugg bara.
Fredagarna börjar jag 9.20 och slutar 16.00. Men då har jag film mellan 12.00 och 16.00. Så den är inte jobbig, eftersom film är extremt kul
Är inte säkert på om jag börjar 9.20 eller 8.00 på Fredagar eftersom dom håller på och krånglar med vårat schema hela tiden. Dom kommer säkert ändra det igen så att jag blir missnöjd.. :(
Det kan vara som nu tycker jag förutom varannan fredag, har bara film varannan vecka så den andra veckan har vi typ något grafiskt grejs och den lektionen börjar 14.00 vilket innebär en hål timme från 11.30 till 14.00 och det är inte kul, så jag hoppas dom ändrar det igen, för så var det inte från början.

Skit samma, ingen bryr sig om det här ändå :P

En till lista :)
Postat: 2006-09-17 / 21:15:01 / © sandraaandersson.blogg.se

Ännu en lista :P Det är faktiskt ganska kul :P

Har du någonsin?
Ätit sushi: Näe
Stått på scen: Japp :)
Varit ihop med någon som varit otrogen: Nej
Klättrat på berg: Räknas Slaggberget, så ja.
Sett vita huset: På tv:n

Antingen eller
Kallt eller varmt: Varmt
Spets eller satin: Var inte vad satin är och gilla rinte spets
Svart eller rött: Rött
Regn eller snö: Regn
Rosor eller tusensköna: Rosor
Vår eller höst: Vår
Historia eller vetenskap: Historia
Matte eller engelska: Bäst på matte, men gillar engelska mer

Inom de 48 timmarna
Har du haft ett seriöst samtal: Nope :P
Kramat någon: Näe
Kommit sams med dina föräldrar: Har inte varit osams med dom på länge.
Bråkat med en kompis: Nope

Gillar du att
Ge kramar: Ja.....
Ge massage: Nej, och gillar inte att få heller
Gå promenader i regnet: Nope

Övrigt
Vad gjorde du förra sommaren: Kommer inte ihåg, var i Stockholm iaf
Svär du för mycket: Vet inte, tror inte jag gör det så mycket längre
När duschade du senast: I morse
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Blåa
Vilken färg är dina underkläder: Svarta
Vilken låt lyssnar du på just nu:  Breaking Free med Zac Efron och Vanessa Anne Hudgens
Vad var det sista du sa: Plommon är blå, hej då
Vad är bredvid dig just nu: För mycket.
Vad var det sista du åt: Glass
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: Kim Källström :P
Har du en lavalampa: Nej, men en glitterlampa
Hur är vädret just nu: Ser inte, det är mörkt
Vad gjorde du igår natt: Sov.
Vem pratade du sist med på telefon: Pappa, gör det nu
Vad gör dig glad: Mycket :P

Vart skulle du vilja du åka
för att shoppa: Los Angeles
för att festa: Los Angeles
för att ha sommar: Vet inte :P
Vill du ha barn: Självklart
Vad ska dom heta: Lina och Henrik

Politik?
Postat: 2006-09-16 / 23:47:52 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag längtar tills att politik prat lugnar sig, jag orkar inte mer. Det är bara jobbigt. Det kommer ju inte precis sluta bara för att det är val imorrn, kommer väl säkert ta ett tag. Men det är så irriterande, jag förstår inte hur folk orkar sitta och lyssna på en massa människor som lovar en massa saker dom inte håller och sånt skit.
Det var ju tydligen skolval igår oxå, fick reda på det igår. Visste inte ens att det fanns något som hette det. Stod i tidningen idag att det var många som röstade i det och så, och att det var tackvare samhällslektionerna och valdebatten som var för några dagar sen. Jag har inte ens samhälle så jag har inte fått höra något om det där, och den där valdebatten fick jag reda på på samma dag som den var bara för att det stod en massa människor och delade upp papper om partierna överallt på skolan och frågade om man skulle gå på den. Jag bara: Vilken valdebatt? Och jag såg riktigt korkad ut :P Jag har väl cirka 10 likadana blanketter om vänsterpartiet i skåpet nu, för varje gång jag gick igenom cafeterian så tröck dom på mig ett papper. Irriterande, jag bryr mig inte ens om politik så jag röstade inte heller i skolvalet. Jag hade ändå röstat blankt så orka.
Jag skiter i vilket parti som vinner imorrn bara det är någon på vänster sida(säger man så?). Egentligen så bryr jag mig inte alls, men höger tar väl bort typ alla bidrag och så..

Slut pratat om det här nu. Jag orkar helt enkelt inte mer.

So You Think You Can Dance
Postat: 2006-09-15 / 22:03:38 / © sandraaandersson.blogg.se

Alla

Så har finalen gått även i Sverige. :) Visste redan innan vem som vann, men ville ju självklart kolla på det ändå, dom är så bra. Tyvärr så vann ju inte Travis, men Benji är bra han med. Hoppades ända sen början att Allison eller Travis skulle vinna. Travis kom i alla fall till finalen.
Kunde inte se hela, det krockade ju med Idol, synd det. Men kollade första timmen och sen satt jag och bläddrade mellan.
Jag tycker dom borde ha So You Think You Can Dance i Sverige oxå, typ Floor Filler finn ju. Men det är inte alls samma sak. Jag längtar tills nästa sommar när nästa säsong kommer, önskar att jag hade bott i Usa så att jag hade kunnat gått och kollat på turnén.


Allison och Travis var lätt bäst :)

Ännu en lista
Postat: 2006-09-15 / 17:47:21 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag sitter här och har såå tråkigt, kommer inte på något att göra. Bara väntar på att So You Think You Can Dance ska börja, och det är 1½ timme kvar tills dess.
Så jag tar väl och gör ännu en lista så jag får något att fördriva tiden med.

Höger eller vänsterhänt : Höger
Humör just nu : Trött, mycket trött
Fvaorit godis: Choklad
Är det något du absolut inte äter : Hmm, mycket det. Men får väl ta och säga Gröt
Kläder just nu : Mysbyxor och t-shirt
Musik just nu : "Time" med Chantel Kreviazuk
Vad sa du senast : Dra ut kontakten(till bror)
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken hade du då valt : Vet inte :P 80-talet?
Sommarplaner : Sommaren är över, och har inga tills nästa.
Fisk elr badkruka : Badkruka
Saft elr alkohol : Gillar inte saft, så får väl bra alkohol då.
Hur många kuddar sover du med : 2 st
Favoritväder : Sol, sol, sol.
Om du var fast på en öde ö , tre saker att ta med : Datorn, solglasögon och choklad(jag vet, det smälter men ändå)
Spelar du något instrument : Nope
Morgon elr nattmänniska : Både och
Sparare elr slösare : Slösare
Tror på liv på andra planeter : Japp
Kommer du ihåg din första kärlek : Näe
Älskar du henne/honom fortfarande : Eftersom jag inte minns, så nej.
Har du några homosexuella vänner : Jag vet inte
Tror du på mirakel : Nja, jag vet inte
Tror du på att det är möjligt att vara trogen föralltid : Ja
Ser du på dig själv som tolerant mot andra : Nja..
Ser du på kärleken som ett misstag : Nej
Hur många barn vill du ha när du blir stor : 3 st
Bio elr promenad : Bio, älskar filmer och är för lat för att gå
Är du kittlig : Jaa
Snarkar du : Nej
Rädd för insekter : Kan man vara rädd för dom?
Äckligaste inskekt : Vet inte, alla?
Största svaghet : Hmm, vet inte.
Det här är jag bra på : Att vara bäst
Bästa bok : Vet inte riktigt, Systrar i jeans böckerna?
Om du fick välja en superkraft , vad hade du valt : Röntgensyn
Vad vill du jobba som :
Vet inte, något med film. Bakom kameran
Chips, morötter elr godis: Chips
Pizza elr Hamburgare : Hamburgare
Skriver du dagbok : Om bloggen räknas, så ja.
Tänker du någonsin pierca elr tatuera dig? Var någonstans ? : Skulle vilja tatuera mig på handleden, men kommer aldrig våga . Är rädd för nålar
Stökigt elr välstädat ( Ditt rum, hus , lägenhet m.m ) : Det beror på vilken dag i veckan
Gungar du på stolen : Nope, eller tror inte det i alla fall
Skulle du någonsin få för dej att hoppa Bungy Jump : JAA, om jag hade råd
I vilken hand har du gafflen : Höger
Är du rädd för blod : Nej
Saltar du på maten : Det beror på
Gillar du att sjunga : Ja, men kan inte
Anser du att du är stark : Näe, svag som ett vasstrå
Brukar du sola : När jag är utomlands, men inte annars
Vad gör du när du får hicka : Hickar?
Röker du : Nej
Snusar du : Nej
Använder du knark : Nej
Kaffe, Te elr inget : Inget
Har du en besatthet : Hmm, man skulle kanske kunna säga att jag är besatt av Kim Källström :P Och datorn

Ordning?
Postat: 2006-09-15 / 13:13:49 / © sandraaandersson.blogg.se

Äntligen helg :)
Jag förstår inte varför dom inte kan få ordning på vårat schema snart, vi vet inte vilket vi ska följa. Vissa lärare följer det nya och vissa det gamla. Jag trodde idag att vi skulle följa det nya så jag kollade på det och såg att dom tagit bort datalektionen på morgonen så då gick jag inte på den, och när jag kom till skolan så hade vi såklart haft den. Nästa lektion var som vanligt, för den har dom inte ändrat något med. Sen på matten började det krångla igen, nu trodde halva klassen att vi skulle gå efter det gamla schemat eftersom vi hade haft data på morgonen, så vi gick till matten 10.40, läraren kom aldrig. Typ 10.55 gick han förbi och vi sa att han var sen och han fattade ingenting, för han trodde att vi började 11.15. Och matteläraren och dataläraren är samma person. Han måste vara mycket yr, först går han efter det gamla och sen efter det nya.  Sen efter det så skulle halva klassen ha film och den andra halvan(jag) ha håltimme till 14.00 och sen ha grafisklayout(?). Men våran lärare visste inte om att dom ändrat på schemat där heller. Så vi fick gå hem, jag hade tänkt gå hem på håltimmen, tur var att jag inte gjorde det för då hade jag cyklat tillbaka till 14.00 och upptäckt att vi inte hade någon lektion.
Varför ska dom krångla så mycket? Dom borde göra klart schemat innan man börjar i skolan, det här är inte bra.

Tråk lista
Postat: 2006-09-14 / 16:48:04 / © sandraaandersson.blogg.se

Är så uttråkad nu så tänkte svara på en lista :P

1. Var hittade du den här listan? Det minns jag inte, korttidsminne
2. Var är dina föräldrar födda? Pappa i Forsa(eller antagligen i Hudik) och mamma någonstans i Finland
3. Vad är det senaste du installerade på datorn? Hmm, ingenaning. Något olagligt
4. Vilken är din favoritrestaurang? Går inte på resturang
5. När badade du i en pool senast? Vattenparken i Sunne, före det i Turkiet
6. Har du varit med i någon skolpjäs? SJÄLVKLART
7. Hur många barn vill du ha? 3 st friska
8. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Typ klassiskt
9. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Får inte rösta, så har inte tänkt på det
10. Vad har du för TV-kanaler? SVT 1 & 2, trean, fyran, femman, sexan, barnkanalen, mtv, cartoon network och eurosport
11. Har du åkt moped någon gång? Ja
12. Har du busringt någon gång? Jaa
13. Har du fått felparkeringsböter? Kör inte bil eller moppe så nej
14. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Jaaa, längtar efter båda. Hade redan gjort det om det inte var så dyrt
15. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Thailand
16. Har du en egen trädgård? Näe
17. Vilken är din favorit bland tecknade serier? Ingen
18. Kan du alla orden i nationalsången? Nej
19. Badkar eller duschkabin? Dusch
20. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Oj, jag minns inte alla filmer jag sett. Om jag sett High School Musical den senaste tiden så är det den
21. Favoritpizza? Gillar inte pizza
22. Chips eller popcorn? Chips
23. Vilken färg på läppstift använder du? Använder inte det
24. Har du rökt jordnötsskal någon gång? Nope
25. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Nope
26. Apelsin- eller äppeljuice? Äppel
27. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Vad menas med äta? Käka macka på Jambo me Carro idag :)
28. Favoritchoklad? Marabou vanliga :P
29. När röstade du senast? Vet inte
30. När åt du en hemodlad tomat sist? Har aldrig gjort det
31. Har du vunnit en prispokal någon gång? Nope
32. Är du bra på matlagning? NEJ
33. Klarar du att tanka själv? Vet inte
34. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna? Nopp
35. Pepsi eller Coca Cola? Coca Cola
36. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Jobbar inte
37. Vad var det senaste du handlade? En macka på Jambo
38. Har du kräkts offentligt? Vet inte
39. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Kärleken
40. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Japp
41. Har du ringt något betalnummer? Näe
42. Kan man vara vän med sitt ex? Jaa
43. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Farmor
44. Hade du mycket hår som liten bebis? Vet inte
45. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? Har inget
46. Vad har du i din väska? Just nu så är den tom tror jag :P
47. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Näe
48. Vad är du tacksam för idag? Allt jag har

Underbaraste klänningen
Postat: 2006-09-14 / 16:18:38 / © sandraaandersson.blogg.se

Hilary

Jag är verkligen förälskad i Hilary´s klänning från förra årets VMA. Den är så underbar, tänkte WOW första gången jag såg den :) Helt underbar, skulle så gärna vilja ha den.
Hon har en underbar stil, älskar typ alla hennes kläder.

Svettig?
Postat: 2006-09-14 / 14:19:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Hur kan man vilja bli svettig? Hur kan man vilja träna och längta till idrottslektionen? Jag förstår det inte, personligen så tycker jag bara att det är pest. Springa runt och anstränga sig så man blir alldeles svettig. Usch, säger jag bara. Jag hatar verkligen att idrotta.
Jag kan väl tycka att det är kul att sparka på en boll lite på kul någon gång, men inget seriöst. Och liksom att springa 5 km i skogen kan man inte tycka är kul, men en massa dryga uppförsbackar som man inte ens orkar gå uppför. Det är bara så tråkigt och jobbigt.
Idrotten på gymnasiet borde vara frivilligt, gymnasiet är ju frivilligt så då borde idrotten vara det oxå. Det är ju hemskt, dom som gillar det kan ha det men varför ska dom som inte gör det plågas? Hade första idrottslektionen idag, och jag ser verkligen inte fram emot dom resten av dom här tre åren, tur är i alla fall att vi nu har fått välja vad vi vill ha: boll, fys eller kom i form. Men det är ändå inte kul, och vi kommer ju ändå få ha lite av dom andra grejerna.
Det kan vara kul att sitta och kolla på te.x. fotboll men inte att vara med och springa runt, jag står alltid bara som ett fån.
Näe, idrotten på gymnasiet borde vara frivillig.

Bye bye
Postat: 2006-09-13 / 22:51:08 / © sandraaandersson.blogg.se

Okej, jag kan ju glömma det där MK håret som jag så gärna vill ha, det är bara säga hej då. Det är alldeles för dyrt, man måste ju vara super rik för att ha råd med det. Liksom 4000-8000 kr för lite hår? Det är ju ett rån. Men jag vet ju inte om det är så dyrt att göra det här, är det så dyrt så borde ju ingen göra det. Men jag vill så gärna, jag har aldrig gillat mitt hår. Och nu när jag äntligen bestämt mig för att göra det så kan jag inte.
Men färga håret ska jag nog göra ändå. Hmm, vet inte vad som passar mig.  Jag har ju haft alla möjliga färger, har förstört mitt hår. Har färgat det rött, svart, brunt och blekt det, flera gånger. Så jag kommer ju aldrig få tillbaka mitt älskade blonda hår, då gillade jag i alla fall färgen.

Jag skulle lätt kunna tänka mig någon av dom här frisyrerna och färgerna oxå. Men frisyrena kan jag ju glömma eftersom det innebär hårförlängning.
Kommer ha problem, jag vet inte vad jag passar i. Inte för mörkt, för då ser jag såå blek ut. Jaja, jag får ta och skaffa hjälp. Min nuvarande hårfärg är ungefär som Bethany´s, men konstigare. Från svart till det är lite konstigt tycker jag.

Håret
Postat: 2006-09-13 / 22:05:37 / © sandraaandersson.blogg.se

Alltså, jag hatar verkligen mitt hår. Jag förstår inte hur det kan ha blivit den här färgen eller något, och varför växer det så sakta?
Jag ska se till att ändra på det, hårförlängning är det som gäller. Jag vet att det är svindyrt, vet inte hur dyrt men det ska jag ta reda på. Och jag ska färga. Jag har ingen färg på mitt hår, folk tycker att det är blont, men det är det inte. Jag förstår inte hur det kunde bli såhär när det var svart tidigare. Mysko.
Och jag vill ha tunnare hår, det är hemskt med tjockt hår, i alla fall när man har så kort hår som jag har. Inte fint det. Det är bara i vägen. Inte har jag någon riktig form på det heller, det är typ halvlockigt, ser helt galet ut. Antingen ska man ha rakt eller lockigt, inte något mitt i mellan.

Är i alla fall sugen på Mary-Kates frisyr/hårfärg fast ca en dm kortare. :)

Booring
Postat: 2006-09-12 / 23:20:55 / © sandraaandersson.blogg.se

Självklart är anledningen till att jag sitter här är att jag har tråkigt, mycket tråkigt. Det är inga roliga personer som är inne på msn. När jag varit inloggad i typ 5 min så sa alla att dom skulle gå och lägga sig. Liksom "tack så mycket, väldigt snällt av er". Är sova viktigare än att prata med mig, tydligen så är det det och jag kan inte förstå varför. Sova kan man göra någon annan gång, men man kanske inte har så många chanser att prata med mig. Livet är inte till för att sovas bort.

Jaja, nu sitter jag här ensam och det är inget jag kan göra något åt. Jag är inte trött så det är ingen idé att jag går och lägger mig. Inte tog jag med mig historian hem heller, så jag kan ju inte göra den heller. Måste se till att få med mig den imorrn. Eller på Torsdag.

Jag kan väl lika bra fortsätta att skriva här nu när jag ändå är igång. Jag och Helena bestämde oss för att gå på bio, så det gjorde vi. Och självklart så visades inte Gustaf 2 idag, vi som ville se den. Så vi fick ta och se Click! istället. Den gick väl att se, och man fick sig några skratt. :) Och det är ju bra. Vi satt där på bion och svullade popcorn och drack dricka. Jag som inte ens får dricka dricka egentligen, bra för mitt vad med mor min. Men jag övertalade henne att jag skulle får göra det idag, lika som jag övertalade henne i helgen om att jag skulle få äta godis på marknan. Men nu ska det vara slut på det där. Vad är meningen med ett vad om att inte äta godis, chips och dricka dricka om jag ändå gör det ibland. Ska inte göra det något mer nu, tror jag. :P Inte bra att göra det, så ska nog sluta nu. Ska sluta med allt onyttigt, uscha det klarar jag aldrig. Jag älskar glass, hur ska jag klara mig utan det? Och jag gillar inte mjölk, så jag vill alltid ha oboy till frukost, och det är ju onyttigt. Jag tror att jag får skippa det där om att inte ära något onyttigt, kan bara låta bli det vi slagit vad om.  :P

Nörd talk
Postat: 2006-09-11 / 19:20:32 / © sandraaandersson.blogg.se

Snart så börjar alla mina älskade serier igen :) Bara två veckor kvar tills Desperate Housewives börjar igen, SHAWN!! Men han kommer väl antagligen inte vara med i dom första avsnitten, eftersom förra säsongen slutade som den gjorde.
Och det är cirka två veckor kvar till One Tree Hill och Gilmore Girls börjar oxå. Längtar till One Tree Hill, förra säsongen slutade ju så spännande. Man har ingen aning om vad som kommer hända. Vill att Gilmore Girls ska börja oxå, men är ingenting speciellt med det, det är bara alltid så extremt bra. :)
4 Oktober så börjar Lost oxå, vilket jag inte ser fram emot längre. Tror att jag ska sluta titta på det, det är inge bra längre. Och dom har ju inte med Ian Somerhalder längre heller. Blir nog så att jag struntar i Lost.
OC börjar väl i November, och det är inte heller lika bra längre, så jag vet inte om jag ska fortsätta titta på det heller. Men kommer säkert fortsätta bara för att jag vill att det ska bli lika bra som det var förr.
Prison Break har redan börjat, med ett nytt avsnitt ikväll. :) Så det kan jag ladda hem imorrn och nörda. Så bra det är. Men det är inte heller lika bra längre, kanske är det för att dom har kommit ut ur fängelset.


Shawn Pyfrom
Postat: 2006-09-11 / 01:14:09 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har äntligen lyckats med videon. Den blev inte så bra, och det är ett par hack i den och så, men den funkar i alla fall. Så nu ligger den upp på youtube så det är bara att checka in den. Jag hade hoppats att den skulle bli bättre, en förra jag gjorde om honom är mycket bättre om jag får säga det själv och då tycker jag inte ens att den är nå bra.
För er som inte vet vem jag pratar om så kan jag ju säga att det är han som spelar Andrew i Desperate Housewives, och för er som ändå inte vet vem det är så har ni bilder på snyggingen här.

Tröök
Postat: 2006-09-10 / 23:03:59 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har så tråkigt just nu att jag tänkte dela med mig lite av mina fina Kim prylar som jag har. :)
Jag vet att ingen förutom jag bryr sig om dom men det skiter jag i :P Jag är mycket stolt över denna extremt snygga tröja som jag fyndade på marknan, och den fina "reklam-skylten" från Ica i Delsbo :P.

Äntligen
Postat: 2006-09-10 / 22:35:21 / © sandraaandersson.blogg.se

Äntligen lyckades jag nu skapa en ny blogg, och nu ska jag komma ihåg att använda den oxå, har alltid så dåligt minne att jag glömmer bort den och bara koncentrerar mig på lunar-bloggen, men det ska det bli ändring på nu.


Jag orkar inte sitta här och beklaga mig som jag nyss gjorde på lunar, det är bara onödigt att göra det. Men det är här allt kommer att publiceras i framtiden är det tänkt. :) I alla fall allt av något värde.


Nu får det vara nog för första inlägget. :)

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB