Torsdag
Postat: 2006-11-30 / 19:26:19 / © sandraaandersson.blogg.se

It was an easy day today
Jag tror inte jag gjorde något vettigt på skolan, gjorde inte ett skit på skolan, idrotten orkade jag och Malin inte göra något på så vi bara satt, och på engelskan så hade vi bara en "läxa" sen slutade vi. Slutade ett vilket var väldigt skönt. MItt schema är nice.

När jag var på väg hem från skolan så cyklade jag ikapp Malin, Leo, Olle, Johan och Jakob så jag följde med dom på Donken, stan och till sist pizzerian. Svull barn dom är. Aja, det var väl trevligt. Stack inte hem på en gång som jag oftast brukar göra i alla fall. :)

Har inte gjort något vettigt efter jag kom hem, tittade nyss på nyaste avsnittet av One Tree Hill. Sorg :'( Nu vill jag veta vad som händer...

Aja, kanske borde städa eller plugga lite nu ;)

"Alla barnen fick gå hem, utom Sandra för hon stannde kvar och plockade upp papprena"
Eller något liknande, kommer inte riktigt ihåg ;) Haha

Resan bokad
Postat: 2006-11-28 / 22:59:03 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu är språkresan bokad ;) Så underbart..
4 veckor i Torquay med Emma. Så kul.
Det blev alltså inte Brighton eller något annat som jag tidigare funderat på, utan det blev Torquay och det verkar underbart ;)
Jag längtar som bara den redan, och det är 7½ månad kvar :o
Jag vill inte vänta så länge, jag vill åka nu..

Jag var även duktig och skrivit klart engelskan, den blev lite längre än planerat.. Skrev hela en sida, otroligt. Har säkert gjort fel :P men äsch..
Tittade även på denna veckas glosor och såg att dom var såå enkla.
Och jag har även jobbat lite matte, sååå lätt. :P haha, procent.

Så slappt..
Postat: 2006-11-28 / 16:18:29 / © sandraaandersson.blogg.se

Vi har det såå slappt i skolan. Vi gör nästan aldrig något, idag så hade vi svenska i 40 min, när vi skulle ha det i 1 h 20 min. Fast det var ju meningen att man skulle jobba fritt om julen på de där andra 40 min, men det gör man inte. Och sen efter historia provet(som var enkelt, och man kunde fuska på) så stack man på en gång. Och engelskan hade vi bara i 30-40 min. Vi får alltid sluta tidigare, vilket är lika bra eftersom vi aldrig gör något på lektionerna.

Aja, sitter och gör min jävla engelska nu. :/ Skulle varit inlämnat igår..

Lunar?
Postat: 2006-11-27 / 15:26:36 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu har jag lyckats hålla mig borta från lunar i mer än en vecka, riktigt duktigt av mig eftersom jag är en riktig lunar-nörd. Jag brukar ju sitta och nörda lunar hela dagarna, men det är ganska meningslöst. Så jag har ju börjat med min "lunar protest" och jag tycker det går riktigt bra. Ska nog lyckas hålla mig borta ett tag till, fast jag har riktigt mycket att ta igen sen när jag kommer tillbaka. :P Alla bloggar jag måste läsa, mycket det.

15 days left ;)

Plugg?
Postat: 2006-11-27 / 09:48:24 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag borde plugga till historiaprovet som jag har imorrn.
Vet knappt vad det är vi har prov på, det är inte bra det. Jag fattar nada. :( Usch och blää, jag vill ha g i alla fall. Så denna dag kommer jag väl då plugga hela dagen skulle jag tro. Annars har jag ingen chans att klara provet.
Även att jag inte gjort engelskan som ska vara klar idag, men jag fattar inget av den heller. Det var mysko. Sticker tidigt till skolan och frågar någon om hjälp tror jag.. om nu någon annan fattar mer än mig.

Nu måste jag göra mig klar iaf, blää. Orka skolan

Kvällen
Postat: 2006-11-25 / 12:35:33 / © sandraaandersson.blogg.se

Jaha, så var vi hos Leo igår då. Fest
Helena och jag kom lite överdrivet sent tror jag.
Alla andra kom vid 7/halv 8, så kom vi vid 9. Fast vi skulle egentligen komma vid 8. Aja.
Det var väl i alla fall roligt, ett tag. Tills de drog med sig en massa äckel folk tillbaka efter att vi varit ute en sväng. Jag fick mycket skratt under kvällen i alla fall, skrattade nästan hela tiden.
Hmm, vad mer ska jag säga? Jag orkar inte tänka på vad som hände.
Jag och Helena gick hem ganska tidigt i alla fall, vid 12 så började jag gå hemåt.

Bilder kommer i bilddagboken.

flummis

Ojoj, vilken dag
Postat: 2006-11-24 / 16:48:57 / © sandraaandersson.blogg.se

Vilken dag det har varit :)
Jag gillar denna fredag, eller i alla fall bitar av den.
Data första timmen, vi gjorde inget. Jag vet inte ens om vi skulle göra något, fast det tror jag.
Sen hade vi hål i två timmar, den spenderade jag, Helena och Sandra med att sitta och prata största delen. Och idag gick det att äta lunchen, hamburgare, så vi + Linn gick och åt. Mums, haha.
På matten gjorde jag som vanligt ingenting.
Sen på filmen, då du. Det var ruskigt roligt. Vi gick ner på stan och skulle filma och när vi kommit halvvägs så kom Helena på att hon glömt filmen. Smart Helena. Så hon och Linn gick sticka tillbaka och hämta det. Aja, tillslut så började vi i alla fall. Det var jag och Sandra som fick vara skådisar. Haha, så ruskigt dålig jag är. Sandra skulle döda mig, eller hon dödade mig. Haha. När vi kom tillbaka på skolan så upptäckte vi att det fanns en kamera i datorn, och att det fanns en massa olika sätt att förvränga korten. Haha, så där satt vi och höll på med det. Funny.
Sen mitt i filmen hade jag utvecklingssamtal. Jag är bra, eller det är i alla fall vad PO säger, jag har inte varit borta en enda lektion. ;) Jag tror jag är den enda. Haha, bra va?

Bilder från dagen kommer upp i bilddagboken inom kort. ;)

Ikväll blir det till Leo då. Helena kommer hit, sen sticker vi dit. Haha, och kameran ska med så är det bara. :P

Haha ;)

Dagen
Postat: 2006-11-22 / 19:30:13 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag orkar inte skriva nå mycket idag.
Grafisk kommunikation*: tråkigt
EOS, teater: tråkigt
Matte: tråkigt
Kulturhistoria: tråkigt
Foto: roligt
Dagen var alltså tråkig, och dessutom lång. 8-16. Mega länge.

20 dagar. Haha ;)

Dirty Deeds
Postat: 2006-11-20 / 20:11:59 / © sandraaandersson.blogg.se

Har tittat på ännu en film idag nu, Dirty Deeds.
Milo Ventimiglia is so HOT! ;)
Den här filmen var faktiskt ganska bra.
Man borde se den tycker jag, den är lite rolig.
En komedi som jag gillar, jag brukar oftast inte gilla komedier.
Kanske är det Milo som gör att jag gillar den.
Men gud, jag får sluta upp med att säga att det är skådisarna som gör att filmen är värd att se, men det är faktiskt så :)
Aja, filmen får 3,5/5
Ni borde se den
"Dirty Deeds är en High schoolfilm à la American pie" läste jag någonstans. Jag har inte sett de filmerna, men eftersom alla andra tycker de är bra så borde de ju tycka att den här är bra med ;)

I'm back
Postat: 2006-11-19 / 18:38:51 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu är jag hemma igen. Efter en helg långt ute i skogen.

Inte mycket att berätta om det, pizza och tv i fredags.
Igår sov jag till 3, tv resten av dagen. Plus maten(tacos).
Idag så sov jag till 1-2, sen blev det tv tills vi åkte hem.
Visst låter helgerna i Delsbo mycket intressanta..

Det är jobbigt när man kommer hem, då måste jag göra allt jag skulle gjort på helgen. Det är jobbigt, läsa alla bloggar och allt sånt. Det tar tid.
Därför är det mycket bättre att vara hemma på helgerna. Då slipper man stressa igenom allt på söndagskvällarna.

Chaos
Postat: 2006-11-16 / 21:12:53 / © sandraaandersson.blogg.se

Har sett ännu en film idag nu, det här blev en riktig film dag :P Jag är så nördig.

Nu blev det Chaos med Ryan Phillippe, han är en heting. Jag tittar bara på filmer där det finns skådisar jag gillar med i, det är ganska puckat. Jag missar säkert en massa bra filmer bara för att jag gör så.
Skit samma, den här filmen var i alla fall bättre än den jag såg tidigare idag. Hmm, jag vet inte vad jag ska säga. Den här var väl inte heller strålande, eller det är nog en av de bästa action filmerna jag sett. Jag gillar den faktiskt ganska mycket, kanske är det Ryan som gör det. Gud, vad skådisarna alltid drar upp betyget på filmerna för mig. Jag ger alla filmer alldeles för högt betyg.
Äsch, den här filmen får 3.5-4/5 kan inte riktigt bestämma mig. :P

Även att jag vill se alla filmer som Ryan är med i, har bara sett Cruel Intentions, Crash och den här. 

 

Chaos

Jag ska
Postat: 2006-11-16 / 18:48:36 / © sandraaandersson.blogg.se

JustinJag ska, ska, ska gå på Justin konserten nästa sommar. Jag bara ska. Ska övertala pappa i helgen, har inte råd så någon måste betala åt mig. Vi måste ju boka biljetterna snart med, de kanske tar slut. Men jag vet inte om jag vill ha sittplats eller ståplats. Jag vill ha stå med ändå sitt. Jag vet inte vad jag vill. Jag tror stå blir bättre för mig, det är bara tränga sig längst fram, eller man ska vara där ruskigt tidigt så man slipper tränga. Men jag ska iaf. Måste prata lite mer med Åsa bara. Eller egentligen behöver jag inte det, haha. Jag vet redan att vi ska gå. :) Jag verkligen vill gå så mycket, har aldrig velat på ngt så här mycket tror jag, så nu måste det bli av. Justin 19 Juni ska det bli alltså. :)

Trött
Postat: 2006-11-16 / 17:28:05 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är typ mega trött, jag tror jag ska lägga mig tidigt idag. :)  Ska vara duktig.
Annat som jag varit duktig med är att jag inte sitter vid datorn hela tiden, och jag har inte varit inne på lunar sen i tisdags. Vilket är mega längesen för mig, jag är van att gå in varje dag.

Så till dagen då.
Jag gick till skolan idag, mycket duktigt av mig. Det tar 20-25 min längre tid än att cykla. Alltså tar det typ 30-35 min att gå. Kom till skolan typ samtidigt som vi började, men det tar ett tag för mig att gå till skåpet och sen yra iväg till salen. Så jag tänkte: shit, nu är jag sen igen. Men idag så hade vi ingen lärare så det gjorde ingenting, och jag var ändå inte sist. Var flera st som kom efter mig.
I alla fall så jobbade jag på matten idag, vilket inte gick så bra. Jag fattade ingenting, och hade verkligen behövt en lärare där, inte ska vi ha ngn lärare imorrn heller. Så det är ingen idé att gå dit för mig.
Idrott sen, hata. Jag är ingen idrottsmänniska. Och jag upptäckte att jag glömt handduk, bajs oxå. Men vi lekte bara lekar och en massa sånt skit ändå, så det gjorde inte så mycket denna gång.
Engelska sen, alldeles innan fick jag reda på att vi skulle ha glosorna muntligen, fuck fuck fuck, jag kan verkligen inte prata engelska. Men som tur var så var det inte så, vi hade det som en tävling istället. Man skulle typ springa fram till tavlan och skriva det, och självklart så förlorade mitt lag, inte så konstigt eftersom det var jag som kunde flest ord. Även att vi var först varje gång det var jag som var fram och skrev, bara för att jag är så smart och snabb, en del till det var att jag skev så slarvigt med :P Men det gör ingenting.
Efter lektionen så fick jag även veta hur jag låg till i svenskan och engelskan. G i eng och G+ i sv. PISS, var det enda jag tänkte. Riktigt dåligt. Jag vill ha bättre betyg. VG ska det vara. Jag är en sopa :'(

Näe, nu ska jag vara duktig och städa. Eller inte nu kanske, men idag. Och jag ska gå härifrån nu, så jag kan väl säga att jag ska städa nu. Äsch, skit samma jag bara yrar.

Glad! :)
Postat: 2006-11-15 / 21:04:41 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är glad. Lalala, så glad. Fast jag har ingen aning varför. Jag bara är det. :) Haha.
Och jag har lust att skriva, men jag vet inte vad. Så det kommer bara bli skit.

Jag kanske borde ta och läsa lite glosor. Hmm, jag orkar inte. Men jag borde verkligen, det skulle vara bra. Jag vill ha bra betyg i engelska. Jag gillar engelska, eller inte gillar det men jag vill kunna det. Eftersom jag i framtiden har tänkt att flytta till det stora engelsktalande landet där borta i väster. :)

Den här dagen är gått mycket snabbt, tycker det var nyss jag kom hem från skolan. Men det var ju 16.30, och nu är klockan 21.00. Tiden går så snabbt, jag har inte hunnit gjort något idag. Skolan, duschen, ätit, fotbollen. Sen har det inte blivit något mer.  Det kanske är bra att den gått så snabbt, för då har jag inte hunnit sitta här, och det kanske är därför jag är glad. Men vad vet jag, kanske är något annat som ligger bakom det med ;)

Men jag fick psyk tidigare idag, Matilda sa att när man väljer I-valen så väljer man vissa grupper. Man kan inte välja vilka ämnen man vill hur som helst, dom måste vara i samma grupp eller ngt sånt där. Och det där förstör för mig. Jag vill läsa psykologi och engelska, och de ligger ju knappast i samma. Det är irriterande, man borde få välja som man vill.  Åhh, jag har damp på det. De får se till att ändra det för jag vill ha det ju. Idiotiskt.

Aja, nu ska inte det förstöra mitt humör. Jag ska fortsätta vara glad idag, imorrn och resten av veckan. Kommer kanske lyckas tills på fredag efter skolan, då jag ska till Delsbo. Det kommer förstöra hela skiten.

Do you want me?

Dagen
Postat: 2006-11-15 / 18:21:45 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag gillade faktiskt den här Onsdagen ganska mycket, eller mer än jag brukar i alla fall.
Har inget minne av första lektionen, den är bara borta. Jag gjorde säkert inget, men borde ju ändå komma ihåg den tycker jag :P
Sen var det EOS.. Teater, vi leker bara lekar. Vi gör aldrig det vi ska göra, läraren är så yr. Jag vet aldrig vad hon yrar om :P Och hon är så glömsk, även denna gång glömde hon vårat manus hemma så vi kunde inte träna så mycket.  Men det är ändå ganska kul, tiden går snabbt.
Lunch med Emma och Matilda igen, jag och Emma måste boka våran resa snart ;) KUL.
Matte sen, och så yrt det blev. Missa en massa tid av den bara för att vi skulle byta klassrum, så var det upptaget. Så måsta vi leta reda på ett annat rum. Jag vill ha ordning, inte så att man måste springa runt överallt.
Och idag var kulturhistorian väldigt dryg, fick titta på en massa bilder om de sju underverken. Och sen fick vi titta på en ruskigt dålig film, den var verkligen dålig. Sämsta lektionen idag, men jag brukar gilla den. Fast idag sög den verkligen.
Foto sen :) Jag och Malin stack ut och knäppte porträttkort. Blev inte så många, vi hann bara tio st. Så halva rullen blev oanvänd, slöseri. Men solen gick ner, och det var såå kallt ute. Vi frös typ sönder. Sen framkallade vi oxå, det gick piss. Rullen blev helt lila, även fast vi gjorde helt rätt. Så måsta ha en sak längre, men det gick ändå inte. Så vi fick ha den ännu längre, snacka om drygt säger jag bara. Hoppas de blev bra iaf, så vi kan kopiera nästa vecka :)

Ursäkta om texten är yr och ni inte fattar något, men jag är så trött att jag inte orkar bry mig.

Liv?
Postat: 2006-11-15 / 06:44:47 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag måste skaffa mig ett liv, jag gör aldrig något.
Sitter alltid bara hemma och glor.
Måste lära mig att göra något vettigt, för inte är det här vettigt.
Det är verkligen inte vettigt, och bara onödigt.
Liksom, vad är det för liv att sitta och skriva i bloggen en miljon gånger om dagen? Okej, jag har inte gjort det på länge nu, men ett tag så kunde jag ju skriva 10 inlägg på en dag. Och det är verkligen verkligen onödigt det. :/
Alltså borde jag ta och skaffa ett liv, och göra något... men vad?

Tisdag
Postat: 2006-11-14 / 16:17:05 / © sandraaandersson.blogg.se

Slapp dag idag.
Jag tycker alla mina dagar är slappa, vi gör nästan ingenting i skolan.
Hade bara svenska, engelska och historia idag.
På svenskan och engelskan så tittade vi på film(dålig) och på historian så pratade vi bara, eller dom andra och jag satt tyst.
Ganska skönt dag alltså. :)
Onsdagarna är oxå alltid slappa även fast vi går 8-16, gör aldrig något den första halvan av dagen. Sen är det typ kulturhistoria och sen foto. Och det är inte precis ansträngande. :/

Hmm, ska jag göra idag då? Sitta här blir det nog.  ;) Som vanligt

HOT HOT HOT SO HOT ;)

Sömn behövs
Postat: 2006-11-13 / 23:35:40 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu behöver jag sova, har inte varit hemma på hela dagen och det tar verkligen på krafterna. Inte för att jag har gjort något speciellt anstängande, men det är ändå jobbigt att inte vara hemma.

Sover nu och berättar mer imorrn..

Tack och hej.

Sovdags
Postat: 2006-11-12 / 23:37:28 / © sandraaandersson.blogg.se

Så, nu är helgen helt slut.

Var till Delsbo och åt ikväll, väldigt onödigt tycker jag.
Men far ville bjuda på mat och man kan ju inte säga nej ju.
Jaja, var där i några timmar bara. Och Jonas var ju med så hade ngn att prata med och så.
Även att vi är bäst på att spela Upp till bevis. Jag är alltid bäst.

Aja, nu ska jag ta och lägga mig.
Usch, det är extremt tidigt att lägga sig nu för att vara en Söndag. :/
Men har inget att göra :P haha.

Over & Out

Gfesten
Postat: 2006-11-11 / 12:53:43 / © sandraaandersson.blogg.se

Gfesten igår då ;)
Trevligt trevligt.
Var först hemma hos Leo, och jag hittade dit.. Wow, fast jag aldrig varit där. Det tycker jag var riktigt duktigt.  Nice place säger jag bara. Orkar inte skriva om där.
Iaf så vid 9 så gick vi därifrån, skulle möta Matilda vid bussen och gå in på gfesten.
Det vara jävligt dött där inne när vi kom, bara för att vi är nördar och går dit tidigt, det var typ 5 pers på dansgolvet. Skulle aldrig stå där då. Jaja, vi satt mest hela tiden i början.
Sen kom Helena efter en evighet och då började dansen ;) Haha.. Jag är så sämst på det, men det är ruskigt roligt.
Och vi tappade bort Matilda hela tiden, alltså det borde vara lätt att hitta varann där inne, det är inte spec stort. Men hon var borta typ mega länge. Jaja, skit samma.
Vid 1 så kom Soffan och hämtade mig iaf. :)

End of story

Hottie hot ;)

Torsdag
Postat: 2006-11-09 / 16:37:15 / © sandraaandersson.blogg.se

Gud vad tiden går snabbt, den bara flyger iväg. 

Jag kanske borde sluta till skolan nu, jag gjorde min första vurpa imorse när jag var på väg till skolan. Och det var en sån där riktigt långsam, tog flera sekunder innan man låg på backen, jag tror det är ett tecken på att jag ska sluta cykla. Men imorrn tänker jag göra det iaf, annars tar det så lång tid.
Idag gjorde jag faktiskt någonting på matten, det är helt otroligt för mig. Jag jobbade hela lektionen, inte för att det blev så många tal men jag gjorde i alla fall det.
Och gud vad jag hatar idrott, det är så boooring. Gym är hemskt. Fast det var ganska kul, eller vissa saker. Men de är alltid upptagna. Och jag är så dålig, blir trött av ingenting.
Varför blir jag tillsagd att vara tyst ganska ofta på engelskan och svenskan? Jag kanske borde prata mindre, fast jag gillar att prata så orkar inte sluta.
Äsch, skit samma.

Imorrn är det gfest ;) Tjoho. Det ska bli kuligt, hoppas jag i alla fall.

JAG SKA!!
Postat: 2006-11-08 / 20:47:48 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu har jag verkligen bestämt mig för att gå och kolla på Justin.
Nu gäller det bara att övertala någon att följa med mig, vilket kommer bli ett stor problem.
Alla jag känner har så sugig musiksmak.
Jag ska nog lyckas övertala någon, men alla tycker att det är onödigt att lägga ut 700 kr för att kolla på någon dom inte ens gillar. Men dom kan väl göra det för mig.
Jag tror nästan att jag tar Helenas erbjudande och betalar halva hennes biljett, och sen så kan jag önska mig min biljett i julklapp av pappa. Hmm, det ska nog gå det.
Nu gäller det bara att övertala pappa att han ska ge mig den. Vilket han troligen inte vill, men det ska nog gå med lite övertalning. Men jag hatar att man måste köpa biljetterna nu, när konserten är i Juni. Det är ju typ 7 månader dit ju, om inte mer.
Och jag har ett litet problem nu. Det är i Juni, precis när jag planerat att åka på Språkresa. Jag får ta och prata med Emma om det och kolla om vi kan åka någon annan tid istället. För jag vill verkligen på konserten och jag vill verkligen på språkresan.
Jag har psyk, jag ska lyckas.

Förresten så tycker jag att han kan dumpa Cameron och ta mig istället.  Det skulle vara perfekt ;)

Checka in kroppen, jag säger bara wow. Fast han hade ju kunnat skippa alla tatueringar.
Justin

Tjoho..
Postat: 2006-11-08 / 16:40:30 / © sandraaandersson.blogg.se

Gud vad jag hatar rubrikerna, vet aldrig vad jag ska skriva.

Dagen var ganska skön, även fast det var en 8-16 dag.
Hade typ MPR eller vad det heter första timmen, jag var redan klar så jag gjorde inget. Hade lika bra kunnat sova lite längre. Efter det skulle vi ha EOS, men läraren kom inte så efter 15 min(då får man gå) så gick jag, Johan och Sandra. Jakob följde oxå med, vi stack ner till McDonalds en sväng och åt, så nu är jag skyldig Sandra pengar med, inte bra det här. Sen fortsatte vi ner mot stan, gick till Game(tv/dator-spels affär) och typ kollade. Och vet ni vad jag såg där? En planch med Kim på, måste ha. Niklas får gå ner och fråga efter den. Aja, efter det så gick vi till Boa(begagnad mojsaffär), spelade lite tv-spel där. Jag var i alla fall bättre än Sandra ;) Alltså inte sämst. Eftersom EOS lektionen är så lång och vi hade lunch efter det så hade vi typ 2½ timme att döda. Äsch, efter Boa så gick vi tillbaka till skolan i alla fall.
Hade matte efter det, och vi fick reda på vad vi fick på matteprovet. Och vet ni vad jag fick?? MVG. Helt otroligt, jag var den enda i klassen som fick det, jag brukar aldrig vara bäst på något ju. Och det konstigaste av allt är att det inte går att få mvg på det där provet, men jag fick det ändå :P Haha, det var lite roligt det. Och när jag pratade med läraren så sa han att han inte alls trodde att jag var bra på matte eftersom jag aldrig gör något på lektionerna. :P Men liksom, jag mvg??
Sen hade vi prov i kulturhistorian, som var typ jättelätt. Nästan hela klassen kommer ju få mvg. Det gick bajs snabbt att göra det. Så det blev hål i en timme innan foton.
Och på foton upptäckte jag att jag inte hade några bra bilder att kopiera, så jag bara sprang runt och störde alla hela lektionen. Och lekte i snurren, jag blev yt. Och sen råkade jag stänka typ någon vätska man har när man kopierar på mig. Inte bra det, fick panik :P
Haha, aja. Fick sluta lite tidigare från foton iaf ;)

Så nu sitter jag här, jag tror jag ska hoppa i duschen.
Sen blir det Gilmore Girls.

Och snart är det Fredag ;) Gfest..  Men är osäker på om jag ska gå..

Seriöst?
Postat: 2006-11-07 / 19:58:48 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag skrev värsta långa inlägget för ett tag sen, och sen försvann det. Snacka om irriterande.

I alla fall så har jag typ damp nu, Kim ska inte vara med i matchen nästa vecka.
Liksom why? Är han så lat.
Det är ingen idé att kolla om inte han är med ju, jag vill ha med han.
Han är typ den enda anledningen till att jag tittar på fotboll.
Jag vill ha med han!

Just ja, när jag och Helena var och fikade idag så hittade vi värsta bästa tidningen.
Kim var på framsidan, så självklart måsta jag läsa den.
Orkade typ lite, det var mega många sidor fyllda med text om honom.
Och jag hade inte precis hur mycket tid som helst på mig. Så jag läste bara lite.
Tänkte köpa den där tidnignen förra veckan, men hittade den ingenstans.. Vill ha.

KimKim

Lista ;)
Postat: 2006-11-06 / 22:45:36 / © sandraaandersson.blogg.se

Hittade en till sån här ;)


1. Ta några låtar på en playlista.
2. Gå framåt för varje fråga.
3. Svara även om svaret inte stämmer överens med verkligheten.
4. FUSKA INTE!


1. Vem är mest lik dig?
Good Charlotte Flera stycken alltså, hmm. eller det får bli Joel.
2. Vem är mest lik din mamma? Ceasars En massa killar tror jag, ingenaning om hur dom ser ut.
3. Vem är mest lik din pappa? Ashlee Simpson. Okej, min pappa ser ut som en tjej, jag vet inte om jag vill det
4. Du vore ett perfekt par med... Lindsay Lohan. Yeah, she's hot.
5. Du skulle lätt bli bästis med... Ashlee Simpson. Det skulle jag lätt vilja.
6. Ni skulle avsky varandra, du och... Jesse McCartney Nej, det vill jag ju inte.
7. Du drömmer om att träffa... The Walkmen. Nja, det vet jag väl inte om jag gör
8. Du har vilda sexfantasier om... Justin Timberlake. YES, of course. He's so HOT
9. När du träffar dina vänner så brukar ni prata om... Three Days Grace. Dom vet inte ens vilka det är :P
10. Vem har världens vackraste röst? Justin Timberlake. Det kan jag nog nästan hålla med om.
11. Vems röst vill du ha? JustinTimberlake. Nja, jag vet inte om jag vill ha en killes röst
12. Om du var tvungen att ha en röst i huvudet för resten av ditt liv, så skulle det vara denna persons/dessa personers röst/röster... Ceasars. Visst, bra ju
13. Du tror att du är släkt med... Fall Out Boy. Näe, svårt att vara släkt med alla i ett band :P
14. Du skulle vilja ha följande artist/band som spelade på din nästa födelsedag... Good Charlotte. Yeah, ta med Hilary oxå :P
15. Du dansar bäst när du hör denna person/dessa personer... Ashlee Simpson. Jag kan inte dansa så :P

Justin Again
Postat: 2006-11-06 / 19:00:56 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag vill verkligen, verkligen gå och kolla på Justin konserten nästa år.
Det är ju bara så att jag är ensam om att gilla honom.
Så jag kommer väl antagligen inte kunna gå, det är ju lite bråttom med. Biljetterna kommer väl ta slut ganska snabbt. Någon som vill gå?

Liksom, hur kan man inte gilla det här?
Han är ju så grymt bra... och het ;)

Skola igen
Postat: 2006-11-06 / 18:53:25 / © sandraaandersson.blogg.se

Så nu var det tillbaka till skolan idag då :)
Hade i alla fall något att göra, satt inte bara hemma.
Jag gillar mina Måndagar, dom är nice ; )
11.10 - 13.40 snacka om lyx.. Haha

Var även ner på stan och köpte jackan jag la undan i Lördags.
Eller det var mamma som köpte den åt mig :P

2 år sedan
Postat: 2006-11-05 / 23:24:58 / © sandraaandersson.blogg.se

Precis nu för två år sedan så satt jag  på flyget eller var på väg på flyget.
Var på väg till Thailand.
Usch, vad jag längtar tillbaka. :)
Helt underbart ju.

Söndag
Postat: 2006-11-05 / 12:21:40 / © sandraaandersson.blogg.se

Söndag idag och det innebär att det är skola imorrn igen :)
Lovet är över, det känns som jag är den enda som är glad för det.
Loven blir oftast så långtråkiga. :P
Haha, jag kanske är korkad men jag vill ha skola nu . ;)

Donken
Postat: 2006-11-05 / 00:38:06 / © sandraaandersson.blogg.se

Kom hem för ett tag sen nu.
Var på Donken en sväng med Helena, McFlurry mums. ;)
Var ner till stan sen, usch så kallt.
Åkte lite bil, FARLIGT kallar jag det. Haha.
Jag fick i alla fall skjuts hem, så jag slapp gå. Bra det, nästan värt att riskera livet :P

Jaja, borde kanske sova. Men är ej trött..

Helena & Staden
Postat: 2006-11-04 / 18:27:32 / © sandraaandersson.blogg.se

Tillbringade denna dag med Helena.
Tvingades upp riktigt tidigt, klockan nio. Och klockan 10 kom Helena. :)
Vi gick väl ner mot stan strax före elva tror jag.
Yrade runt och kollade.
Satt oss och åt på guldsmeden, satt i en evighet. Säkert en och en halv timme.
Fortsatte yra, jag måsta hitta en jacka. Hittade en på Vero Moda tillslut, sista som var kvar. Så fick ta och lägga undan den så mor får gå och köpa den på Måndag. :) Äntligen ny jacka, den är röd förresten.
Sen har vi suttit hemma hos mig och trökat. Och tittat på Djävulen bär prada. :) Eller jag tittade inte så mycket, såg den för ca 2 veckor sen :)

Jaja, nu ska jag göra ngt annat.

Jaha.
Postat: 2006-11-03 / 16:15:18 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag ska jag göra något.
Något med Helena, om hon nu kommer :P
Haha, vilket jag hoppas.
Annars blir jag riktigt arg.
Jaja, skriver mer sen.

Heroes
Postat: 2006-11-02 / 22:00:35 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu har jag fastnatt för ännu en serie, Heroes.
Och det är Andrés fel, han som tjatat om den.
Fast jag hade inte ens kollat på den om det inte varit för att Milo Ventimiglia är med, så det är väl lite hans fel oxå ;) Typ allt som han är med i är så bra. Det var synd att Bedford Diaries las ner, förstår inte varför. För det var riktigt bra, tycker jag i alla fall.
Jaja, nog om det.
Jag trodde Heroes skulle vara en mesig serie för en massa serie(tidnings)nördar. Med superhjältar och så, för dom har ju faktiskt superkrafter i den. Men den är riktigt bra. Och den är ju ny oxå, har bara visats 6 avsnitt av den än ;)
Se den..

Duktigt
Postat: 2006-11-02 / 16:20:39 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu har jag äntligen läst ut Ondskan, tog en evighet för mig.
Eller egentligen inte så lång tid, men längre än jag trodde.
Tycker i alla fall att jag var duktig som gjorde det.
Imorse kom jag på att vi har prov i kulturhistoria nästa vecka med, och jag ska försöka vara duktig och plugga lite. Jag som alltid brukar göra allt in i det sista ska försöka förbättra mig och göra saker i tid isället. Det är mycket bättre har jag kommit på ;)
Men jag kommer väl antagligen inte orka, så på Tisdag kommer jag sitta och plugga hela kvällen för att lära mig skiten.

Aja, nu ska jag försöka vara duktig. I alla fall lite :P

Justin Timberlake
Postat: 2006-11-01 / 15:50:13 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har blivit galen i Justin Timberlake.
Han är ju grym. Jag har alltid trott att han är dålig, och har aldrig riktigt lyssnat på han.
Men han är så bra, hans nya album Futuresex/Lovesounds är hur bra som helst.
Varför upptäckte jag inte det tidigare?
Jag är så efter..
Men nu när jag vet att han är bra så får jag se till att lyssna ;)

Storm?
Postat: 2006-11-01 / 11:33:59 / © sandraaandersson.blogg.se

Den så kallade stormen som skulle vara i Fredags kan man ju säga var igår istället.
Hemskt väder, snö och blåst.
Det var en mardröm att vara ute och ändå var man så dum att man gick ut.
Tur att man inte satt på tåget som Soffan(syster), jag vet inte om hon har kommit hem än. Hon skulle varit hemma vid 17.30 igår, men vid 22.30 så satt dom fortfarande i Gävle. Gud så drygt, och det blev väl en massa krångel på stallet eftersom alla som leder lektioner var där. Hmm, inte bra det.
Undra om de kommit hem nu, eller om de fick sova i Gävle.  Jag tror på det senare. Det var ca 200 st som åkte med X-tåget som hade tvingats tillbaka till Gävle och sitta där och vänta. Usch för dom säger jag bara. Jävla väder, vintern kan bara dra åt helvete. Hellre regn än snö, då blir det i alla fall inte sånt här.
Regn är helt enkelt bättre,

Nu är det fint väder i alla fall, elle här är det de. Jag vet inte vad det är överallt annars i Sverige.
Men här så snöar det inte och det blåser inte, så idag kanske man skulle kunna gå ut, men det tänker jag inte för jag hatar vintern.

Shit! Redan Onsdag?
Postat: 2006-11-01 / 11:28:02 / © sandraaandersson.blogg.se

Näe, nu har halva lovet gått.
Varför går loven alltid så snabbt?
Inte för att det spelar så stor roll, jag längtar nästan tillbaka till skolan.
Det är roligare att gå i skolan nästan, då har man något att göra.
Loven tillbringar jag för det mesta bara framför datorn. Vilket är nördigt.
Jag vill att lovet ska vara över, men ändå så vill jag fortsätta ha det.
Usch, vad livet är förvirrande. Inte bra det, allt kunde väl vara enkelt tycker jag.

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB