Nyårsfirande
Postat: 2006-12-31 / 19:03:21 / © sandraaandersson.blogg.se

Man kanske borde ta och göra sig iordning för nyårsfirandet. Men jag kommer väl antaglien inte att åka förns om två timmar ändå. Gör jag inte det så är jag tvungen att gå, och det tar 30 min. Och det har jag inte lust att göra :P
Det räcker med att vi måste gå hem i natt.. Aja, jag kan göra mig klar nu så slipper jag sen :)

Gott nytt år :)
Postat: 2006-12-31 / 15:07:12 / © sandraaandersson.blogg.se

Helena
Postat: 2006-12-31 / 12:52:02 / © sandraaandersson.blogg.se

Helena hade tråkigt igår och hon skriver aldrig långa bloggar(vilket jag tycker är tråkigt) så jag sa till henne att skriva en blogg om mig, vilket hon såklart gjorde.
Så tyckte hon att jag skulle skriva en om henne med, men jag orkade inte igår så jag tar och gör det nu istället. :)
Även att en stor del av det jag skriver kommer vara lika det hon skrev om mig bara för att jag inte har någon egen fantasi, jag tar hennes inlägg om mig som hjälp ;)


Helena är en tjej som är född 1990, alltså är hon 16 år, hon fyller 17 i Maj vilket gör henne två månader yngre än mig. Hon bor i ett hus i Iggesund med sin mamma, två systrar och någon till som jag aldrig minns vad han heter(dåligt minne). Det är synd om Helena för hon har bott i Iggesund hela livet, och hon vill inte bo där.. tror jag iaf. Hmm, hon gick i grundskolan i Iggesund(självklart) och gick i samma klass som Sandra, de två var de enda vettiga på hela skolan. :P Nu går hon på en bättre skola här inne i Hudik, nämligen Bromangymnasiet, självklart går hon den bästa linjen: estet foto/film. Hon valde det endast för att få gå i samma klass som Sandra i 3 år till, och det blev Sandra glad för. Förövrigt så heter klassen ES06c och är den bästa klassen ever. Helena gillar klassen väldigt mycket, speciellt Sandra. Även att Helena och Linn brukar ha väldigt roligt på timmarna, och höras. Och stör precis alla andra i klassen så att dom inte kan koncentrera sig, men de flesta tycker inte att det gör någonting för Helena och Linn är så roliga.
På fritiden brukar Helena oftast sitta hemma framför datorn, och då pratar hon med Sandra på msn eller på skype. Hon brukar även kolla på filmer och serier, speciellt en dålig serie som heter Sex and the City. Hon brukar även umgås med Sandra på fritiden ibland, och det har alltid mycket trevligt. De brukar gå på Donken och sitta där i flera timmar, även att de brukar sitta hemma hos Sandra och kolla på en massa filmer, de två gillar filmer. De brukar även knäppa en massa kort när de umgås och sen hamnar alltid bilderna uppe på bilddagboken så att alla ska veta hur trevligt de brukar ha. Ibland brukar även Helena vara på fest med de allra bästaste personerna som finns, och det är nästan alltid mycket trevligt och roligt. Helena gillar de personer hon umgås med, eller det verkar i alla fall så, men det är säkert att hon gillar Sandra för hon är bäst.
Efter gymnasiet så ska Helena plugga vidare i Göteborg och efter det ska hon jobba med film, I think. Jag har för mig att hon ska bo i Usa och ha ett strandhus i Italien. Hon ska jobba tillsammans med Sandra, för de två gillar varann så mycket att de ska göra allt tillsammans :P Helena ska jobba så att hon blir rik och kan göra vad hon vill, hon vill även gifta sig med den fula fotbollsspelaren Christian "Chippen" Wilhelmson, eller det kanske hon inte vill, men hon tycker han är snygg som satan :P

Jag kommer faktiskt inte på något mer nu, jag skriver väl ännu ett inlägg om jag kommer på något mer om denna underbara människa ;)

Även att Helena och Sandra ska det trevligt ikväll. Fira nyår tillsammans med det bästaste folket. :)

Great Nyår
Postat: 2006-12-30 / 21:22:26 / © sandraaandersson.blogg.se

Det verkar som om nyår kommer bli riktigt bäst :)
Vi blir kring 17 st och det kommer vara så kul. Alla som kommer är bäst.. nästan iaf, förstår faktiskt inte varför vissa ska komma. Umgås någon av oss med er? Nej, så varför kommer ni?
Aja, skit samma. Jag ska ha kul ändå. Jag ska ha den bästaste tiden någonsin ungefär.
Och kameran ska med, den ska vara fastklistrad i min hand hela kvällen ungefär. Den ska bli bevarad på bild :)
Även att Malin skulle ta med sig sin karaoke maskin, och jag kommer skratta sönder när/om folk ställer sig och sjunger. Så sjukt roligt.

Aja, nu får höra hur bäst det var sen :P

Inget jobb
Postat: 2006-12-30 / 20:12:04 / © sandraaandersson.blogg.se

Nehe, så får jag inte jobba imorrn heller.
Och jag som såg fram emot det.
Men det är ganska skönt att jag inte gör det, slipper gå upp 5:30 så kan jag sova länge. :)  Skulle nog inte klara av kvällen imorrn om jag hade jobbar, på julaftonen somnade jag väl vid 21-22 någonting bara för att jag klivit upp 5:30 och jobbat.
Så egentligen så är det bra att jag inte ska jobba. :P

Thaimat
Postat: 2006-12-30 / 17:37:13 / © sandraaandersson.blogg.se

Var nyss och köpte thaimat nu, det får mig att längta tillbaka till Thailand. Jag saknar det. Det är underbart där, tänk att det är hela två år sedan jag var där nu :/
Aja, ska väl ta och äta nu. Hoppas maten är god, köpte från något annat ställe idag. Men den är nog lika bra, thailändare kan typ inte göra äcklig mat, allt är gott :)

Mums, nu blir det mat.

Sjuk??
Postat: 2006-12-30 / 14:56:50 / © sandraaandersson.blogg.se

Det känns som jag håller på och blir sjuk.
Nu till nyår? När jag äntligen ska göra något? Vilken tajming.
Åhh, jag som aldrig brukar bli sjuk. Hoppas jag inte hinner bli det förns på måndag.
Orka vara sjuk på nyår :/  Då blir det sitta hemma framför datorn, och jippi ingen är inne på msn. Så kommer jag få ha tråkigt hela kvällen/natten. Nej, jag vill inte. Jag får inte blir sjuk. På måndag kan jag bli det.
Även att jag ska jobba imorrn tror jag, och då passar det inte att vara sjuk. Jag tycker att det nice att jobba, så jag vill göra det. Även att jag behöver pengarna tills i sommar.
Nej, nu ska jag vara frisk.

Babel
Postat: 2006-12-30 / 14:41:03 / © sandraaandersson.blogg.se

Så, nu har jag sett Babel.
Jonas har tjatat på mig i en evighet att jag ska se den, så nu gjorde jag det.
Jag trodde inte att den var bra, men det var den faktiskt. :)
Brukar inte gilla såna filmer där de hoppas mellan en massa ställen och man inte fattar vad de har genemsamt, men denna var bra. Och det var lätt att fatta vad de hade gemensamt :P
Aja, nu borde ta och se den iaf.
Betyg: 9/10

American Idol
Postat: 2006-12-30 / 11:28:36 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har nu blivit fast av ännu ett program, denna gång är det American Idol.
De visade hela säsong 5 i rad för någon dag sen i tv400, och jag hade riktigt tråkigt när jag var hos pappa så jag satt och kollade på det. Och nu är jag beroende, eller inte riktigt..
Så jag bestämde mig för att titta på någon annan säsong, det blev säsong 2 bara för att Janinas Clay är med där. Har snart fått hem det nu, så kommer väl antagligen sitta och nörda det sen.
Jag borde sluta med att titta på nya program, jag blir bara fast. Tittar redan på tillräckligt många.

Feelings
Postat: 2006-12-30 / 00:07:23 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag vet inte vad jag känner just nu.
Vad borde jag känna för dig? Inget? Mycket? Allt?
Jag är så förvirrad just nu, vet inte vad jag vill känna. :/
Varför är det så här? Åhh!
Jag hade min chans a long time ago. Så jag borde inte säga något nu.
Jag sumpade det, eller rättare sagt sket i det och nu är det såhär?
Nej, jag vill inte ha det så här.
Ändring på det här riktigt snart hoppas jag, vill veta :S

Ny design
Postat: 2006-12-29 / 21:03:54 / © sandraaandersson.blogg.se

Har ny design på bloggen nu :) Är supernöjd med den.
Samira var snäll och fixade den, och det blev fint tycker jag :) Hehe..
Skulle aldrig klarat det annars, fått haft kvar den gamla fula.
Så tack tack tack :)

Mobil
Postat: 2006-12-29 / 18:59:53 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu har jag dumpat min mobil för ett tag, är denna som gäller nu. Hittade Jonas gamla mobil när vi höll på att packa idag, och den är mycket bättre än min. Så jag tog den :P Det enda som är dåligt är att man är tvungen att tejpa batteriet, men skit samma. Det gör inte så mycket. :)

Nyår
Postat: 2006-12-29 / 17:43:49 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag hoppas att nyår blir nice. Nu ska jag äntligen göra något, jag brukar alltid bara sitta hemma framför datorn eller tv:n och inte ens märka när klockan blir 12. Iår ska det bli ändring, nyår med de bästaste människorna som finns. Vanliga "gänget", de underbaraste som finns ungefär :P
Det finns bara ett problem i allt det där, jag har ingen skjuts hem(mor tillåter mig nämligen inte att gå). Men så kom Helena på den brilijanta idén att vi skulle säga att vi får skjuts och sen så går vi ändå. Det var riktigt smart tycker jag, så det är väl den metoden som gäller :)
Även att jag tror att mamma tror att jag ska vara hemma som jag brukar, har ännu inte sagt att jag ska någonstans :P Och jag blir riktigt sur om jag inte får gå någonstans, då går jag ändå :/
Aja, nyår ska bli underbart.


Justin Timberlake ;)
Postat: 2006-12-29 / 16:38:09 / © sandraaandersson.blogg.se

JustinJag vill verkligen åka och kolla på Justin nästa sommar. Ååh, varför vill ingen ge mig en biljett. Jag har inte råd, och är ganska sur för det. Jag vill gå! Det skulle vara bättre än underbart om jag kunde gå, så bra. Åhh! När jag väl kommer få fram pengar så kommer väl antagligen biljetterna vara slut. Kommer väl inte ens få tag i några pengar, alla tycker att jag ska nöja mig med att jag ska åka på språkresa i 4 veckor i sommar, och att vi ska på en fotbollsmatch. Men jag vill gå på Justin med, jag vet inte ens vad jag vill mest av fotbollen och Justin. Fotbollen har jag ju velat gå på i flera år, men det har aldrig blivit av och Justin har jag velat gå på i 1½  månad kanske. Men ändå.

Mega lång lista
Postat: 2006-12-29 / 13:06:31 / © sandraaandersson.blogg.se

Har lite tråkigt när jag sitter och väntar på att åka, så jag svarade på en lista som jag hittade hos TheWorldsGreatest

Vilken svordom använder du mest?
Oj, ingen aning. Är nog flera som jag använder lika mkt.
Äger du en iPod?
Nope, mp3 duger för mig
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Olika, just nu står den på 05.30 sen jag skulle upp och jobba på julafton.
Använder du flip-flop's även när det är kallt ute?
Vad menas med kallt? Tror jag använde det till Oktober iår
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Ta bilden, självklart
Vilken var den senaste filmen du såg?
Cruel Intentions :) Älska
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Vet inte, hmm. En resa kanske?
Har någon någonsin kallat dig lat?
Jag är lat, så ja.
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nope, fast jag skulle behöva
Vilken CD ligger i din CDspelare just nu?
Ingen, använder datorn
Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
Chokladmjölk
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Inte vad jag kan komma ihåg
Vad åt du till middag?
Har inte ätit nån middag idag.
Använder du huvtröjor?
Ibland
Kan du vissla?
Jadå.
Har du någonsin deltagit i en demonstration?
Nope
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
De roligate, alltså de värsta :)
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Gör de säkert
Tittade du på tecknat när du var liten?
Självklart
Är du blyg inför det motsatta könet?
Ja...
Vilken film kan du alla replikerna till?
Ingen
Äger du några bandT-shirts?
Hmm, en Eminem t-shirt
När flög du senast?
I maj, hem från Turkiet
Läser du för skojs skull?
Jadå
Pratar du några andra språk?
Lite engelska då :P
Har du gråtit offentligt?
Haha, jaa. Vem har inte det?
Har du en stationär dator eller en laptop?
Stationär
Vilka gör du, önskningar eller planer?
Vet ej.
Försöker du alltid lära dig nya saker?
Näe, orkar inte
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Nope
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Jaa
Kan du kasta macka?
Näe, men har kunnat
Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej
Vad har du med dig in på bion?
Går inte på bio
Vem är din favoritlärare?
Vet inte..
Har du någonson dejtat någon av en annan ras?
Har inte dejtat.
Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar?
Kanske.
Gillar du att flyga flygplan?
Jaa :P
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Humor
Har du någonsin blivit attraherad av någon oattraktiv?
What? Haha
När sov du senast på golvet?
Ingen aning, något år sen.
Gillar du din boendesituation?
Jadå
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Någon timme, fungerar bättre ju mindre jag sover.
Äter du frukost dagligen?
Ja.
Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Nej
Brukar du hamna i trubbel för att prata på lektionerna?
Näe..
Vilken är din favoritfrukt?
Hmm, vet inte.
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Nope, vet knappt vad det är
Hur gammal blir du nästa födelsedag?
17
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Det beror på
Tror du på liv på andra planeter?
Varför inte?
Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Kommer inte ihåg, Niklas kanske?
Tror du att Gud är man eller kvinna?
Gud finns inte
Vad var det sista du åt?
Frukost, macka med ett glad oboy
Kommer du bäst överrens med personer av samma kön eller motsatta?
Samma tror jag.
Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Ingen aning
Gillar du senap?
NEJ, usch och fy
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Prata med mig själv?
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Jaaa, jag vill så gärna. Ska göra det
Sover du på sida, mage eller rygg?
Allt :P
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Ojdå, ingen aning, det borde nog någon annan säga
Har du någonsin köpt något från eBay?
Nope
Tycker du om att krama folk?
Nja..
Skulle du säga att du är trendig?
Haha, nej nej.
Om någon som du inte var intresserad av att dejta bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
Vet inte, skratta?
Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars?
Har inte sett det så vet inte
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Jaa
Vilka böcker har fått dig att gråta?
Kommer inte ihåg
Tycker du att du är attraktiv?
Nope
Vad är du allergisk mot?
Ingenting
Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förplikterser?
Har ingen åsikt
Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
Nej, men borde väl få det
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Ingen aning, Niklas? Eftersom min lillebror heter det.

Flytthjälp
Postat: 2006-12-29 / 11:56:20 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag ska jag vara flytthjälp.. eller något sånt.
Ska hjälpa Jonas att packa sina saker, och flytta en del av dom tror jag.
Jag tycker att jag är ruskigt snäll som hjälper honom när ingen annan kan/vill :P
Kommer väl antagligen ta stordelen av dagen, men jag pallar inte att göra det i kväll, vill bara vara hemma. Saknar att vara hemma, blev glad igår när jag kom hem så nu vill jag vara hemma ikväll.
Aja, om två timmar måste jag vara klar, då kommer han och hämtar mig.

Klaga?
Postat: 2006-12-29 / 11:36:30 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag klagar alldeles för mycket, inte bra det.
Så nu ska det vara slutklagat, eller jag ska försöka att inte göra det så mycket.
Har verkligen inte märkt hur mycket jag verkligen klagar på allt och alla, men tydligen så är det extremt mycket. Så nu har jag bestämt mig för att verkligen försöka att inte göra det mer, förstår inte hur folk orkar lyssna på mig när jag klagar. Så nu ska jag sluta, eller försöka.
Jag ska även dra ner på hur mycket jag pratar, jag pratar alldeles för mycket. :/

Så nu är det slut klagat och slut pratat för min del.. nästan.

Cruel Intentions
Postat: 2006-12-29 / 10:34:52 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag tjatade till mig Cruel Intentions av pappa när vi var och köpte min kamera. Jag bara älskar den filmen, så bra. Kan se den hur många gånger som helst, satte mig och kollade på den igår när jag kom hem. Går det att inte gilla den? Skulle inte tro det. Jag börjar nästan tåla Sarah Michelle Gellar nu, hmm. Även att Ryan Phillippe är extremt het.


Jag kommer väl antagligen titta sönder filmen nu när jag har den på dvd. :) Tittade även igenom allt extra material igår. Inget nördigt alls. :P
Jag grinar varje gång jag ser filmen, men det är inte mitt fel, det är bara så att det är en grin-film.

Även att den får högsta betyg.. 10/10

Julen
Postat: 2006-12-28 / 22:42:42 / © sandraaandersson.blogg.se

Förresten så har ju julen varit nu.
Firade den hos pappa, ska väl inte klaga på den egentligen. Men helst hade jag inte haft något firande alls, eller bara med familjen.
Det bästa på hela julaftonen var när jag jobbade ca 06.00-14.00, det var typ det roligaste på hela dagen. :) Men på något vis så gillar jag att jobba där, det är avslappnande och jag rör på mig, vilket jag inte brukar göra annars. :P
Aja, jag fick min kamera iaf. Så jag ska väl egentligen inte klaga, men hur kul är det att bara få en julklapp? Inte kul alls, och jag vet folk som får bra mycket mer än mig, eller nästan alla får mycket mer än mig. Känns så fjuttligt när man bara får en grej. Men det var ju mitt val, så jag ska inte klaga.

Aja, lite bilder från julen har jag lagt in i bilddagboken.
http://sandraa90.bilddagboken.se

Kamera

Hemma igen
Postat: 2006-12-28 / 18:24:58 / © sandraaandersson.blogg.se

Såå nu är jag äntligen hemma igen :)
Och nu tänker jag vara hemma länge.. mycket länge :)

Nu är jag glad igen :P

Hemma en sväng
Postat: 2006-12-23 / 21:58:16 / © sandraaandersson.blogg.se

Är hemma en sväng nu, ska jobba imorrn :) Trevligt värre, det enda jag inte gillar är att jag är tvungen att kliva upp 5:30 på morgonen. Men allt annat är bra. Jobba på julafton är något av det bästa som kan hända under julen, så slipper man allt som har med julen att göra :) Aja, måste tillbaka till Delsbo imorrn efter jag jobbat iaf :/

Trött
Postat: 2006-12-21 / 16:57:01 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag hade kunnat stanna hemma från skolan idag, jag gjorde absolut ingenting. :/
Ingen lärare på matten, dans på idrotten(vilket innebär att jag inte var mer) och på engelskan satt och spelade tvspel(?)
Även att de tills idag gömt 400 chokladtomtar runt om på skolan, men eftersom jag började 9 så var det väl inte så många kvar när jag kom och jag hittade inte en endaste. :/ Haha, fast det gör ingenting.

Jag är såå trött just nu, skulle kunna somna stående :S

AJ!
Postat: 2006-12-21 / 08:12:31 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag brände foten på plattången, inte skönt kan jag ju säga.
Jag lägger alltid i från mig plattången på golvet så att den ska svalna när jag använt den, så nu var jag så extremt klantig att jag satte dit foten när jag skulle hämta något, och hade kvar den. Jag märkte inte ens att jag hade foten på den på en gång. Aja, jag hoppas att jag inte får några brännmärken som jag fick i somras när jag brände mig. Det var inte nice kan jag ju säga, såg ut som om jag blivit torterad.. :/
Hmm, man kanske borde spola kallvatten eller något på det, fast det kanske är försent nu :/

What? 3 Dagar?
Postat: 2006-12-21 / 07:48:52 / © sandraaandersson.blogg.se

3 dagar kvar till jul och ingen julkänsla?
Okej, jag är inget fan av julen men jag brukar ha lite julkänsla i alla fall.
Antagligen är det väl för att jag varit så anit julen iår, och för att det inte finns någon snö. Jag gillar inte snön, men det skulle faktiskt vara ganska mysigt med snö i jul. Men sen kan den försvinna.
Men liksom, 3 dagar till jul? Jag tyckte det nyss var augusti. Det känns som bara några dagar sen vi var på Hölik med klassen, som om det var igår det var höstlov. Shit, varför går tiden så snabbt? Snart kommer man sitta som en 70åring och fundera på vad man hade kunnat gjort med livet?
Aja, 3 dagar i alla fall. Och imorrn får vi lov.
Iår har jag varit snål, har inte köpt en endaste julklapp. :/ Men jag har faktiskt ingen att köpa åt, ingen idé att köpa åt föräldrarna de vet aldrig vad de vill ha och när de väl kommer på något så kostar det alldeles för mycket för mig.

Äsch, skit samma. Egentligen är julen bara slöseri med pengar :/

Naglarna
Postat: 2006-12-20 / 22:20:06 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag funderar på att göra någonting åt mina naglar. They look like hell.
Det är bara det att jag inte tycker att jag passar i nagellack och sånt :/
Men jag ska ge det en chans ändå, gäller bara att köpa nagellack nu.
Det enda jag äger just nu är genomskinligt, och det syns inte så det är ganska meningslöst. Så jag tror att jag ska köpa ett svart eller rött, hmm. Får se vad det blir.

Förresten, är nagellack dyrt?

Photoshop
Postat: 2006-12-20 / 19:47:04 / © sandraaandersson.blogg.se

Vi satt och lekte med photoshop på EOS(estetisk verksamhet) idag, och nu har jag fått för mig att jag ska lära mig det. Så nu har jag suttit här hemma och försökt lite, men har kommit på att jag inte är så värst bra. Men iofs så kanske jag ger upp alldeles för lätt. :) Men det är ganska kul, och säkert roligare om man kan med det, för jag suger. Haha, det blir fel fast jag gör efter instruktionerna. :/
Aja, jag borde väl lära mig det någongång..
Tror att vi får hålla på med det på GKO:n i tvåan eller trean, fast dit är det långt.

Justin på SNL
Postat: 2006-12-20 / 19:23:17 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag tycker Justin var ruskigt bra på SNL i helgen.... vilket ni kanske märkt om ni läst min blogg tidigare men ändå.
Han är ruskigt rolig, jaja, det är inte han som skrivit "skämten" och så. Men det är ändå roligt, och han är extremt bra enligt mig. Skulle gärna se honom där lite oftare, eller i alla fall i liknande sammanhang.
Roligast på SNL var iallafall det på bilden ovan eller "Dick in the box". Båda var hysteriskt roliga, även fast den ovan är nästan lika som en som var med förra gången Justin var värd på SNL, när han var ett bacon eller något liknande. Men äsch, det är kul ändå :)

Någon mer som sett avsnittet?

Kulturhistoria?
Postat: 2006-12-19 / 18:51:19 / © sandraaandersson.blogg.se

Just nu gillar jag inte Kulturhistoria, jag brukar faktist tycka om det. Det är ganska intressant.
Men vi har nu hållit på med grekiska(skit) gudar i några veckor, och imorrn så måste jag redovisa inför klassen. Jag hatar det verkligen, att stå inför folk är verkligen inte min grej. Jag blir alldeles konstig när jag gör det, jag tycker verkligen inte om det. Och nu har jag och Malin(som jag ska redovisa med) upptäckt att vi har skrivit nästan samma saker fast vi ska prata om olika saker, såå irriterande. Det kommer bli piss och jag kommer att dö, även att jag kommer få säga minst ett pinsamt ord för klassen. Och jag vet att en del av dem kommer skratta sönder även fast det inte ens är roligt. :/
Aja, har jag tur så överlever jag dagen. Men eftersom våran lärare är bajs så kommer han väl göra allt för att det ska bli så hemskt som möjligt för mig :S

Snö? :o
Postat: 2006-12-19 / 08:42:23 / © sandraaandersson.blogg.se

Så sent som igår satt jag här och var lycklig över att det ännu inte kommit någon snö, men så helt plötsligt kom bror hem och sa att det snöade. NEEJ, vad det enda jag tänkte. Jag som hade hoppas på att vi skulle slippa snön iår. Tack och lov så är det inte så mycket snö som kommit, men det är ändå snö. Det är lika hemskt om det är 5 mm eller 80 cm. Jag hoppas att den hinner försvinna innan julafton.

Nu har jag ingen lust att gå till skolan, jag funderade seriöst på om jag skulle strunta i skolan idag. Vi gör ändå ingenting viktigt , men så tänkte jag att det är onödigt att ha en massa frånvaro. Jag har bara varit borta från skolan två lektioner den här terminen, och det var för att jag var ledig. Jag är imun mot att vara sjuk verkar det som, och att skolka har jag inte ens tänkt på nu. Skolan är faktiskt ganska rolig nu för tiden.
Aja, jag går i alla fall till skolan idag, det är ganska roligt att lyssna på en massa redovisningar och det är väl det enda jag kommer göra idag :)

JAA!
Postat: 2006-12-18 / 15:57:47 / © sandraaandersson.blogg.se

Historian behöver inte vara klar imorrn, så jag slipper göra den idag :) Vilker är extremt skönt. Jag är verkligen inte på plugghumör.
Kan nu bara ta det skönt hela dagen, jag är alldeles för trött för att göra något vettigt.

Även att nu har den jävla snön kommit tillbaka. :/ Jag är sur, nu vill jag inte ut. Hoppas den försvinner tills imorrn så jag slipper gå ut i den. Hata snön, jag vill ha sommar.

Ny Kamera
Postat: 2006-12-17 / 13:51:10 / © sandraaandersson.blogg.se


Denna kamera ska kanske bli min..

Kamera
.. jag och mor var och kollade på den för ett dag sen. :)
Och ska väl kanske få den i julklapp :) I'm happy.
Den verkar faktiskt ganska bra, och den kostade inte så mycket heller.
1990 :- är väl inte så dyrt va?

Hungrig
Postat: 2006-12-17 / 11:30:12 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är hungrig, men för lat för att gå och fixa något att äta :/
Usch.

Jag borde ta och börja plugga nu, men jag orkar inte. Och jag har verkligen ingen lust. Liksom, hur kul är det att skriva om Heliga Birgitta? Och några grekiska gudar? Det är jävligt booring kan jag ju säga. Men det måste göras, och ska vara klart veckan som kommer. Hata, tur att det är lov snart. Så skönt det ska bli, men ändå inte. :/

Nej, nu ska jag äta.

Dagen
Postat: 2006-12-16 / 23:21:50 / © sandraaandersson.blogg.se

Jaha, jag har tillbringat dagen med Helena. Hon tvingade mig.
Vi har typ tittat på film och varit på donken. Haha, mycket händelserik dag. :)
Men det var trevligt, som vanligt.. Även att jag knäppte lite kort och la in på bilddagboken.
Jag som hade planerat att plugga idag, det blev förstört bara för att hon kom, vilket hon måsta eftersom hon skulle hämta sina saker som hon lämnade här igår.. :P Aja, jag måset se till att plugga imorrn :/ HATA
Helena stack nyss hem ni iaf, eller det var ett tg sen nu..

Orka skriva mer.. bye

Kvällen
Postat: 2006-12-16 / 14:06:46 / © sandraaandersson.blogg.se

Förfest hos André igår, vi kom väl dit efter sju någon gång.
Jag kan ju inte säga att det var den bästa förfesten precis, men den dög.
Sen lyckades vi få ner folk till gfesten, för det var ingen som  hade planerat att gå. Men jag och Helena måsta gå eftersom vi hade köpt förköp. Gfesten sög riktigt ordentligt denna gång. Hata den, så tråkigt det var..  Det gick inte att vara på dansgolvet, det var proppat.. med en massa galna killar ungefär.. Vi blev mosade när vi var där inne. Jag trodde allvarligt att jag skulle dö.
Tjugo över tolv gav vi upp gfesten och stack hem till André igen. :P Där satt vi tills strax före 2, då fick jag äntligen åka hem till min älskade säng.. ;)

Färgning
Postat: 2006-12-16 / 14:01:38 / © sandraaandersson.blogg.se

Jaha, igår färgade vi håret då.
Vi är så extremt bra på det, eller i alla fall jag.
Helenas hår blev nice.. eller inte.. :P Haha, själva färgen blev bra, men slingorna som jag gjorde blev väl mindre bra. Haha.! ;) 
Mitt hår blev.. jag vet inte :P jag kommer väl vänja mig och tycka att det är normalt.. :P haha, aja. Jag får se när jag duschat några gånger. :P haha..

Vi var i alla fall extremt sega när vi höll på igår.. Vi blev klar försent. :P Färga håret, äta och fixa oss tog längre tid än vi trodde :P Tur var då att vi fick skjuts.

FREDAG och Gfest
Postat: 2006-12-15 / 13:39:28 / © sandraaandersson.blogg.se

Äntligen helg nu då, och ikväll är det gfest.
Nice dag på skolan idag, data första timmen. Gjorde nada. Sen var vi på något föredrag, jag var så trött. Minns ingenting ungefär. Matteprov sen, och det var så lätt. Och idag svarade jag på alla frågot i alla fall, hoppas att jag får alla rätt, men har iaf ett fel :/

Var ner på stan med Helena sen, skulle köpa våra biljetter tills ikväll :) Så nu är de köpta och vi måste gå. Haha, alltså kan jag inte ångra mig nu :/ Aja, det är ju ruskigt roligt :)

Sitter nu och väntar på Helena, vi ska färga håret :) Hoppas det blir nice..

Stress?
Postat: 2006-12-15 / 06:53:09 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag känner på mig att dagen kommer bli stressande...
Det verkar som om det är så mycket som ska göras på så några timmar, men det kommer säkert inte vara så. Det kommer säkert gå snabbt. :)
Bara inte Helena glömmer färgen och det nu då, kanske är bäst att skicka ett sms och påminna henne :P

Hoppas dagen blir nice..

New Haircut
Postat: 2006-12-14 / 22:00:13 / © sandraaandersson.blogg.se

Så idag har man varit och klippt sig. :/
Kan ännu inte säga hur det blev :P Måste fixa till det själv innan, eftersom det inte kommer se ut som frisören fixade det. :)
Men jag hoppas det är snyggt.
Även att det kommer bli snyggare imorrn när jag färgar det.
Så jag kommer vara HET på gfesten.. eller inte :P

Aja.. Kanske vågar lägga upp något resultat imorrn.. :P

WHAT???? :o
Postat: 2006-12-14 / 16:57:59 / © sandraaandersson.blogg.se

Hur i helvete kan jag inte ha fått min bokningsbekräftelse för språkresan? Jag fick ett mejl på en gång, men jag har inte fått något hem. Emma fick sitt bara efter någon dag, och hon sa att det var sista betalningsdagen idag. Men hur ska jag kunna betala om jag inte fått någon räkning?
Jag måste nog skicka ett mejl eller ringa och fråga vad det är. Eftersom jag har fått bekräftelse till mejlen så vet jag ju att den är bokad, men varför har jag inte fått hem någon? Har posten slarvat bort den? Eller vad är det som hänt?

Bajs, vad dålig jag är.
Postat: 2006-12-14 / 14:27:08 / © sandraaandersson.blogg.se

Skit, vilken dag
Jag gillar inte denna dag, vi hade matteprov första timmen. Och jag oroade mig ingenting eftersom jag gillar matte och tycker att det är jättelätt...  Men självklart så var det så att det inte gick så bra. Jag satt och gjorde provet och var hur nöjd som helst(nästan). Sen satt vi och pratade om det, och folk började prata om den två sista frågorna, och jag bara va? Jag fattade ingenting av vad dom sa.  Jag hade alltså missat att det var frågor på andra sidan pappret med, snacka om damp jag fick. Jag bara: NEJ, nu kan jag ju inte få mvg. Jag kommer få g- eller något sånt :( Jag är så piss sur. Hela dagen blev bajs bara för det.
Även att idrotten sög(fast det brukar den), hade bajs volleyboll, och jag hatar det. Man gör bara illa sig hela tiden.. Usch, så inte kul det var.

Nej, nu ger jag upp..

Förresten så ska jag klippa mig idag.. Men jag har ingen aning om hur :P

Lucia
Postat: 2006-12-14 / 14:19:12 / © sandraaandersson.blogg.se

Eftersom det inte gick att skriva igår, så får jag ju ta att skriva om det idag istället :/


Det var Lucia igår, och då fick vi ju gå och kolla på Lucia tåget på skolan :)


Det var riktigt nice, de var skit duktiga och jag gillade det. :)
Och den där teater grejen dom hade mitt i allt var så rolig, jag tyckte om det. Haha
Även att Edward(lärare) var bäst av alla.. haha. :P

Hela dagen var ganska skön, vi slapp GKO:n eftersom det var Lucia, vi slapp även halva EOS. Och resten av tiden på Eos så var vi i studion och skulle fota oss. Men jag ville inte vara med, haha. Jag satt bara och kollade på alla.
Även att jag fick ruskigt ont i axlarna ett tag, Helena red på dom(jag vet att vi är omogna, men det är kul). Så det kändes som om min rygg var helt sne ungefär. Haha..
Orkaar inte mer n u

Skit blogg
Postat: 2006-12-14 / 14:06:21 / © sandraaandersson.blogg.se

Gud vad bloggen är seg nu för tiden..
Igår gick det ju inte ens att komma in, det suger. :/

Minnen
Postat: 2006-12-12 / 21:25:36 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag älskar verkligen att prata om/tänka på en massa gamla minnen.
Det är så hysteriskt roligt. :)
Jag sitter bara och skrattar åt det, har nu suttit och pratat en massa minnen med en person. Och det är så roande, jag kan inte sluta tänka på sakerna. Egentligen är de inte ens roliga, men för mig är de hysteriskt roliga. :) Haha..

Tillbaka i skolan
Postat: 2006-12-12 / 17:40:08 / © sandraaandersson.blogg.se

Så nu var det tillbaka till skolan idag igen då.
Det är tur att våra dagar är så slappa. :) Gjorde som vanligt nästan ingenting. Vi fick lyssna på Sarah och Christines redovisning på svenskan, sen fick vi göra ett "julspel" resten av lektionen som vi sen fick spela på engelskan. På historian så var jag tvungen att leta ännu mer info om Heliga Birgitta, det jag skrivit räckte tydligen inte till ett högre betyg än g, fast det kommer väl inte det nya göra heller. :/

Även att idag var det dagen d, men inget hände. Fast det visste jag ju redan, har varit orolig ända sen fick veta att tolfte var dagen. Men icke att det hände något, jag förstår inte varför jag var orolig egentligen. Jag var ju 100% säker på att ingenting skulle hända. Eftersom jag själv inte vill det så är det ju klart att det inte kommer det. :)
Aja, som någon sa: Dagen är inte slut än..
Så tydligen kan det fortfarande hända, vilket jag tvivlar eftersom jag kommer tillbringa resten av kvällen hemma.

Hemma igen..
Postat: 2006-12-11 / 19:38:20 / © sandraaandersson.blogg.se

Så nu är jag hemma igen :)
Så nu ska jag skriva en utförlig blogg om resan.. haha, ingen kommer orka läsa..

Lördag
Jag klev upp 7.30 för att hinna duscha, packa och göra en massa onödiga saker innan vi åkte. Strax före 10 gick vi ut till bilen, när vi var på väg ut kom mor på att hon glömt paraplyet så jag måste springa tillbaka och hämta det. När vi sen var på väg att hämta Soffan så kom mamma på att hon glömt sminket, så vi måsta vända och så måsta jag springa in och hämta det med. :/ Så åkte vi och hämtade Soffan sen var vi äntligen på väg, men när vi kom till Njutånger så kom smart Soffan på att hon glömt garantin till sin dvd som vi skulle byta ut i Söderhamn, så det var bara att vända igen. Det tog två timmar för oss från att vi åkte hemifrån till att vi åkte från Söderhamn, något som egentligen brukar ta ca 30 min. Jag sov största delen av vägen i bilen så vips så var vi i Stockholm.
Väl där åkte vi hem till Cirsi(moster) och käkade lite, sen blev det nästan lite stressat till båten, och på vägen hämtade vi upp Jonas.
Sen var vi äntligen på båten. Jag minns typ inget av vad vi gjorde den kvällen, vi gick väl runt och kikade lite, spelade lite och sånt där onödigt som man brukar göra på kryssningar.
Vi gick väl och la oss vid 1-2 tror jag :)

Söndag
Vi åt frukost på båten sen gick vi ut i Helsingfors och kollade lite, vi gick typ till apotek och mataffärer :/ Onödiga ställen, sen gick vi även till Fazercaféet, det var supergott. Åt typ världens chokladigaste och godaste tårta. Den kostade typ 50 kr för en bit, inte speciellt billigt. Men det var gott som satan.
Sen gick vi tillbaka till båten, orkade inte vara på stan så speciellt länge.
Tillbaka på båten så gick nästan alla och la sig för vi var så extremt trötta, och det var såå skönt att sova ett tag.
Sen gick vi och åt på en superbra, dock dyr, resturang på båten. Älska maten, men de jävlarna slarvade bort min "beställning" så när alla andra hade fått sin mat kom de och frågade de om jag skulle beställa. :/ Så jag fick min mat mega lång tid efter de andra. Inte kul..
Jag och Niklas orkade inte sitta kvar och vänta på att de skulle betala och så, så vi gick och spelade lite. Stod där ett tag och spelade, och helt plötsligt så vann jag högsta vinsten, liksom jag? Helt otroligt, så  jag vann alltså 40 euro, och självklart blev jag överlycklig. När man skulle ta ut pengarna kom det bara en massa småpengar(väldigt irriterande), så började alla kolla bara för att det rasslade så mycket. Jag bara: haha :) Jag är så glad. Haha..
Resten av kvällen så gick man typ i affärerna och spelade, det finns inget annat att göra så det är det man gör hela tiden. Haha, men det är kul. Ruskigt kul.
Typ vid 12 gick vi väl och la oss..

Måndag
Vaknade imorse och måsta på toa, och när jag skulle "hoppa" ner från sängen gjorde jag såklart illa mig. Så nu har jag ett väldigt väldigt snyggt blåmärke på mitt lår, som inte alls gör nå ont allt..
Aja, vi gick upp någongång och gick och handlade och så innan vi skulle gå i land...
Åkte hem till Cirsi och åt frukost och så, sen skjutsade vi henne till ngt ställe som hon skulle med jobbet. Och sen bar det av hemåt igen.. I Uppsala så skulle vi in på Ikea "en sväng", vi blev där i 1½-2 timmar bara för att Soffan och mamma är så sega. Men jag och Jonas hade det ändå roligt under tiden..
Efter Ikea så stannade vi på Max och åt, mums. Det var ruskigt gott. :)
Sen så satte vi oss äntligen i bilen igen, och körde hemåt.. Jag satt i mitten och sov, det var så ruskigt oskönt.. :/
Äntligen hemma nu iag..

Även att det blåste rejält på havet, så båten gungade som bara den.. haha, det var kul ;)

Bilder kommer i bilddagboken ikväll..

BYE BYE!
Postat: 2006-12-09 / 09:40:14 / © sandraaandersson.blogg.se

Bye, nu åker jag...
Kommer väl antagligen hem någon gång under måndagen..   ;)

Have a nice weekend

Snart åker jag :(
Postat: 2006-12-09 / 08:30:48 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har redan varit upp i en timme, vilket betyder att jag klev upp 7.30 på en Lördag! Fatta, på en lördag. Det är inte mänskligt..
Och snart åker jag till helvetet, eller nästan i alla fall..
Åker strax före 10 och jag har inte gjort något. Hmm, kanske borde börja packa eller klä på mig nu..

Ses ngn gång.. Bye

Helvetes tråk dag..
Postat: 2006-12-08 / 19:29:37 / © sandraaandersson.blogg.se

Booring day!
Skolan var tråååkig. Jag gjorde nada, på datan satt jag bara inne på msn, engelskan sov jag.. typ, matten var vi omogna. Eller på filmen gjorde jag det vi skulle göra, det var booring. Vi fick i alla fall sluta en timme tidigare från den, orka ha en lektion i fyra timmar. Blää.
Jag har även kommit på att jag är sämst på engelska, vi hade värsta lätta läxmojset.. Jag var helt säker på att jag skulle få vg+ eller mvg. Men så när vi fick tillbaka det idag så hade jag ett halvt poäng över g gränsen, snacka om att ha fel. Jag hade ju nästan IG. :o Ig i engelska är inte möjligt. Jag är så dålig, jag är piss.

Aja, efter skolan så gick jag och Helena till Jambo. Mums, jag har inte varit där på evigheter, och det är sååå gott. Jag älskar deras mackor, eller jag älskar en av dom. Det är så gott, man kan inte tröttna på de :) Haha..

Can't you come and take me away

Torsdag? :o
Postat: 2006-12-07 / 20:56:46 / © sandraaandersson.blogg.se

Tiden går sjukt snabbt..
Snart är det redan 9 Dec, alltså på Lördag. Och vi åker på den där bajs kryssningen, hade mycket hellre stannat hemma. :/ Men nu får jag ju självklart inte det, så får väl så lov att följa med. Jag slipper i alla fall skolan på måndag, vilket är grymt skönt. :)

Dagen på skolan har väl varit nästan lika meningslös som vanligt, estet är ett skämt. Det är så slappt, i alla fall nu. Det blir väl antagligen mer att göra senare, men nu känns det som man kan strunta i att gå i skolan och ändå få vg/mvg.
Aja, jag jobbade i alla fall lite på matte lektionen och jag tror jag kan matten hyffsat nu. Men ska nog kolla lite mer utifall, jag borde få vg+ i alla fall, det går väl antagligen inte att få mvg på det här provet heller :/ Vilket är stört, det är klart det ska gå att få mvg på ett prov tycker jag. Men men, så är det. Jag ska vara glad att jag fick mvg på det förra matteprovet även fast det inte gick, det kommer väl inte hända två gånger att han ger mig ett betyg som inte finns.
Även att jag var duktig och läste sagan med Malin idag. Läsa för hela klassen liksom? Jag klarar inte av när folk lyssnar och kollar på mig, men det gick väl bra. Fast jag tror inte så många uppfattade vad jag läste eftersom jag pratar i speed och mumlar som bara den.

Efter skolan har jag tillbringat tiden framför datorn och gjort klart historian. Heliga Birgitta, yippie. Även att mitt skrivprogram är på engelska så jag fattar inte hur man gör vissa saker :/ Inte bra det.

Love is a force of nature

Jaha..
Postat: 2006-12-07 / 07:45:48 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag fick psyk igår, jag kom inte in på bloggen och kunde inte kommentera någonannans.. Riktigt irriterande. Nu har jag ju glömt vad det var jag tänkte skriva.
Aja, hade ju foto igen igår. Älska. :) Var ut och knäppte kort på rörelse mojs med Jakob och framkallade de sen. Hoppas något av de blev bra, men det borde det blivit. Och nu hoppas jag att det här vädret fortsätter för då får vi börja vara i studion nästa vecka. :)

Whatever.. nu får det vara nog.

Blubb blubb
Postat: 2006-12-05 / 22:13:14 / © sandraaandersson.blogg.se

Imorrn måste jag plugga.. Blä.. Jag hatar det verkligen, allt vi håller på med just nu är så booring. Jag vill bara typ skita i allt, men icke. Ska inte vara sån. Jag ska vara en duktig flicka.
Det känns som det enda jag skriver om är skolan och saker som har med skolan att göra, det kanske känns så för att det är just så. Usch, jag måste ta och skaffa mig ett liv så  jag har något att skriva om. Jag ska plugga imorrn, och sen ska det inte bli nå mer prat om plugg och skolan på ett tag.. hoppas jag.  Kommer väl antagligen inte lyckas hålla det men jag ska försöka.. :P

Cause your love is the one worth waiting for..

Skolan?
Postat: 2006-12-05 / 15:40:23 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har kommit på att jag inte behöver gå till skolan, det är så onödigt. Vi har det så slappt, vi gör  nästan aldrig något. Alla dagar känns meninglösa. Det enda jag gjorde idag var att ha svenska prov(som gick skit för den delen) och sen inget. Läraren var inte där på historian och på engelskan satt vi bara och lyssnade. Meningslös skit säger jag bara.
Fast egentligen så borde jag väl göra något på skolan, jag får ju göra saker hemma istället nu. Men allt gå så snabbt, man kan inte säga att vi går i gymnasiet, vi hade mer att göra när vi gick i sexan, och då var vi tolv.
Även att jag måste göra klart historian, kulturhistorian och jobba matte innan helgen. Inte bra, jag orkar inte. Får se till att göra det imorrn :/ Blää..

Nej, nu får det ta och räcka. Bilddagboken nästa..

Ojoj, vilken dröm
Postat: 2006-12-05 / 08:46:40 / © sandraaandersson.blogg.se

Nattens dröm var heltsjuk. Sjukt rolig med för den delen, den var inte haha rolig i drömmer. Men när man tänker på den så kan man inte annat än skratta.. :P Haha, aja. Jag vet att ingen bryr sig men jag kan inte låta bli att nämna den..

Borde kanske göra mig klar för skolan nu då, har svenska prov första timmen tror jag. Även att jag hade tänkt jobba lite på historian idag, men jag fattar inget. Eller det är inte svårt, man jag hatar att skriva såna där saker.
Jag tror även att jag ska fortsätta med min städning idag, idag är det garderobernas tur, fast det går nog ganska snabbt. Det är bara hänga upp kläderna.. typ.

Tack och hej..

Skit oxå
Postat: 2006-12-04 / 20:24:47 / © sandraaandersson.blogg.se

Sitter nu vid Niklas dator för jag håller på och formaterar om min, bajs oxå. Den pajkade innan jag hann bränna bilderna jag ville ha kvar. :/
Inte kul det, ville verkligen ha kvar vissa av dom där. Aja, jag får lov att tvinga Helena att skicka de bilder hon har...  Har ingen ork till att skriva mer nu.. :(

Prov?
Postat: 2006-12-04 / 15:30:07 / © sandraaandersson.blogg.se

Tydligen så har jag svenska prov imorrn.
Jag brukar alltid ha koll på när vi har prov/läxor och sånt, men nu hade jag ingen aning. Hade ingen sagt det så hade jag inte vetat. Och det kommer gå piss, jag fattar verkligen ingenting av det. Eller egentligen så är det inte så svårt, men jag orkar inte försöka förstå. Det blev helt plötsligt en massa plugg nu, jag måste göra historian och kulturhistorian den här veckan med, för jag kan ju inte göra den i helgen, och sen måste jag göra lite matte, det där med potenser fattar jag inget av.
Usch, det här är inte kul.
Fick reda på vad vi fick på bokläsningsprovet idag med, jag blev besviken, som vanlig. G är inget jag vill ha, jag vill ha minst VG. Så nu måste det gå bra på provet imorrn. Hoppas hoppas att det går bra.

3 December
Postat: 2006-12-03 / 19:53:48 / © sandraaandersson.blogg.se

Vips, så var helgen slut.
Jag har inte gjort något vettigt i helgen, vilket inte är bra. Jag skulle plugga, men det blev inget. Måste göra det till veckan. För jag kan ju ej nästa helg.
Och imorrn så måste antagligen jag och Malin läsa upp den extremt bra sagan för klassen, ojoj. Jag hatar att prata, eller att prata inför folk, jag gillar att prata annars.

Äsch, jag orkar inte. Nu ska jag ta och se NCIS

Klassen
Postat: 2006-12-03 / 16:26:34 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har tråkigt, så tänkte låta er veta vilken min bästaste klass är

Klassen

Plugg?
Postat: 2006-12-02 / 22:38:58 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag hade tänkt göra klart både historian och kulturhistorian i helgen, men jag kommer aldrig igång :P
Jag är verkligen dålig på att göra saker långt innan de ska vara klara, jag brukar alltid göra det i sista minuten. Dagen före är något som oftast brukar fungera för mig, eller i alla fall helgen före. Men nu ska jag ju inte vara hemma nästa helg och jag har aldrig ork till något plugg på vardagarna, så jag tänkte göra det i helgen. Men icke, jag har tagit upp böckerna flera gånger, men jag börjar aldrig. Det är väl antagligen för att jag inte vet vad jag ska göra, eftersom jag inte har lyssnat så bra på lektionerna.
Men jag ska försöka sätta igång nu. Hmm, jag vet inte vad jag ska börja med. Och jag vet inte ens hur mycket man måste skriva. Historian skulle vara två sidor, men jag vet inte om det var handskrivet eller dataskrivet. Och kulturhistorian ska vi redovisa muntiligt, och det skulle inte vara så långt. Men vad anser han som långt?
Aja, jag kan ju alltid börja och göra klart det efter att jag frågat mina lärare.
Jag tror även att jag ska se till att jag verkligen förstår matten, har matteprov om 1½ vecka och jag vill verkligen ha mvg. Känns som matte är ett av de få ämnen jag kan få mvg i så jag ska verkligen försöka få det :)

Äntligen helg
Postat: 2006-12-01 / 17:29:59 / © sandraaandersson.blogg.se

Jaa, det är äntligen helg..
Slipper skolan på några dagar, men inte slipper jag då pluggandet. Jag tror jag ska göra klart matten, historian och kulturhistorian i helgen.. eller jag ska i alla fall göra lite. :) Jag vet inte när det ska vara klart, så det är säkrast att göra det nu.
Skoldagen var onödig, som de flesta dagar är för oss. Gjorde inget vettigt, ungefär. Gjorde en sak på datan, gjorde inte ett skit på engelskan och gjorde typ några tal på matten. Meningslöst.
Vi var även på konsert, tvåorna som har musik som I-val hade en. Det var både bra och dåligt, man fick skratta i alla fall och det är ju bra :)

Aja, nu kanske man ska sätta igång med lite plugg.. :/

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB